4. januar 2016.10 god. comment_246225 Kad smo kod stopera, Varane je po meni bolji od Stonesa, brži je, smireniji, pametniji, bolji u skoku. Od ostalih rješenja Romagnoli iz Milana je isto odličan stoper iako Milanova igra ne liči na ništa. Romagnolia ne moš dobit ispod 70M eura garant i još je čovjek šupčina neviđena Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246232 Zidane sa castillom uvijek u dnu tabele bio, i oni ga stave kao glavnog managera hahahahahahaha Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246241 Zidane sa castillom uvijek u dnu tabele bio, i oni ga stave kao glavnog managera hahahahahahaha Stvar je u tome da je liga Segunda puno ojačala i teško je ovim amaterskim ekipama biti konkurentan. Jedino je još Bilbao B u drugoj ligi i to na dnu. Ne vjerujem da je Zidane loš trener, a na ljeto Mourinho preuzima, ne vjerujem da će Perez na dulji rok sa Zidaneom. Siguran sam u ovo jer jedini klubovi koje Jose može i želi preuzeti su United i Real Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246242 Spanski mediji jedva cekaju Murinja :DS druge strane, dolaskom Zidana na klupu Reala, glasine o prelasku Azara u taj klub su se raspalile maksimalno. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246243 Spanski mediji jedva cekaju Murinja :D S druge strane, dolaskom Zidana na klupu Reala, glasine o prelasku Azara u taj klub su se raspalile maksimalno. Vjerojatno Bale ide na Otok, a Eden tamo, bilo sada, bilo na ljeto, novaca će sigurno biti. Real bi mogao dobro poslovati, ali mora dovesti i dobrog trenera. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246245 Ljudi svi mi moze se reci obožavamo Edena i trenutno je igrač takvih karakteristika stvarno rijedak slucaj. Medjutim niko nije nezamjenjiv i bez svakog se moze. Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246267 Chelsea set to launch world record £120m move for Manchester United target Gareth Bale. Jeste Express, ali bolesno :-O :-O Prijavi
5. januar 2016.10 god. comment_246269 Stvar je u tome da je liga Segunda puno ojačala i teško je ovim amaterskim ekipama biti konkurentan. Jedino je još Bilbao B u drugoj ligi i to na dnu. Ne vjerujem da je Zidane loš trener, a na ljeto Mourinho preuzima, ne vjerujem da će Perez na dulji rok sa Zidaneom. Siguran sam u ovo jer jedini klubovi koje Jose može i želi preuzeti su United i Real Castilla ima igrace kakve ima recimo eibar, tako da je ta prica totalno raspadnuta. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246285 http://www.espnfc.com/blog/transfer-talk/79/post/2781172/gareth-bale-and-eden-hazard-could-swap-real-madrid-chelsea Prva ozbiljnija prica na ovu temu, i to ne od bilo kojeg medija, vec ESPNa Moje licno misljenje je da bi to bila greska. Po svemu sudeci Real je spreman da proda Bejla i ulozi 100ak miliona funti u dovodjenje Azara. Dodati na tu sumu jos 20ak i dobijes Grizmana i Obamejanga... Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246287 Izvor je mirror, ne espn ! ESPN nije trac novina, ne prenose oni vesti tek tako. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246290 ESPN nije trac novina, ne prenose oni vesti tek tako. Rumours, ne vijesti od njih, vidis da navode koje su novine pisale, nisu pisali po njihovim izvorima... Drugo je kada se bacis na druge strane. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246292 Po meni nije greska prodati Hazarda ako bi uspio dovesti za te pare igrace kao Griezman i recimo Isco. Problem je sto bi prodajom Hazarda mi spiskali pare na nove Salahe i Cuadrade i onda bi jebali ježa u ledja. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246293 Castilla ima igrace kakve ima recimo eibar, tako da je ta prica totalno raspadnuta. Pa što onda, ima i Barcelona B još jaču ekipu pa ne igraju Segundu. Stvari su se promijenile. http://www.espnfc.com/blog/transfer-talk/79/post/2781172/gareth-bale-and-eden-hazard-could-swap-real-madrid-chelsea Prva ozbiljnija prica na ovu temu, i to ne od bilo kojeg medija, vec ESPNa Moje licno misljenje je da bi to bila greska. Po svemu sudeci Real je spreman da proda Bejla i ulozi 100ak miliona funti u dovodjenje Azara. Dodati na tu sumu jos 20ak i dobijes Grizmana i Obamejanga... Pitanje je vremena kad Hazard ide i mislim da će se sve vrtiti oko onoga što sam rekao, da će 150 milijuna minimalno otići na transfere, mada bih više volio da Abramovič ne skuplja novce od prodaje igrača, nego da da svoje. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246294 Barca B ce se vratiti ubrzo, nego su izgubili previse igraca zbog transfer embarga, evo sada su doveli sveukupno 77 igraca, i vidjet ces pomak o'ma ;) Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246378 Navodno Lavezzi je blizu potpisa http://www.express.co.uk/sport/football/632522/Chelsea-transfer-news-Ezequiel-Lavezzi-contract-talks Ukratko, u opticaju su Celsi, Inter, Milan i Juventus. Italijani zele da sacekaju leto, kada mu istekne ugovor, dok su iz Celsija voljni i da plate neko obestecenje i dobiju igraca sada. Sve pod uslovom da su navodi tacni. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246380 Bio bi dobar posao kupovina Lavecija... ali pre 3-4 sezone :D Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246382 Ne vjerujem da nam je uprava tako glupa da dovede ovog starca. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246396 Uprava retardirana u pravom smislu te reči, mislim na "usporena". Dovode pravog igrača uz kašnjenje od 4-5 godina. Eto'o, Falcao, evo sad Lavezzi... https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685202987065683968 Ovo bi mogao da bude dobar potez. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246398 ja sam Javia Martneza obožavo sve negdje do kraja avgusta 2013te godine, od tad mi je nabio komplekse Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.