11. decembar 2015.10 god. comment_243637 Povezujemo se sa Matuidijem i sa Jamesom(to sam predvideo pre nekog vremena :D ). Sto se mene tice obojica bi bili vrhunska pojacanja i mogu odmah u prvu postavu(umesto spanskog i brazilskog klosara), i najbolje bi bilo da se sve dogovori pre pocetka prelaznog roka da odmah predju kod nas cim se otvori prelazni rok da bi mogli da se uigravaju kod novog trenera koji ce doci kad Murinjo dobije otkaz :D Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243645 Goku, on 11 Dec 2015 - 12:57, said: Povezujemo se sa Matuidijem i sa Jamesom(to sam predvideo pre nekog vremena :D ). Sto se mene tice obojica bi bili vrhunska pojacanja i mogu odmah u prvu postavu(umesto spanskog i brazilskog klosara), i najbolje bi bilo da se sve dogovori pre pocetka prelaznog roka da odmah predju kod nas cim se otvori prelazni rok da bi mogli da se uigravaju kod novog trenera koji ce doci kad Murinjo dobije otkaz :DJeftinija alternativa za Pogbu i jako dobar igrač, mourinhovski radnički igrač ala Cambiasso ili Essien, pozdravljam i volio bih ga vidjeti ovdje kao i još Francuza ala Varane, Griezmann. James malo teže, mislim da ga se povezuje zbog Mendesa, prije će Real Benzemu prodati Alexandre Pato gledao utakmicu Chelsea Porto, moguće da dolazi, vjerojatno ne bi puno koštao i ne ozljeđuje se jako puno više, a nije opao u kvaliteti. Ostaje pitanje odlaska ili ostanka Coste, Falcaa ili Remya. Imam filing ako ih Mourinho proda na zimu da bi mogao dovesti neko masno pojačanje od 50 mlijuna eura, ne može dobiti više za njih trojicu. I imam osjećaj da ćemo trošiti na zimu sigurno Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243649 Jeftinija alternativa za Pogbu i jako dobar igrač, mourinhovski radnički igrač ala Cambiasso ili Essien, pozdravljam i volio bih ga vidjeti ovdje kao i još Francuza ala Varane, Griezmann. James malo teže, mislim da ga se povezuje zbog Mendesa, prije će Real Benzemu prodati Alexandre Pato gledao utakmicu Chelsea Porto, moguće da dolazi, vjerojatno ne bi puno koštao i ne ozljeđuje se jako puno više, a nije opao u kvaliteti. Ostaje pitanje odlaska ili ostanka Coste, Falcaa ili Remya. Imam filing ako ih Mourinho proda na zimu da bi mogao dovesti neko masno pojačanje od 50 mlijuna eura, ne može dobiti više za njih trojicu. I imam osjećaj da ćemo trošiti na zimu sigurno Lik hladno izjavi da se Pato ne ozljeđuje. Gasimo forum, prekuco si igricu. I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kao relevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom. Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243650 Lik hladno izjavi da se Pato ne ozljeđuje. Gasimo forum, prekuco si igricu. I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kaomrelevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom. Hahaha, al meni je jače ono "gledao utakmicu, verovatno dolazi". :D Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243651 Lik hladno izjavi da se Pato ne ozljeđuje. Gasimo forum, prekuco si igricu. I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kao relevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom. Pa dobro, koji je tebi stvor da se hvataš na svaku moju riječ? Daj sjaši malo Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243653 Raspravljati s likom koji tvrdi da se borimo za opstanak jer nismo potrošili 150 milijuna eura je gubljenje vremena. Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243659 Volim ove optimiste bez pokrića. Zabavlja me čitanje njihovih upisa.. Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243667 koja je razlika između pesimiste i optimiste pesimista kaze nije moglo je biti gore, a optimista moglo je moglo je :D Prijavi
