Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Da je Mourinho u Chelseaja sada, a da je ovakvo stanje od Romana bi naredio da kupi Borussiju i jednu i drugu i da dovede najbolje igrače iz oba kluba xD Znate da Mou voli Švabe i Bundesligu, valjda ga fascinirali na zadnjem SP-u.

s obzirom da Cahillu istice ugovor na kraju sezone, covjeka definitivno dovesti a rijesiti se Alexa...

prodati Maloudu i Anelku, naci dobru zamjenu za Franka a njega poslati malo na klupu...

Malo smo zapostavili ovu temu pa evo da se malo vratimo :)

Poslije nekoliko u najmanju ruku slabih utakmica Chelseja svima je poznato da je potrebno da dođe do smjene generacija u ekipi. Jednostavno trenutno u timu ima nekoliko veoma starih i dokazanih igrača tako da se oni u pojednim utakmicama i ne trude, ne grizu kako su to prije radili, Potrebna je smjena generacija, potrebna su pojačanja, neki novi klinci koji će zaista da ginu za Chelsea, da se bore, da srce ostave na terenu. Nekoliko starijih igrača će sigurno otići iz kluba već u januaru a neki od njih će gotovo sigurno biti Anelka i Drogba.

Didier Drogba, odbio je neki dan potpisati novi ugovor i tako nagovjestio da će najvjerovatnije u januaru napustiti klub.

http://www.fijitimes.com/story.aspx?id=187332

I Anelki kao i Drogbi ugovor ističe na ljeto pa će i on vjerovatno u januaru otići da bismo zaradili koji "miliončić". Interesanata za oba ova igrača sigurno ima tako da će i biti nekih para u januaru aBd. Sigurno da ima još potencijalnih igrača za odlazak u januaru ali da pređemo na moguća pojačanja:

U posljednje vrijeme sve više i više igrača se povezuje sa Chelsejem nakon loših igara. Mislim da bi bilo dobro, štaviše odlično, kada bi se sastali AVB i Roman što se tiče transfera i ekipe. Neka AVB prezentira svoje viđenje ekipe u budućnosti, tu i tu formaciju, za to i to mi trebaju ti i ti igrači, igra bi bila ofanzivna sa puno pasova i šta ja znam šta još, i zamoliti Romana da se ne miješa u transfere nego da AVB ostavi slobodu jer svi znamo koja su Romanova pojačanja.

http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_11716_chelsea-continue-interest-in-van-wolfswinkel.html

Chelsea u ozbiljnoj trci sa Unitedom za Rickyja van Wolfswinkela. On je ovog ljeta došao iz Utrechta u Sporting i male su šanse da ga Sporting pusti već u januaru.

http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_11715_chelsea-on-the-trail-of-barcelona-youngster-roberto.html

Nakon što se polako isplaćuje investicija zvana Oriol Romeu, AVB nastavlja da "njuška" po La Masiji. Sljedeći na redi kojeg želi dovesti u svoje redove je Sergio Roberto. Sergio je član U-21 selekcije Španije i debi za Barcu je imao prošle sezone u LP na Bernabeu protiv Reala.

http://www.footylatest.com/chelsea-ready-to-move-on-rivals-arsenal-for-10-million-rated-youngster/25727#

Malo začuđujuće ali na više stranica sam našao ovaj podatak. Chelsea zainteresovan za 19- godišnjeg zadnjeg veznog Arsenala, Emmanuela Frimponga. Ne znam šta da mislim o ovom interesovanju ali sigurno je da je momak zaista talentovan i da je svijetla budućnost pred njim.

http://www.footylatest.com/chelsea-looking-at-10-million-rated-attacking-midfielder/25707

I dalje se kroz novine provlači o interesovanju engleskih klubova za Slovenca Josipa Iličića.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2068306/Chelsea-Liverpool-told-bid-14m-Lucas-Ocampos.html

Što se mene tiče ovo mi je nekako najzanimljivije. Chelsea u borbi sa Liverpoolom za 17-godišnjeg Lucasa Ocamposa iz Rivera.

http://www.transfermarkt.de/de/lucas-ocampos/profil/spieler_189441.html

Momak ima 17 godina, igra krilo a moguća cijena 14 miliona funti. Po meni bi bilo dobro kupiti ga i slati na posudbe da se kali, a onda nakon nekoliko godina da se vrati u Chelsea i aBd da razvaljuje.

Da ti pravo kazem tu djecu sto si nabrojao u ovom trenutku je nimalo neisplativo dovoditi ma koliko oni bili talentovani... U velikoj smo igrackoj krizi tako da nama trebaju kvalitetni igraci koji ce igrati u prvom timu i koji ce imati nekog utjecaja. Ni jedan od tih nabrojanih ne bi imao utjecaja na igru niti na rezultate a obzirom da je ova tema transferi u Januaru, valjda ne mislis da cemo da dovedemo tu neku djecu da nas vade iz blata...

