Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mišljenja sam da je Sead Kolašinac bolji lijevi bek od Filipe Luiza i Shawa i bio bi sigurno 2-3 puta jeftiniji od ove dvojice ali jebes Bosanca kad mozes Brazilca dovesti :/  .Takodjer mislim da je Fabregas izuzetno pojačanje,jer baš nam je takav tip igrača falio na sredini terena. Što se tiče napada,eventualni dolazak Coste mogao bi značiti i kraj muka sto se same realizacije pred protivničkim golom tiče,ali njegovi nastupi na Svj.prventsvu nisu nam bas ulili mnogo samopouzdanja.Biće da mu nije godila njihova tiki-taka igra,sto ima smisla,ali ja bih lično bio zadovoljniji da smo doveli Falcao-a,Cavanija pa čak i Alexisa Sanceza pa sa njim pokušati u vrhu napada.
Sve u svemu mislim da cemo konačno ove sezone osvojiti Premiership, a ko zna,možda i Ligu Prvaka.

Očekujem sljedeće sezone da prvih 11 budu sljedeći igrači:

Cech
Ivanović,Cahil,Terry,Azpi
       Matić,Fabregas
 Schurlle,Oscar,Hazard
              COSTA

Kada bi doveli i Pogbu to bi vec bilo brutalno, mislim da ce on kada bude odlazio iz Juventusa vjerovatno otići u Real ili PSG.

Što se transfera tiče trenutno me samo zanima šta je sa Costom tj. u kojoj je fazi taj transfer.

Nisam video. :D

A za Pogbu, za sada sam video sam Goal.com, treba sačekati neki drugi izvor...

ne pratis dovoljno precizno

pisao je isti lik koji je pogodio kako se sad ispostavilo već par transfera ovog roka

izguglaj malo

pričali smo nešto o tome na temi "fabregas"

evi i njegov tviter

https://twitter.com/wayneveysey

France Football is a French bi-weekly magazine containing football news from all over the world. It's one of the most reputable sports publications in Europe, mostly because of their photographic reports and accurate statistics of the big European Cup matches, and extensive coverage of the European leagues. The magazine was first published in 1946.

Deluje pouzdano.

A na fejsu sam našao:

France Football (reliable) reporting today that Eden Hazard has agreed terms with Spurs (although Spurs have yet to agree a fee with Lille). This is a huge coup for Spurs if they can close the deal. RTBF in Belgium has Hazard on record saying: Maybe it will be Tottenham. They are a big English club. I have said I will go to England and they have very good players.

- 13. FEBURAR 2012.

:D

EDIT: i Daily Star javlja da smo zainteresovani za Obamu.

A Bola navodi da je Liverpool već izgubio utrku sa Chelseajem za Lazara Markovića, jer u njegovom ugovoru stoji klauzula po kojoj ga Chelsea može kupiti za 15 milijuna ukoliko to požele, dok drugi klubovi moraju iskeširati 40 milijuna Benfici za Srpskog reprezentativca

Izvor jeste nepouzdan ali znamo da je tu bilo kontakta prije Markecovog transfera u Benfiku.

Za sada odličan prelazni rok, do 1. Jula smo već odradili dosta toga što se igračkog kadra tiče i pozicija koje su nam bile upitne.Pokušat do početka priprema riješit pitanje ljevog beka i onda lagano imamo mjesec i po za eventualne Mourinhove korekcije :D

Sinoć sam sanjao da smo šutnuli Torresa, lijepo se oprostili od Dembe, a da su nam za klub 1.8. potpisali Alexis Sanchez (9) i Islam Slimani (11). I onda sam se probudio :( I shvatio da je zapravio došao Costa :(

Sinoć sam sanjao da smo šutnuli Torresa, lijepo se oprostili od Dembe, a da su nam za klub 1.8. potpisali Alexis Sanchez (9) i Islam Slimani (11). I onda sam se probudio :( I shvatio da je zapravio došao Costa :(

I predpostavljam da si bio još zadovoljniji,

Ajmo i Diaza iz Kostarike za lijevog beka.

Mozda kad bi dosli Pogba, Filipe Luis i jedan napadac.

Jos i Torres da leti iz kluba.  [-O<

To bi bio savrsen prelazni rok.  :zastava:

Sad pročitah na stranici mrskog nam neprijatelja što nam je do juče jeo iz ruke, naravno pričam o onim bezkičmenjacima iz Chelsea Croatie da se ineteresuejmo za Badelja iz HSV-a, pazite dalje kao zamjenu za Lamparda. Hahaa, ne mogu da vjerujem. I oni sebe nazivaju ozbiljno stranicom. Vjerovatno si tako podižu posječenost ali opet je to vrlo glupo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.