16. juni 2014.12 god. comment_177986 Uvek sam za Kroosa. Danas izdominirao protiv Portugala. Taman umesto Ramiresa, kao slag na tortu. Prijavi
16. juni 2014.12 god. comment_177988 Samo što Kroos nije defanzivni vezni. a odkud ti znas da sam ja to rekao za njega :D ? Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178039 Čelzi juri nekog klinca iz Anderlehta,navodno veliki talenatChelsea appear to be firmly in the running to sign Anderlecht wonderkid Sefa Isci after he turned down a move to BenficaSaffet Bakal, Isci's agent: "Benfica & Chelsea are interested in Sefa Isci. Chelsea want Isci to loan to their partner club Vitesse." Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178040 Joj što mi je muka od ovih kvazi talenata tzv. velikih talenata koji dođu pa odu na posudbu i tako iz godine u godinu. Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178043 Joj što mi je muka od ovih kvazi talenata tzv. velikih talenata koji dođu pa odu na posudbu i tako iz godine u godinu. Pa to je kriva uprava a oni jesu talentovani Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178054 Muka mi je kada ne razlikuje neko pozicije centralnog veznog i defanzivnog veznog... Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178057 Pa to je kriva uprava a oni jesu talentovani Pa što onda ti igrači od strane klubova u koje su posuđeni ne dobiju pravu šansu. Evo ti promjera McEachran, Bertrand, Kakuta, Veloso itd. Sve neki veletalenti, a ne mogu se nametnuti ni na posudbi. Jedini naš igrač na posudbi koji se vrhunski pokazao je Lukaku, a nikako da dobije pravu priliku. Evo već dvije godine rastura, prvo u WBA pa u Evertonu. Jedino je to greška Uprave. Prijavi
18. juni 2014.12 god. comment_178214 Treba pohvaliti upravu koja se odma uhvatila posla, i odličan prelazni rok za sad odrađuju.. Nadam se da nećemo strepiti do poslednjih trenutaka augusta, nego da ćemo imati ekipu koja se uveliko uigrava. Srećom, velike su prilike da će tako i biti... Prijavi
19. juni 2014.12 god. comment_178291 Mi uvijek pogrešnog napadača dovedemo :) Liverpool Suareza, mi Torresa. Liverpool Sancheza, mi Costu. http://www.klix.ba/sport/nogomet/na-ostrvu-poludjeli-za-cileancom-sanchezom/140619110 Prijavi
20. juni 2014.12 god. comment_178391 Ako je ikako moguće dovest Vidala ako prodaju Ramiresa To bi bilo ekstra jbt Prijavi
21. juni 2014.12 god. comment_178450 pogba kralj,igra fm 14 sa Čelzijem i kupi sebe :D http://www.youtube.com/watch?v=pUuXq8OVS3g imate ovde video al mora da ide na hd da bi se razaznalo,ja sam skinuo klip da bi proverio Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178822 Navodno Chelsea se ukljucio u trku za Kroosa,obecavaju mu platu od 8 miliona. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178823 Sumnjam da će Kroos u Premiership ako bude napuštao Bayern mislim da će otići u Real Madrid. Al najjače bi bilo i da Kroos stigne prije Coste =)) Jbt život ko bi rekao da će recimo Fabregas potpisati prije Coste,vjerovatno je u transferu Coste nešto zapelo,ne bi me čudilo da je u pitanju neka specijalna klauzula :D Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178825 Fabregas nije bio toliko atraktivan igrac kao Costa da bi se sa njim odugovlacilo. O cemu ce novine pisati kada pronadje klub jedan od najboljih napadaca prethodne sezone,koji je jedini dostupan na trzistu. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178827 Ne znam. Ja nekako ne vjerujem u Kroosov dolazak sad kad je Fabregas potpisao. Obojici je primarna pozicija centralni vezni a sada ce tu u paru biti sa Maticem. Tako da po meni nema smisla davati 40 milijuna za Kroosa pa da on ili Fabregas sjede na klupi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178829 Ne znam. Ja nekako ne vjerujem u Kroosov dolazak sad kad je Fabregas potpisao. Obojici je primarna pozicija centralni vezni a sada ce tu u paru biti sa Maticem. Tako da po meni nema smisla davati 40 milijuna za Kroosa pa da on ili Fabregas sjede na klupi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Pa bice postava 4-3-3 pa ce zadnji vezni biti Matic a u tandemu ce igrati Kroos-Fabregas kao centralni vezni Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178830 još to nije preneo ijedan "nomralan" izvor informacija tako da nema smisla(po mom mišljenju) voditi diskusiju o tome kicker je preneo da je jedino Barsa poslala formalno ponudu što bi i imalo logike,ako ih Ćavi napušta,a velike su šanse za to,ima ogromnu ponudu dal iz Katara,jbem li ga,tamo negde Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178832 Fabregas nije bio toliko atraktivan igrac kao Costa da bi se sa njim odugovlacilo. O cemu ce novine pisati kada pronadje klub jedan od najboljih napadaca prethodne sezone,koji je jedini dostupan na trzistu. Pa dobro možda je Costa u ovom trenutku atraktivni igrač za medije i kao pojačanje upravo zbog svoje sjajne sezone.. Ali smatram da je Cesc Fabregas puno "veće fudbalsko ime" od Diega Coste. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178861 ja sumnjam da je chelsea uopste zainteresovan za kroosaSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178880 Sumnjam da će Kroos u Premiership ako bude napuštao Bayern mislim da će otići u Real Madrid. Al najjače bi bilo i da Kroos stigne prije Coste =)) Jbt život ko bi rekao da će recimo Fabregas potpisati prije Coste,vjerovatno je u transferu Coste nešto zapelo,ne bi me čudilo da je u pitanju neka specijalna klauzula :D Problem je da Costa mora SAM otkupiti svoj ugovor. Znači Costa mora platiti atleticu + mora španjolskoj državi platiti enorman porez (jer je to porez na luksuz i ogromna svota) bez obzira ko ga želi kupiti i tko mu daje tu lovu Jedini način da se to izbjegne - Atletico pristane na manju cijenu od otkupne cijene u ugovoru. Pa makar bila i funtu/dolar/pesos manja Pa bice postava 4-3-3 pa ce zadnji vezni biti Matic a u tandemu ce igrati Kroos-Fabregas kao centralni vezni oscar-matić-fabregas Iz aviona se vidi Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179049 France Football claim Borussia Dortmund's Pierre Emerick Aubameyang has emerged as a target for Chelsea. kolko bi voleo da je ovo istina [-O< Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.