Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kad smo kod stopera, Varane je po meni bolji od Stonesa, brži je, smireniji, pametniji, bolji u skoku. Od ostalih rješenja Romagnoli iz Milana je isto odličan stoper iako Milanova igra ne liči na ništa. 

Romagnolia ne moš dobit ispod 70M eura garant i još je čovjek šupčina neviđena

Zidane sa castillom uvijek u dnu tabele bio, i oni ga stave kao glavnog managera hahahahahahaha

Stvar je u tome da je liga Segunda puno ojačala i teško je ovim amaterskim ekipama biti konkurentan. Jedino je još Bilbao B u drugoj ligi i to na dnu. Ne vjerujem da je Zidane loš trener, a na ljeto Mourinho preuzima, ne vjerujem da će Perez na dulji rok sa Zidaneom. Siguran sam u ovo jer jedini klubovi koje Jose može i želi preuzeti su United i Real

Spanski mediji jedva cekaju Murinja :D

S druge strane, dolaskom Zidana na klupu Reala, glasine o prelasku Azara u taj klub su se raspalile maksimalno.

Vjerojatno Bale ide na Otok, a Eden tamo, bilo sada, bilo na ljeto, novaca će sigurno biti. Real bi mogao dobro poslovati, ali mora dovesti i dobrog trenera. 

Ljudi svi mi moze se reci obožavamo Edena i trenutno je igrač takvih karakteristika stvarno rijedak slucaj.

Medjutim niko nije nezamjenjiv i bez svakog se moze. 

Chelsea set to launch world record £120m move for Manchester United target Gareth Bale.

Jeste Express, ali bolesno :-O :-O

Stvar je u tome da je liga Segunda puno ojačala i teško je ovim amaterskim ekipama biti konkurentan. Jedino je još Bilbao B u drugoj ligi i to na dnu. Ne vjerujem da je Zidane loš trener, a na ljeto Mourinho preuzima, ne vjerujem da će Perez na dulji rok sa Zidaneom. Siguran sam u ovo jer jedini klubovi koje Jose može i želi preuzeti su United i Real

Castilla ima igrace kakve ima recimo eibar, tako da je ta prica totalno raspadnuta.

http://www.espnfc.com/blog/transfer-talk/79/post/2781172/gareth-bale-and-eden-hazard-could-swap-real-madrid-chelsea

Prva ozbiljnija prica na ovu temu, i to ne od bilo kojeg medija, vec ESPNa

Moje licno misljenje je da bi to bila greska. Po svemu sudeci Real je spreman da proda Bejla i ulozi 100ak miliona funti u dovodjenje Azara. 

Dodati na tu sumu jos 20ak i dobijes Grizmana i Obamejanga... 

Po meni nije greska prodati Hazarda ako bi uspio dovesti za te pare igrace kao Griezman i recimo Isco. 

Problem je sto bi prodajom Hazarda mi spiskali pare na nove Salahe i Cuadrade i onda bi jebali ježa u ledja.

Castilla ima igrace kakve ima recimo eibar, tako da je ta prica totalno raspadnuta.

Pa što onda, ima i Barcelona B još jaču ekipu pa ne igraju Segundu. Stvari su se promijenile. 

http://www.espnfc.com/blog/transfer-talk/79/post/2781172/gareth-bale-and-eden-hazard-could-swap-real-madrid-chelsea

Prva ozbiljnija prica na ovu temu, i to ne od bilo kojeg medija, vec ESPNa

Moje licno misljenje je da bi to bila greska. Po svemu sudeci Real je spreman da proda Bejla i ulozi 100ak miliona funti u dovodjenje Azara. 

Dodati na tu sumu jos 20ak i dobijes Grizmana i Obamejanga... 

Pitanje je vremena kad Hazard ide i mislim da će se sve vrtiti oko onoga što sam rekao, da će 150 milijuna minimalno otići na transfere, mada bih više volio da Abramovič ne skuplja novce od prodaje igrača, nego da da svoje. 

Navodno Lavezzi je blizu potpisa

http://www.express.co.uk/sport/football/632522/Chelsea-transfer-news-Ezequiel-Lavezzi-contract-talks

Ukratko, u opticaju su Celsi, Inter, Milan i Juventus. 

Italijani zele da sacekaju leto, kada mu istekne ugovor, dok su iz Celsija voljni i da plate neko obestecenje i dobiju igraca sada.

Sve pod uslovom da su navodi tacni.

Uprava retardirana u pravom smislu te reči, mislim na "usporena". Dovode pravog igrača uz kašnjenje od 4-5 godina. Eto'o, Falcao, evo sad Lavezzi...

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/685202987065683968

Ovo bi mogao da bude dobar potez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.