Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

James Rodriguez je strašan igrač. Jedan od najboljih na svijetu. Realno. Tko ga prati, zna to. Samo je činjenica da vrhunski klubovi koji uvijek žele biti u vrhu u momčadi trebaju imati i Hazarda i Jamesa. A ne jednog mjenjati za drugog. Pa nismo AC Milan pobogu da imamo jednu zvijezdu i 10 polovljaka.. Pogledajte Barcu, u napadu tri svjetske kase - Messi, Neymar, Suarez, ne zna se koji je bolji. Ja sam za to da dovedemo Jamesa, ali da Hazard ostane! I nikako drugačije.

Ja sam za to da budemo realni pre svega. Tako dobar kao sto je gore opisan, Rodrigez moze da bira gde ce igrati.  A tim koji je na bod od zone ispadanja, ciji trener svojim ofanzivcima ne dozvoljava ni mrvicu slobode nije bas primamljiva destinacija. 

Ako uspemo onog Teseiru dovesti, trebate se svi udarati nogama u dupe od srece.

Rjesenje za sve nase probleme bi bili Stones, Veratti, Rodriguez i Griezmann. Mislim da sam skroman.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

i Gvardiola/Poketino/Desam...

i Gvardiola/Poketino/Desam...

Sto bas Desamp?

Trener vrijedan paznje a da pri tome igra veoma napadacki i atraktivno je Jesus koji je vodio Benficu a sad sa Sportingom radi cuda.

Rjesenje za sve nase probleme bi bili Stones, Veratti, Rodriguez i Griezmann. Mislim da sam skroman.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Varane, Matuidi, Griezmann, Barkley, prodati Hazarda, Oscara, Ivanovića, Cahilla, Costu, ostaviti Mourinha 

Odbrana pod must. Stones pick #1, s pravom, rekao bih. Savršen moderni branič, a prije svega, igrač na duži period. Cijena paprena, mada košta tu svotu, definitivno top 5 wonderkida u Europi.

Rekao mi ortak danas da je procitao negde da je moguce da Kolman iz Evertona predje kod nas. Prosle i predporosle sezone je bio vrh, ove sezone nisam nesto mnogo gledao Everton, gledao sam sad za vikend protiv Norica bio je ok ali nista posebno, ali mislim da je nepotreban jer je Azpi generalno bolji bek od njega iako je Kolman odlican u napadu. Kad specijalni dobije otkaz i kad normalan trener stavi Azpija na desnog beka sve ce doci na svoje mesto. Azpi kad je u elementu i Kafu bi se namucio da ga izbaci iz ekipe.

Barcelona are looking to hijack Chelsea’s attempts to sign Bernardo Silva, according to reports in the Express.

The Blues have been linked with a £21m move for the Monaco star, who has scored 3 goals in 10 games this season; however the Catalan giants interest may scupper any hope Jose Mourinho had in bringing the playmaker to Stamford Bridge in January.

Gledao sam lika na Evropskom U21, pisao sam na kutiji kako je dobar igrac. 

Uglavnom, lik je mjesavina Mate i Hazarda, ima osobine playmakera Mate a pokretljivost i driblinge  Hazarda.  

Bene, oscar, costa mikel papa... teryy penzija, uloziti 300 milijuna funti i napraviti opet momcad kao prije 7-8 godina. Nemamo mi vise igrace kalibra Essien, Ballack, Lampard i Drogba.

Dovesti Reusa, Griezmanna i upariti ih s Hazardom, a napriejd dovesti nekog napadača tipa Lacazette. Pozadi Loftus Cheek i Matić, a iza dovesti novu obranu, dva štopera i lijevi bek.

Na klupi prema naprijed Traore i Kenedy i da igraju često. To je to

Očajnički nam fale svjetske klase. Dosta je više brazilskih poluigrača.

dosta je više raznih oscara, cahilla, pedra, azpilicueta..... gdje su dani kada smo za jednog ashleya colea dali 30 milijuna, zar cijeli premiership osim barkleya i stonesa nema dva poštena igrača? očekujem prava pojačanja već na zimu, ako je abramovič dao 50 milijuna za otkaz mourinhu, barem duplo mora dati sada

dosta je više raznih oscara, cahilla, pedra, azpilicueta..... gdje su dani kada smo za jednog ashleya colea dali 30 milijuna, zar cijeli premiership osim barkleya i stonesa nema dva poštena igrača? očekujem prava pojačanja već na zimu, ako je abramovič dao 50 milijuna za otkaz mourinhu, barem duplo mora dati sada

Mourinho će dobijati po milion funti mjesečno maksimalno 10 mjeseci, a ako u tom periodu nađe posao isplate staju.

To je on, sad sam provjerio.
Glupan konstantno koristi neke singapurske VPN-ove i uvijek ga po tome otkrijem... A da ne koristi VPN otkrilo bi se čiji je u stvari duplikat.

Mozda je i 12-ti :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.