Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Uprava retardirana u pravom smislu te reči, mislim na "usporena". Dovode pravog igrača uz kašnjenje od 4-5 godina. Eto'o, Falcao, evo sad Lavezzi...

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685202987065683968

Ovo bi mogao da bude dobar potez.

Martinez je bio moj wet dream bas kada je prelazio u Bajern. Nikako nisam mogao da prezalim sto nije dosao u Celsi.  

Ne znam u kakvom su mu stanju noge zbog silnih povreda inace je odlican igrac i bio bi vredno pojacanje.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Uprava retardirana u pravom smislu te reči, mislim na "usporena". Dovode pravog igrača uz kašnjenje od 4-5 godina. Eto'o, Falcao, evo sad Lavezzi...

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685202987065683968

Ovo bi mogao da bude dobar potez.

Nevjerovatno zaista. Govorim iz razloga sto ponovo pikiraju igraca koji je vukao dugu povredu. OK, znam da nije isto kada je napadac dugo povredjen ili vezni igrac ili odbrambeni, ali svejedno. Koji im je kurac vise pa se okomili na ove lako-povredljive igrace?!

Sve nesto nerezonski rade pa jbte imam osjecaj da bi mi ovdje s foruma bolje igrace doveli za duplo manje para.

Matuidi je bolji igrač, s Martinezom ćemo imati iste probleme kao s Costinom ozljedom......Emenalu dati otkaz, a Hiddinka zatući ako ga posluša.  Treba nam veznjak, ali ne polomljen. 

Odigrao je Martinez 15 utakmica ove sezone, vratio se u ritam,,,

Mislim da je to sto jednako dobro pokriva i poziciju zadnjeg veznog i stopera glavni razlog sto ga nasi zele dovesti. Jer ako bi dosao u januaru, ugasio bi nam pozar i na sredini i u odbrani, kako gde zatreba.

Ma Martinez je top igrac u to nema sumnje. Ali se lik često povredjuje, da li je to zbog njega samog, riskantne igre ili pak do Guardiolinog nacina treniranja( pola ekipe im vazda povredjeno) ne znam ni ja. Takodjer te njegove povrede nisu neke lakse prirode, ima tu nesto ocito hronicno i on je vazda van terena po 3-4 mjeseca. Zatim se oporavi pa ponovo povreda. 

Matuidi je bolji igrač, s Martinezom ćemo imati iste probleme kao s Costinom ozljedom......Emenalu dati otkaz, a Hiddinka zatući ako ga posluša.  Treba nam veznjak, ali ne polomljen. 

Costina povreda je haman rješena, evo u zadnje vrijeme hvala Bogu zadnja loža je oke...

Što se Martineza tiče očekivalo se više, ove sezone jeste konstantan ali ipak Matuidi je bolji igrač od njega, ne bih ga dovodio i dalje sam uporan u tome da RLC treba igrati...

Dobri smo za sad i dalje ništa od jakog pojačanja, nastavlja se ljeto 2015...

Barselona svim silama zeli dovesti Stonesa u svoje redove pise AS. Kako navode iz redova Barselone, on je savrsen tip odbrambenog fudbalera za njihov stil igre.

Real Madrid are ready to make a move to sign Everton defender John Stones, according to a report in the Daily Mail.

Upravo ono sto sam govorio, Barselona ce ga pikirati a vjerovatno ce i Guardiola, evo i Real se ukljucio i mi cemo ga ispusiti na kraju.

Zainteresovani smo za Barseloninong super talenta, Xavija Simonsa.

https://twitter.com/SquawkaNews/status/685786000568807424

Nista posebno ovaj Senegalac al haj za 15 miliona vrijedi pokusat.

Mozda ce zvucat da sam zadovoljan napadackim opcijama sto cu ovo reci ali ja bih licno prije pojacao odbranu negu napad.Znaci ostavio bih Remya uz Costu i doveo jos jednog samo kao treci izbor.

Zaista mi se ne da gledati Bane i Azpi na bekovima, jedino da Baba zaigra bolje a da Azpi predje desno, ali nema od te ljubavi nista.

Ne može Baba ni zaigrati bolje kad nikako i ne igra, niti on niti RLC niti Traore..  Ne može se niko dokazati ako ne dobija minute, niko.

Barselona svim silama zeli dovesti Stonesa u svoje redove pise AS. Kako navode iz redova Barselone, on je savrsen tip odbrambenog fudbalera za njihov stil igre.

Real Madrid are ready to make a move to sign Everton defender John Stones, according to a report in the Daily Mail.

Upravo ono sto sam govorio, Barselona ce ga pikirati a vjerovatno ce i Guardiola, evo i Real se ukljucio i mi cemo ga ispusiti na kraju.

Real bi ga mogao dovesti ako netko od dvojca Pepe Ramos ode (nadam se kod nas), inače ne vidim zašto dovoditi Stonesa ako imaju boljeg stopera na klupi. Stones nije "commanding full back" kao Terry i ne vidim kako on može obranu nositi sam, čak i nije toliko fizički moćan stoper. Nama treba baš takav stoper, nešto ko Kompany u Cityu, Chiellini u Juveu, Romagnoli u Milanu. Stones je ok za čitanje igre, ali griješi dosta u Evertonu ove sezone. 

Barcelona ne može više kupovati i teško da će ga dovesti čak i na ljeto, oni su poznati po potplaćivanju igrača u transferima, uvijek ko Juve nude manje od ostalih, a mislim da će i Real I City se isprsiti. 

Real bi ga mogao dovesti ako netko od dvojca Pepe Ramos ode (nadam se kod nas), inače ne vidim zašto dovoditi Stonesa ako imaju boljeg stopera na klupi. Stones nije "commanding full back" kao Terry i ne vidim kako on može obranu nositi sam, čak i nije toliko fizički moćan stoper. Nama treba baš takav stoper, nešto ko Kompany u Cityu, Chiellini u Juveu, Romagnoli u Milanu. Stones je ok za čitanje igre, ali griješi dosta u Evertonu ove sezone. 

Barcelona ne može više kupovati i teško da će ga dovesti čak i na ljeto, oni su poznati po potplaćivanju igrača u transferima, uvijek ko Juve nude manje od ostalih, a mislim da će i Real I City se isprsiti. 

Zaboravljaš da bi Zouma bio pored njega

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685890649829294081

30 miliona funti za napadača koji uskoro ulazi u tridesete, bravo Hidinče i upravo.

Kakvu tekmu je Bale jučer odigrao, stvarno komplet igrač. Jedino ne znam ako bi ga dovodili, koliko bi bio problem to što je iz Tottenhama i koliko on drži do rivalstva, ali siguran sam da bi sjeo u ovu ekipu, match winner i fizički moćan igrač. Opet, siguran sam da Hazard ide tamo, mada ne znam hoće li on biti zamjena za Ronalda ili Balea. Nadam se da ćemo nekako izvući poziciju za LP sljedeće sezone pa da konačno složimo mrcinsku ekipu

Izgleda da će Zidane forsirati Isca ispret Jamesa, treba i tu situaciju pratiti...

Zidan ce forsirati onoga koga Perez kaze da forsira. A Dzejms je placen duplo skuplje..

estadio deportivo, bravo izvore

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685968642274623488

Evo ti i od Standarda :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.