3. januar 2016.10 god. comment_246117 Podhitno novi stoper koji ce zamjeniti Terry-a. Pri tome obavezno da je tehnicki pismen a ne ko Cahil koji uz najmanji pritisak ili izbija u picku materinu ili vraca golmanu. Malo da se gradi igra ljepse i sigurnije od pozadi. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246124 Zouma je brutalan. Mislim da bi on i Varane mogli biti jedan od najboljih stoperskih tandema svijeta u reprezentaciji,a zamislite kad bi doveli Varanea, 2 super mlada igrača, oba Francuza, vrh. Iskreno pored Varane, nijednog stopera ne bi platio neke ogromne pare. Znam da je malo vjerojatno, ali volio bi da recimo Hector iz Readinga dobije priliku ili Kalas ako se vec ne dovede neki extra stoper. Mislim da ne trebamo na zimu kupovati stopera jer Terry ponovno igra na nivou iz prošle sezone, teško da će tako i nagodinu, ali zasad je odlično. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246130 Ima i boljih u ligi, prvi na kojeg ja pomislim uvijek jeste Shawcross. Naravno ako se Stones ne dovede. eh shawcros, ja se stalno pitam kako je covjek ovoliko u stokeu Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246133 Zamislite, deco, jedno veliko more.... Spanci, tacnije AS insistira na tome da Kosta hoce da se vrati u Atletiko. Idu cak dotle da mu je SImeone porucio da ga zeli nazad. AS je tabloid najgore vrste, al eto, neka stoji to kao neka glasina. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246135 Kad smo kod stopera, Varane je po meni bolji od Stonesa, brži je, smireniji, pametniji, bolji u skoku. Od ostalih rješenja Romagnoli iz Milana je isto odličan stoper iako Milanova igra ne liči na ništa. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246140 Kad smo kod stopera i prelaznih resenja: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11687474/Chelsea-boss-Jose-Mourinho-eyes-Filipe-Luis-replacement-as-Atletico-Madrid-wait-on-Toby-Alderweireld-swap-deal.html "Chelsea are keeping Atlético Madrid waiting on their offer to swap Toby Alderweireld for Filipe Luis with manager Jose Mourinho prioritising alternative defensive transfer targets." Razvalio je u Sautemptonu, razvaljuje u Totenhemu, a bio je nudjen Celsiju. Ali neeeee, veliki sef je imao druge planove. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246144 Kad smo kod stopera i prelaznih resenja: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11687474/Chelsea-boss-Jose-Mourinho-eyes-Filipe-Luis-replacement-as-Atletico-Madrid-wait-on-Toby-Alderweireld-swap-deal.html "Chelsea are keeping Atlético Madrid waiting on their offer to swap Toby Alderweireld for Filipe Luis with manager Jose Mourinho prioritising alternative defensive transfer targets." Razvalio je u Sautemptonu, razvaljuje u Totenhemu, a bio je nudjen Celsiju. Ali neeeee, veliki sef je imao druge planove. LOL, pa mogli smo odmah na početku prelaznog roka da rešimo odbranu, ali ne, aj da se celo leto jebemo sa Stonesom. =)) Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246145 Vodimo u utrci za napadačem Locomotiv Moskve, tvrde Rusi. https://en.wikipedia.org/wiki/Baye_Oumar_Niasse http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2016/01/03/18945732/-? Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246157 Mislim da je krajnje vreme da odreši kesu Roman, par stotina miliona mora da se uloži u remont tima slabi smo u svim linijama, prva postava je konkurentna ALI NEMA IZMENA! Svaki ozbiljan klub mora da ima pol od minimum 25 igrača koji mogu da igraju u svakom trenutku a mi trenutno imamo 15! Ljudi, mora da se dovede 4 igrača u najhitnijem roku! Levi bek, pošto očigledno Baba nije dovoljno dobar, iako dečko nije ni dobio pravu šansu, ali svakako vrhunska ekipa mora imati po 2 beka na obe strane. Jedan štoper da se pregura do kraja sezone, ali mora biti bolji od svih koje imamo što nije teško. Centralni vezni, pošto je ekipa zasićena ovim igračima postao je monoton vezni red. Špic, jer Falkao mora nazad u Monako, Remi hoće da ide jer ne igra a realno je i preloš. Na proleće počinje jurnjava na 3 fronta! Juriš četvrto mesto a toliko zaostaješ da nema mesta za kiks! Liga šampiona gde ako uradiš nešto možeš da popraviš utisak sezone, FA kup, nekako smo uvek osvajali kupove u sezonama u kojima smo bili loši u prvenstvu. