Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Samo što Kroos nije defanzivni vezni.

a odkud ti znas da sam ja to rekao za njega :D ? 

Čelzi juri nekog klinca iz Anderlehta,navodno veliki talenat

Chelsea appear to be firmly in the running to sign Anderlecht wonderkid Sefa Isci after he turned down a move to Benfica
Saffet Bakal, Isci's agent: "Benfica & Chelsea are interested in Sefa Isci. Chelsea want Isci to loan to their partner club Vitesse."

Joj što mi je muka od ovih kvazi talenata tzv. velikih talenata koji dođu pa odu na posudbu i tako iz godine u godinu.

Pa to je kriva uprava a oni jesu talentovani

Pa to je kriva uprava a oni jesu talentovani

Pa što onda ti igrači od strane klubova u koje su posuđeni ne dobiju pravu šansu. Evo ti promjera McEachran, Bertrand, Kakuta, Veloso itd. Sve neki veletalenti, a ne mogu se nametnuti ni na posudbi. Jedini naš igrač na posudbi koji se vrhunski pokazao je Lukaku, a nikako da dobije pravu priliku. Evo već dvije godine rastura, prvo u WBA pa u Evertonu. Jedino je to greška Uprave.

Treba pohvaliti upravu koja se odma uhvatila posla, i odličan prelazni rok za sad odrađuju.. Nadam se da nećemo strepiti do poslednjih trenutaka augusta, nego da ćemo imati ekipu koja se uveliko uigrava. Srećom, velike su prilike da će tako i biti...

Sumnjam da će Kroos u Premiership ako bude napuštao Bayern mislim da će otići u Real Madrid.

Al najjače bi bilo i da Kroos stigne prije Coste =))

Jbt život ko bi rekao da će recimo Fabregas potpisati prije Coste,vjerovatno je u transferu Coste nešto zapelo,ne bi me čudilo da je u pitanju neka specijalna klauzula :D

Fabregas nije bio toliko atraktivan igrac kao Costa da bi se sa njim odugovlacilo. 

O cemu ce novine pisati kada pronadje klub jedan od najboljih napadaca prethodne sezone,koji je jedini dostupan na trzistu.

Ne znam. Ja nekako ne vjerujem u Kroosov dolazak sad kad je Fabregas potpisao. Obojici je primarna pozicija centralni vezni a sada ce tu u paru biti sa Maticem. Tako da po meni nema smisla davati 40 milijuna za Kroosa pa da on ili Fabregas sjede na klupi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ne znam. Ja nekako ne vjerujem u Kroosov dolazak sad kad je Fabregas potpisao. Obojici je primarna pozicija centralni vezni a sada ce tu u paru biti sa Maticem. Tako da po meni nema smisla davati 40 milijuna za Kroosa pa da on ili Fabregas sjede na klupi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pa bice postava 4-3-3 pa ce zadnji vezni biti Matic a u tandemu ce igrati Kroos-Fabregas kao centralni vezni

još to nije preneo ijedan "nomralan" izvor informacija tako da nema smisla(po mom mišljenju) voditi diskusiju o tome

kicker je preneo da je jedino Barsa poslala formalno ponudu što bi i imalo logike,ako ih Ćavi napušta,a velike su šanse za to,ima ogromnu ponudu dal iz Katara,jbem li ga,tamo negde  

Fabregas nije bio toliko atraktivan igrac kao Costa da bi se sa njim odugovlacilo. 

O cemu ce novine pisati kada pronadje klub jedan od najboljih napadaca prethodne sezone,koji je jedini dostupan na trzistu.

Pa dobro možda je Costa u ovom trenutku atraktivni igrač za medije i kao pojačanje upravo zbog svoje sjajne sezone..

Ali smatram da je Cesc Fabregas puno "veće fudbalsko ime" od Diega Coste.

Sumnjam da će Kroos u Premiership ako bude napuštao Bayern mislim da će otići u Real Madrid.

Al najjače bi bilo i da Kroos stigne prije Coste =))

Jbt život ko bi rekao da će recimo Fabregas potpisati prije Coste,vjerovatno je u transferu Coste nešto zapelo,ne bi me čudilo da je u pitanju neka specijalna klauzula :D

Problem je da Costa mora SAM otkupiti svoj ugovor. Znači Costa mora platiti atleticu + mora španjolskoj državi platiti enorman porez (jer je to porez na luksuz i ogromna svota) bez obzira ko ga želi kupiti i tko mu daje tu lovu

Jedini način da se to izbjegne - Atletico pristane na manju cijenu od otkupne cijene u ugovoru. Pa makar bila i funtu/dolar/pesos manja

Pa bice postava 4-3-3 pa ce zadnji vezni biti Matic a u tandemu ce igrati Kroos-Fabregas kao centralni vezni

oscar-matić-fabregas

Iz aviona se vidi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.