Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I jedan i drugi su klasu iznad Oscara

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Druga dimenzija totalno.. Oscar im moze cistit kopacke i mijenjat ih kad se bas umore

James je bolji i kompletniji od Iska a samo 1 god stariji ali bilo ko od njih bi bio ogroman napredak u odnosu na ''Brazilca decije i tuzne face debelih obrva i neuhranjenog tela'' sto kaze Cae.

Protivnik sam gomilanju igraca u januaru. Ne zna se ko ce biti trener "za stalno" niti kakvi su njegovi planovi za dovodjenje igraca. Teze ce biti da se oslobodi eventualnih viskova.

Znas sta mi je jos gore? To sto su nasi haman skloni kupovini napadaca koji su bili povredjeni. 

Torres, Costa, Falcao i evo sad Jackson. Pa koji im je vise u pm.

Ne znam za vas al imam sad ozbiljan osjecaj da Emenalo ili netko od najodgovornijih u klubu za transfere namjerno sabotira klub vec 4 godine sto se tice napadaca. Sve propali i oronuli a skupi igraci zbog dobre proslosti. Cemu to unistavanje kluba? Dovedite pravog napadaca jebli vas vise eksperimenti.

Evo ga i sa teorijama zavjera smo krenuli. 

I blago vama ako mislite da je nama najveći problem napadač, pa Costa uopšte nije loš kad iole funkcioniše srednji red, problem je u srednjem redu i u odbrani koji ne mogu da odigraju kršteno jednom u sto godina i šta očekivati onda, da će odbrana primati golove, a Costa sam sebi stvarati šanse. 

Sergej Barbarez. :D

Ozbiljno sada moramo da djelujemo, bar za štopera kakvog i nekog prelaznog veznjaka, jer ovo ovako ne ide. Vidjećemo kako će nam čestitati Novu, ne d'o bog nekim Đilobođijem već Stonsom. 

Dok je bio Karlo, Isko se nije video od Jamesa koji je dominirao. 17 golova i mislim 17 asistencija(10+ sigurno).
James>Isko

Dok je bio Karlo, Isko se nije video od Jamesa koji je dominirao. 17 golova i mislim 17 asistencija(10+ sigurno).
James>Isko

Isko je igra iza Rodrigeza tada, dakle nosio je dzakove za njega, a i ostale bogami.

Ako je igrac tehnicki jači(Isco) od ovog drugog, ne mora znaciti da je samim time i bolji.

Svejedno, obojica su vanserijski talenti i volio bih vidjeti bilo kojeg kod nas.

Isko je igra iza Rodrigeza tada, dakle nosio je dzakove za njega, a i ostale bogami.

U najjacim utakmicama i kada su svi bili zdravi uglavnom su igrali Kros, Modric, James - BBC
A i dosta mi je vise ofanzivnih igraca  koji ''nose dzakove za ostale'' i ''obavljaju posao koji je nevidljiv'' dosta mi je vise takvih ''ofanzivaca'' u klubu. Ne mogu vise da gledam krila koja igraju kao bekovi i plejmejkere koji igraju kaozadnji vezni.

Igrao je i bivao forsiran jer je preplaćen. I da ne odigra dobro mora igrati jer bi u protivnom bile bačene pare. 

Dušana Tadića i Pjanića Džanele mi moe

Ajmo momci

Toni Kroos / Isco / Mario Goetze ? 

ja bih po dušana otišao pješce samo da dođe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.