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246161 Roman mora da ulozi 800 miliona u nov stadion. Za transfere ce klub da se krpi od prihoda i prodaje igraca. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246165 Neki ovdje su jos u zabludi da nasa uprava daje na posudbe igrace kako bi ih ponovo vratili. A ne zele vidjeti istini u oci da oni kupuju jeftino a posle prodaju za malo vecu svotu i na taj nacin prave takodjer zaradu. Dobro, ne veliku ali primjetnu. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246169 Neki ovdje su jos u zabludi da nasa uprava daje na posudbe igrace kako bi ih ponovo vratili. A ne zele vidjeti istini u oci da oni kupuju jeftino a posle prodaju za malo vecu svotu i na taj nacin prave takodjer zaradu. Dobro, ne veliku ali primjetnu. Ovo se vjerojatno odnosi na mene jer sam ja zadnji koji je tako nešto napisao. Ali nisam ja u zabludi. Ja znam da taj mora biti čudo da bi dobio priliku vratiti se s posudbe, cilj je da se ne izgube novci na njima, ako koji uspije super, ako ne, prodat i zaradit. Zato i jesam napisao da bi ja to volio, a to što je za to mala vjerojatnost je druga stvar. Otvara nam se mogućnost dovođenja jednog odličnog mladog stopera, riječ je o Marquinhosu koji je nezadovoljan PSG-om."Kao i svaki drugi nogometaš i ja bih volio igrati od prve minute. Ali, poštujem odluke trenera. Međutim, kako vrijeme odmiče jasno je da više neću moći sjediti na klupi," kazao je 21-godišnji branič za čije usluge su zainteresirani Real Madrid, Barcelona i Chelsea. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246171 Ma nisam Pens uopste mislio na tebe, vise generalno govorim za sve koji misle da ce ti mladi sa posudbi igrati nekad u buducnosti za prvi tim. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246173 Roman mora da ulozi 800 miliona u nov stadion. Za transfere ce klub da se krpi od prihoda i prodaje igraca. Romanu je očito Arsenalov model neuspjeha i ulaganja u stadionu prihvatljiv, a realno, bez nekih 150 milijuna eura na transfere na ljeto i trenera koji zna što radi možemo sanjati dobre rezultate. Loša politika ako će ovako biti, ne da nećemo dovesti svjetske klase, nego nećemo ni prismrditi prvom mjestu godinama pored Citya koji dere sve uzduž i poprijeko po pitanju transfera. Novaca se ima za sve, ali Abramovič se tobože drži FFP-a, a skroz nepotrebno i debelo preplaćuje osoblje u klubu i gomila igrače na posudbama za čije se plaće također izdvaja dio budžeta. Ovo se vjerojatno odnosi na mene jer sam ja zadnji koji je tako nešto napisao. Ali nisam ja u zabludi. Ja znam da taj mora biti čudo da bi dobio priliku vratiti se s posudbe, cilj je da se ne izgube novci na njima, ako koji uspije super, ako ne, prodat i zaradit. Zato i jesam napisao da bi ja to volio, a to što je za to mala vjerojatnost je druga stvar. Otvara nam se mogućnost dovođenja jednog odličnog mladog stopera, riječ je o Marquinhosu koji je nezadovoljan PSG-om."Kao i svaki drugi nogometaš i ja bih volio igrati od prve minute. Ali, poštujem odluke trenera. Međutim, kako vrijeme odmiče jasno je da više neću moći sjediti na klupi," kazao je 21-godišnji branič za čije usluge su zainteresirani Real Madrid, Barcelona i Chelsea. Marquinhos nije top igrač i s razlogom je na klupi. Od njega nisam ni u Romi vidio neku ekstra partiju, ima crne minute u igri kao Ramos nekad. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246180 Bogami taj Marquinhos je ustopao Edena u proslom dvomecu majstorski, igrao je striktno zbog Edena na desnom beku tad i mene je odusevio. Mada nisam toliko puno pratio njegove igre inace.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246201 Romane vadi butku od 100 miliona pa da možemo da budemo konkurentni. Alex Teixeira mi se sviđa, opet aktivna priča o štoperima Stones je moj prvi pik iako bi njega platili previše para ali mora engleski štoper da igra u engleskim timovima. Levi bek po mom mišljenju je je prvo što se treba dovesti, mislim da je trenutno tržište levih bekova siromašno ali jbg neka izbaci pare za recimo Rikarda Rodrigeza iz Wolfsburga i neka vrti njega i Rahmana dok se jedan ne nametne. Četvrti igrač je špic, to je sad diskutabilno pitanje ali ja bih recimo doveo nekog mladog igrača koji bi dobija šansu uz Costu ili umesto njega plus kupovi itd. Sviđa mi se Calleri, nešto se malo spominjao ali će izgleda u Italiju u Inter, realno za njega ne treba više od 10ak miliona a kada se pogleda kolike pare daju premijerligaši za špiceve poput Martiala, Bonija, Bentekea, Rondona, Gestedea, Mbokanija i ostalih pajsera, 10ak miliona za ovog koji ima ogroman potencijal je stvarno ništa.. