13. maj 2015.11 god. comment_217323 Slazem se, sjecam se prosle godine protiv Ville, Cahill i Terry nijedan skok nisu dobili protiv njega, bruku je jak u tom segmentu, a nije ni spor. Medjutim slicna situacija sa njim bi bila kao i sa Remyjem ili Dembom, dolaze iz manjih klubova u Engleskoj, za male pare i onda se nista od njih i ne ocekuje i tako nezasluzeno sjede na klupi citavu sezonu. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217325 Samo Laca7 dolazi u obzir od napadaca, kakav benteke i bakraci, treba mu 25 suteva da zabije gol, jebes tako loseg finishera. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217352 Laca 7 i Griezmann i mora se ici po Clynea takodjer steta bi bilo jos jedna dobra igracina iz EPLa da nam izmaknePoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217353 klajn blizu junajteda,postao sam već tolko o tome mada je i pored toga bilo nekih navoda da postoje neke šanse da predje i kod nas ali čisto sumnjam Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217358 Manchester Utd ce biti miran nekoliko sezona ako dodje Clyne sto se tice pozicija bekova, mislim da bi bilo pametno da se i mi ukljucimo za njegovu kupovinu, Englez je sto je jako vazno. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217362 Nece ga Marina platiti 30 miliona, Woodword hoce, pa i vise, koliko god bude trebalo. Tu se sva prica zavrsava. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217398 mancho mancho, bice jebeni slj sezonu sto posto kakav ba arsenal, guzicemo ih standardno... a city mora u rekonstrukciju full Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217402 nove vesti za klajna Southampton hopeful of keeping Nathaniel Clyne after he dropped the agent who was pushing #MUFC move. Story @ESPNFC shortly #saintsfc Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217523 http://www.express.co.uk/sport/football/577722/Chelsea-shock-summer-swoop-Manchester-City-Yaya-Toure jeste ovo ekskluziva iz ekspresa ali nije nešto u što ne bi moglo da se ostvari ovo bi bio tipičan Murinjov transfer a ne bi mu bilo prvi put da kupuje posrnule zvezde(snajder,fabregas) zarad svojih ciljeva i ako bi ovo stvarno prošlo za pomennutih 10 miliona pod uslovom da ga vrati na stare staze imali bi fantastično pojačanje s tim da bi to verovatno značilo da Loftus-Čik ne bi dobio šansu u prvom timu Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217525 Loftus Čik neće dobit šansu došao Toure ili ne. To je samo Mourinhova priča, igraće momak malo u kupovima. Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217526 Mirror tvrdi da želimo Džeku. reLo i diablo na aparatima. Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217527 Nisam na aparatima, jer se spominje kao treći napadač, a svejedno mi je ko će to biti. Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217530 Lažeš nas Führeru. Jedva čekam da te čujem kad Ramiz i Edin budu kombinirali za Čelzijeve golove dogodine :D Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217532 Ja vala bih bio na aparatima da je to istina, mojne kloca majke ti Mourinho :( Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217533 Ma da, i Hart da bude rezerva Kurti... Sacuvaj me Boze od obojice. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217540 Kakav Dzeko daleko bilo pu pu pu..još fali da ovi "prelazni" navijači iz BiH koji prelaze sa kluba na klub u zavisnosti za koga igra Dzeko počnu "navijati" za Chelsea. Više volim kad nas mrze. :D Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217545 hm, đeko može ko zamjena bit solidan, znao je cityu često bit joker s klupe a i može dobro doć kad nam treba neko visok i dobar glavom, u svakom slučaju ako dođe za male pare nemam ništa protiv... toure, vrhunski igrač, po meni jedan od najboljih svoje pozicije, upitne su jedino godine... Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217547 Yaya Toure will leave Manchester City and join Chelsea this summer, according to the Daily Express. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217548 JT je dobio ugovor na godinu, Banetu se smesii isti, Lamps i Drogs napustili klub zbog toga(ok, Didi se vratio, ali posle nejednogodisnjeg ugovora sa strane). Ovamo zele Tourea, posle sezone u kojoj je njegov pad forme toliko ocigledan da je to tragikomicno. a. Sportski sektor kluba nema pojma koliko godina ima Toure b. klub i Mourinha zabole kurac za sve sto su gore pomenuti uradili za Chelsea c. jos jedna u nizu novinskih izmisljotina. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217550 Banetu treba bar dvije godine, makar da ispadnu fer jer bi Bayern dao triput veci. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217578 Nema od Turea nista,nece ovi Arapi da pojacavaju konkurenciju... Ono sto sam ja nacuo i pricitao da ce Celzi krenuti u napad na Imbulu iz Marseja. Prijavi
17. maj 2015.11 god. comment_217579 JT je dobio ugovor na godinu, Banetu se smesii isti, Lamps i Drogs napustili klub zbog toga(ok, Didi se vratio, ali posle nejednogodisnjeg ugovora sa strane). Ovamo zele Tourea, posle sezone u kojoj je njegov pad forme toliko ocigledan da je to tragikomicno. a. Sportski sektor kluba nema pojma koliko godina ima Toure b. klub i Mourinha zabole kurac za sve sto su gore pomenuti uradili za Chelsea c. jos jedna u nizu novinskih izmisljotina. Zasto ako mu ponude takav ugovor :D ili ga recimo dovedu na jednogodisnju posudbu hehe uglavnom ako sta bude, duboko pozdravljam taj transfer Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.