12. decembar 2015.10 god. comment_243681 sve se menja, samo Murinjo ostaje. kada se pomirite sa tim bice vam lakse i zivecete bolje. svaki dan ce biti lepsi od prethodnog. nije vreme za veliku kupovinu, nista ne bismo postigli trosenjem pa i 200 miliona evra. nista dugorocno korisno. na silu bi se izvukli iz sranja (ni to nije garantovano) a posle par sezona bi opet bili u govnima (garantovano). neka veca kupovina moze eventualno na leto. Prijavi
13. decembar 2015.10 god. comment_243692 Kad se advokatska kancelarija pomirila sa cinjenicom da najbolji trener drzi klub u potpunoj dubiozi na 15. mestu na tebeli, da jedino u cemu je dobar je prebacivanje krivice na igrace, ne preuzimanje nikakve odgovrnosti i prodavanje magle, sve je moguce. Slavite ga zbog plasmana u nokaut fazu LS ? Idite navijajte za Gent, njima je to uspeh. Prijavi
13. decembar 2015.10 god. comment_243701 Nemoj mi Gent dirati. Mnogo simpatican tim. :D Uzice-a ja gotvivim, ali iskreno, ali mi cudno da se nije javljao posle Bourneta, a posle pobede nad Portom ponovo pise :D par puta sam se zabrinuo da nije banovan. Nema srece sa Mourinhom na duge staze. Budimo realni. Prijavi
13. decembar 2015.10 god. comment_243705 sve se menja, samo Murinjo ostaje. kada se pomirite sa tim bice vam lakse i zivecete bolje. svaki dan ce biti lepsi od prethodnog. nije vreme za veliku kupovinu, nista ne bismo postigli trosenjem pa i 200 miliona evra. nista dugorocno korisno. na silu bi se izvukli iz sranja (ni to nije garantovano) a posle par sezona bi opet bili u govnima (garantovano). neka veca kupovina moze eventualno na leto. Slažem se s tobom. Čak ga ni engleski novinari ne tjeraju više, prošla baba s kolačima. Jedino ona jadnica Eva ruje protiv njega na sudu nešto sitno. Možda nećemo trošiti sada, iako bi bilo dobro riješiti se nekih igrača, ali svakako sa Mourinhom u nove pobjede na ljeto. Prijavi
13. decembar 2015.10 god. comment_243724 kerino uzice je srednji rod. nemoj mi to uzica, kad to cujem dodje mi da ujedam. to ni murinju ne bih oprostio da mi kaze uzivo. i dalje se niste pomirili sa cinjenicama :D Roman zna sta radi ako mi ne znamo. on je vrhovni autoritet i ako treba naterace Murinja da nam osvoji Ligu Sampiona. opustite se braco. nemojte biti internet strucnjaci, prepustite pametnim ljudima da rade svoj posao kako najbolje znaju. a murinjo je dovoljno veliko trenersko ime da moze sebi da dopusti ovako nesto i da se vrati jaci iz toga. osoba cije ime se na prvu povezuje sa Celzijem i trofejima. ne brinite vi za Celsi, Celsi nije saka pirinca da je pozoba svaka vrana koju donese vetar. nisam bio na forumu proteklih nekoliko dana, jedan dan sam ispizdeo na igija ni krivog ni duznog i video sam da sam umoran od svega. trebala mi je pauza i to je sve. Prijavi
13. decembar 2015.10 god. comment_243737 A Barca i Bayern, oni se nista ne pitaju jel? Hahaha cuj natjerat ce Roman Mourinha da osvoji LP. Pa ko da se Abramovich i Mourinho pitaju 'ko ce je osvojit. Mi ove zime trebamo kupovati u turbofolk stilu. Ne u stilu Milana. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243755 Volio bih da nam na zimu iz Turske dođe najveći BH talent Željovac Josip Kvesić koji je lijevi bek. Pa kada Mourinho ne želi Babu Rahmana da imamo jednog romantičara na toj poziciji. Momak je vrh vrhova. Malo ga je ozljeda zajebala ali dobro. Vratio je on formu. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243871 Napad nam u kanalu, ne možemo meda, ali idemo 45m funti za Stonesa dati. Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243925 Ako ima još netko tko misli da ne moramo trošiti neka se dobro zamisli. Ekipa treba remont totalni. Cijela obrana i napad Prijavi
15. decembar 2015.10 god. comment_243945 Ako ima još netko tko misli da ne moramo trošiti neka se dobro zamisli. Ekipa treba remont totalni. Cijela obrana i napad Cijeli napad je Murinjo doveo. Odbrana je takodjer po njegovom ukusu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.