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246203 Jebale vas Romanove pare sto miliona puta, ne treba da čudi što ćemo još dugo imati reputaciju plastičara. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246205 Jebale vas Romanove pare sto miliona puta, ne treba da čudi što ćemo još dugo imati reputaciju plastičara. Koje su to gluposti te priče kao plastične ekipe, razlika je samo u tome što neke ekipe kao Real, Barsa, Juve, Junajted troše milijarde 50 godina u nazad, a Čelsi 15 godina u nazad, Siti i PSG 5 godina. Tako da te priče mogu da dotiču samo fudbalske laike, da ne krenemo o tome kako se pare obrću u današnje vreme itd. ​ Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246210 Bas Igi, ne rise, svi trose, mi trebamo da poslujemo jedini u plusu i glumiti Arsenal. Nego kakve su ovo vijesti o ovom napadacu :S Jedini napadac iz rusije je Kokorin, ovo ostalo je sve smece, jer im je otisao jos jedan normalan, a to je Rondon. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246217 I naravno da ste omašili poentu. Nije dovoljno što je Roman uložio milijardu u klub, uložiće još toliko u stadion, ali ne, nije dovoljno, daj Roki još pola milijardi da kupimo nekog još. I posle kad krene slabiji rezultati kukaćete kako nam je ekipa puna plaćenika LOL. I ne treba da da pare ni za Đilabođija više. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246218 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-consider-isco-move-as-they-close-in-on-30m-alex-teixeira-signing-a3147551.html Izgleda da je Isco aktuelan, dobar potez bi to bio.. Real ne zeli da ga da...ali ovaj hoce da igra. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246220 I naravno da ste omašili poentu. Nije dovoljno što je Roman uložio milijardu u klub, uložiće još toliko u stadion, ali ne, nije dovoljno, daj Roki još pola milijardi da kupimo nekog još. I posle kad krene slabiji rezultati kukaćete kako nam je ekipa puna plaćenika LOL. I ne treba da da pare ni za Đilabođija više. E vidiš, tako se i Berlusconi se zeznuo sa Milanom kad je pokušao živjeti na staroj slavi i prestao davati lovu na transfere. Milana nema na mapi više. Dugoročno je opasno ne pojačavati ekipu. Činjenica je da su igrači plaćenici, barem ova generacija sada. Nema više kvalitetne engleske kičme u ekipi sa Lampardom, Coleom, Terryem i to je isto jedan od problema, nema igrača koji ginu na terenu. Treba dovesti igrače koji su disciplinirani i vrhunski, a to bez novaca nećemo moći. Ako mu nije problem dati milijardu za stadion, ja ne vidim gdje je problem dati 5 puta manje novaca za transfere. Ako imamo toliko sponzora i ako je vlasnik milijarder, čemu štedjeti. Vidjet ćeš da će Liverpool koji nema rezultata uopće skršiti barem 150 milijuna na ljeto, United isto, City neću ni spominjati. To je Moderni nogomet, Barcelona isto na 2 napadača istrese 250 milijuna eura i nikom ništa. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246221 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-consider-isco-move-as-they-close-in-on-30m-alex-teixeira-signing-a3147551.html Izgleda da je Isco aktuelan, dobar potez bi to bio.. Real ne zeli da ga da...ali ovaj hoce da igra. Dolazi Zidane, mogla bi mu se sudbina drastično promijeniti nabolje. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246222 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-consider-isco-move-as-they-close-in-on-30m-alex-teixeira-signing-a3147551.html Izgleda da je Isco aktuelan, dobar potez bi to bio.. Real ne zeli da ga da...ali ovaj hoce da igra. Carini loptu previše, zadnja 2 trenera nisu bazirala igru na njemu zbog Modrića. Veliki talent, ali ga treba izdresirati da igra brzo i efikasno. Nema neki šut, ima dobar pas i centaršut, krhke građe. Po meni bi bio idealan za Arsenal ili Juventus. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.