Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Povezujemo se sa Matuidijem i sa Jamesom(to sam predvideo pre nekog vremena :D ). Sto se mene tice obojica bi bili vrhunska pojacanja i mogu odmah u prvu postavu(umesto spanskog i brazilskog klosara), i najbolje bi bilo da se sve dogovori pre pocetka prelaznog roka da odmah predju kod nas cim se otvori prelazni rok da bi mogli da se uigravaju kod novog trenera koji ce doci kad Murinjo dobije otkaz :D

Goku, on 11 Dec 2015 - 12:57, said:

Povezujemo se sa Matuidijem i sa Jamesom(to sam predvideo pre nekog vremena :D ). Sto se mene tice obojica bi bili vrhunska pojacanja i mogu odmah u prvu postavu(umesto spanskog i brazilskog klosara), i najbolje bi bilo da se sve dogovori pre pocetka prelaznog roka da odmah predju kod nas cim se otvori prelazni rok da bi mogli da se uigravaju kod novog trenera koji ce doci kad Murinjo dobije otkaz :D

Jeftinija alternativa za Pogbu i jako dobar igrač, mourinhovski radnički igrač ala Cambiasso ili Essien, pozdravljam i volio bih ga vidjeti ovdje kao i još Francuza ala Varane, Griezmann. James malo teže, mislim da ga se povezuje zbog Mendesa, prije će Real Benzemu prodati

Alexandre Pato gledao utakmicu Chelsea Porto, moguće da dolazi, vjerojatno ne bi puno koštao i ne ozljeđuje se jako puno više, a nije opao u kvaliteti.

Ostaje pitanje odlaska ili ostanka Coste, Falcaa ili Remya. Imam filing ako ih Mourinho proda na zimu da bi mogao dovesti neko masno pojačanje od 50 mlijuna eura, ne može dobiti više za njih trojicu.

I imam osjećaj da ćemo trošiti na zimu sigurno

Jeftinija alternativa za Pogbu i jako dobar igrač, mourinhovski radnički igrač ala Cambiasso ili Essien, pozdravljam i volio bih ga vidjeti ovdje kao i još Francuza ala Varane, Griezmann. James malo teže, mislim da ga se povezuje zbog Mendesa, prije će Real Benzemu prodati

Alexandre Pato gledao utakmicu Chelsea Porto, moguće da dolazi, vjerojatno ne bi puno koštao i ne ozljeđuje se jako puno više, a nije opao u kvaliteti.

Ostaje pitanje odlaska ili ostanka Coste, Falcaa ili Remya. Imam filing ako ih Mourinho proda na zimu da bi mogao dovesti neko masno pojačanje od 50 mlijuna eura, ne može dobiti više za njih trojicu.

I imam osjećaj da ćemo trošiti na zimu sigurno

Lik hladno izjavi da se Pato ne ozljeđuje. Gasimo forum, prekuco si igricu.

I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kao relevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom.

I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kaomrelevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom.

Hahaha, al meni je jače ono "gledao utakmicu, verovatno dolazi". :D

I onda dođe neko na forum i hvata se za njegove postove kao relevantne. Il je troll, il nije dobar s mozgom.

Pa dobro, koji je tebi stvor da se hvataš na svaku moju riječ? Daj sjaši malo

sve se menja, samo Murinjo ostaje. kada se pomirite sa tim bice vam lakse i zivecete bolje. svaki dan ce biti lepsi od prethodnog. 

nije vreme za veliku kupovinu, nista ne bismo postigli trosenjem pa i 200 miliona evra. nista dugorocno korisno. na silu bi se izvukli iz sranja (ni to nije garantovano) a posle par sezona bi opet bili u govnima (garantovano). neka veca kupovina moze eventualno na leto.

Kad se advokatska kancelarija pomirila sa cinjenicom da najbolji trener drzi klub u potpunoj dubiozi na 15. mestu na tebeli, da jedino u cemu je dobar je prebacivanje krivice na igrace, ne preuzimanje nikakve odgovrnosti  i prodavanje magle, sve je moguce.

Slavite ga zbog plasmana u nokaut fazu LS ? Idite navijajte za Gent, njima je to uspeh.

Nemoj mi Gent dirati. Mnogo simpatican tim. :D

Uzice-a ja gotvivim, ali iskreno, ali mi cudno da se nije javljao posle Bourneta, a posle pobede nad Portom ponovo pise :D par puta sam se zabrinuo da nije banovan.

Nema srece sa Mourinhom na duge staze. Budimo realni.

sve se menja, samo Murinjo ostaje. kada se pomirite sa tim bice vam lakse i zivecete bolje. svaki dan ce biti lepsi od prethodnog. 

nije vreme za veliku kupovinu, nista ne bismo postigli trosenjem pa i 200 miliona evra. nista dugorocno korisno. na silu bi se izvukli iz sranja (ni to nije garantovano) a posle par sezona bi opet bili u govnima (garantovano). neka veca kupovina moze eventualno na leto.

Slažem se s tobom. Čak ga ni engleski novinari ne tjeraju više, prošla baba s kolačima. Jedino ona jadnica Eva ruje protiv njega na sudu nešto sitno. Možda nećemo trošiti sada, iako bi bilo dobro riješiti se nekih igrača, ali svakako sa Mourinhom u nove pobjede na ljeto. 

kerino uzice je srednji rod. nemoj mi to uzica, kad to cujem dodje mi da ujedam. to ni murinju ne bih oprostio da mi kaze uzivo.

i dalje se niste pomirili sa cinjenicama :D

Roman zna sta radi ako mi ne znamo. on je vrhovni autoritet i ako treba naterace Murinja da nam osvoji Ligu Sampiona. opustite se braco. nemojte biti internet strucnjaci, prepustite pametnim ljudima da rade svoj posao kako najbolje znaju. a murinjo je dovoljno veliko trenersko ime da moze sebi da dopusti ovako nesto i da se vrati jaci iz toga. osoba cije ime se na prvu povezuje sa Celzijem i trofejima.

ne brinite vi za Celsi, Celsi nije saka pirinca da je pozoba svaka vrana koju donese vetar.

nisam bio na forumu proteklih nekoliko dana, jedan dan sam ispizdeo na igija ni krivog ni duznog i video sam da sam umoran od svega. trebala mi je pauza i to je sve.

A Barca i Bayern, oni se nista ne pitaju jel? Hahaha cuj natjerat ce Roman Mourinha da osvoji LP. Pa ko da se Abramovich i Mourinho pitaju 'ko ce je osvojit.

Mi ove zime trebamo kupovati u turbofolk stilu. Ne u stilu Milana.

Volio bih da nam na zimu iz Turske dođe najveći BH talent Željovac Josip Kvesić koji je lijevi bek. Pa kada Mourinho ne želi Babu Rahmana da imamo jednog romantičara na toj poziciji. Momak je vrh vrhova. Malo ga je ozljeda zajebala ali dobro. Vratio je on formu.

Ako ima još netko tko misli da ne moramo trošiti neka se dobro zamisli. Ekipa treba remont totalni. Cijela obrana i napad

Cijeli napad je Murinjo doveo. Odbrana je takodjer po njegovom ukusu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.