Ja se nadam dobrim i kvalitetnim pojacanjima.. Uprava je vec zabrljala stvari kada nakon svake godine nismo kupili bar jednog igraca koji bi igrao u prvom timu kao sto to rade Barca,Real ili Manchester... Zato i jesu uvijek u vrhu a mi smo bili ubjedljivi da imamo jak ti... Zato su nam se desavale stvari tipa Sheva ili Torres kada bacimo milione u zadnjim sekundama prelaznog roka... Ja se nadam da ce Januar sljedece godine biti drugaciji od ovog proslog i da cemo pojacanja kupiti na vrijeme....

Gledaj jednu stvar, ja nisam nigdje gore rekao kako bi nas ovi momci izvukli iz krize nego sam samo postavio ove linkove kako bi znali ko se i šta provlači kroz novine. I također, prokomentarisao sam da nam treba smjena generacija i to je neminovno i znam da nam trebaju mladi kvalitetniji igrači, željni dokazivanja tipa Goetze, Hazard da nas izvuku iz krize....... ;)

Keisukea već dugo nema u sastavu zbog ozljede, tako da nebi bilo pametno uzimati ga u januaru, mada ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene da na zidu imam 2 Chelseajeva dresa sa najdražim brojem 11, jedan od Drogbe, drugi od Honde :))

sto se Barklija tice imamo Josha koji ima isto 18 god. i takodje je jedan od najvecih talenata tako da davanje 20 M za njega bi bilo previse...

Kuzmanovic pa ne znam bas nisam ga gledao nikako,Ilicic pojma nemam,ali mislim da nisu oni ta klasa da bi moglu uci u prvih 11 Chelsea i unjeti neke znacajne promjene u nasu igru...

http://www.sportske.net/vest/transferi/mancini-aguero-ne-ide-u-real-51318.html

Ako cemo prodavari mogao bi on u Chelsea ja nemam nista protiv :D

sto se Barklija tice imamo Josha koji ima isto 18 god. i takodje je jedan od najvecih talenata tako da davanje 20 M za njega bi bilo previse...

Kuzmanovic pa ne znam bas nisam ga gledao nikako,Ilicic pojma nemam,ali mislim da nisu oni ta klasa da bi moglu uci u prvih 11 Chelsea i unjeti neke znacajne promjene u nasu igru...

http://www.sportske....real-51318.html

Ako cemo prodavari mogao bi on u Chelsea ja nemam nista protiv :D

Slažem se, Barkley nam ne treba, a ove Srbe još nisam gledao tako da ne mogu ništa govorit.

Zdravko Kuzmanovic je bolji igrac od Mikela, i ne postoji sila na ovom sajtu, da me ubedi u suprotno. Brzi je, kreativniji, ima dobar pas, osecaj za gol, bombarder A LA ALEX, tako da bi mogao igrati na njegvom mestu, bez ikakvih problema.

Sto se Ilicica tice, nikad ga nisam gledao, tako da ne poznajem njegove igracke sposobnosti.

Barkley moze doci i za manje pare, samo treba osetiti trenutak.

Silvio je iskesirao skoro 600 miliona na ime kazne, za tamo neke njegove licne konflikte, tako da ce smanjiti ulaganja u klub. Price da su zainteresovani za Teveza idu na ruku Celsiju. Ukoliko se ta prica nastavi, Pato bi vrlo lako mogao da "zaradi" pare za dolazak Argentinca na Meacu. Samo treba biti uporan.

Kad se moglo za Modrica, moze se i za Pata !!!

mah, ne znam sta da kazem, ako ova situacija koja nam se desava nije opametila ljude u klubu onda ne znam sta je.,. Nama su hitno potrebna pojacanja, opet kazem ne djecu nego prava pojacanja koja ce imati velikog utjecaja u daljem toku... Pato je vrlo dobar igrac, zna sve s loptom slican je Agueru ali mozda nam je i on nesudjen kao i Aguero, mozda ode negdje drugo, jer navikli smo mi pustati igrace pred nosom... Nista me ne bi cudilo...

btw evo sta je AVB izjavio nakon utakmice sa Newcastleom...:Speaking immediately after the win over Newcastle,AVB confirmed that two players who were not in the squad for the game, Anelka and Alex, have handed in transfer requests... (znaci mogu ici u Januaru gdje god im je volja)

Ovo mi se vrlo svidja, i nadam se da ce se ovo i dogoditi...

Ocekujem jednog dobrog igraca u sredini terena koji je trenutno bolji od Lamparda, kreativniji i brzi, koji ce biti mozak ekipe kao sto je to nekada bio Frank, jer svi vidimo da Lampard vise ne moze..

Mislim da bi i Pato bio dobro pojacanje... ( ja se sjecam da smo mi bili vrlo zainteresirani za njegov dolazak kada je Mourinho bio trener, medjutim on je tada izabrao Milan)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.