23. maj 2014.12 god. comment_175543 Samo da Paulinho ne bude "pojacanje", perfektan prijelazni rok bi bio Shaw, Pogba, Costa Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175552 Bit ce tesko dovesti Pogbu. Nece ga se Juve lako odreci a i ako dodje do toga bit ce ogromna cifra. Kontam nesto. Courtoisa + novac za Kokea i Costu ne bi bilo lose. Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175554 Ma ne bih Courtouisa dao za njih dvojicu nema sanse. Danas je lakse naci top class veznjaka i napadaca nego sto je to situacija sa golmanima...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175557 Nekad' sam napisao a evo sad to ponavljam Kurtu ne bih dao ni za ćaću svoga Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175558 Ma ne bih Courtouisa dao za njih dvojicu nema sanse. Danas je lakse naci top class veznjaka i napadaca nego sto je to situacija sa golmanima... Sent from my SM-G900F using Tapatalksvakako imamo cecha. A imali bi nekih 5 godina fore da nadjemo mu zamjenu. Cak i vise. Al nebitno. :D Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175559 Shaw,Pogba,Costa + Lukaku,Piazon,Bamford,Zouma,Chalo sa posudbe i to je to što se dovođenja tiče Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175568 Za mene savrsen prelzni rok bi bio: Costa 32mil Kroos 30mil ili Koke(sto bi bilo jos bolje, al mu je klauzula u ugovoru 60mil.) Shaw 30mil + vratiti Lukaku-a i Kurtu i sve 5! Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175588 svakako imamo cecha. A imali bi nekih 5 godina fore da nadjemo mu zamjenu. Cak i vise. Al nebitno. :D Imas vremena da nadjes zamjenu ali zasto to radit kad u svojim redovims vec imas buduceg najboljeg golmana svijeta? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175591 Imas vremena da nadjes zamjenu ali zasto to radit kad u svojim redovims vec imas buduceg najboljeg golmana svijeta? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Pa što bi jednostavno kada može komplikovano,ipak smo mi Chelsea :D Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175599 svakako imamo cecha. A imali bi nekih 5 godina fore da nadjemo mu zamjenu. Cak i vise. Al nebitno. :D Zaboravljaš da je Cech s razlogom nosi kacigu. Iako je on fenomenalan golman i nakon one ozlijede nitko ne može reći da je ona neznatna + sada je dobio ozbiljnu ozlijedu Po meni slijedeće sezone: Cech pl, Curtois sve ostalo, švarci 3. golman, Hilario penzija Cech ima 2 godine ugovora - dati mu priliku da bude rekorder pl po broju čistih mreža po broju utakmica, kurta nek se navikava, švarci je pokazao da može se pouzdati na njega kada zagusti Za 2 sezone ako kurta se privikne keširamo Cecha jer je na zadnjoj godini ugovora Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175630 Upravu je Kurto kada kaže da on i Cech ne mogu biti u istom klubu. Ne možeš očekivati da se golman koji je sa klubom osvojio trenutno najjaču ligu i koji je bio u finalu lige prvaka, "privikava". Nema logike. Kurto je već zreo i može da brani u bilo kojem klubu danas. Nije on za drugog golmana. Mislim da ćemo se u ovoj situaciji morati kockati. Ili Cech ili Kurto. Samo se bojim da ako Kurtu sada ne vratimo da ga možemo zauvijek izgubiti. Ovo blago definitivno ne smijemo izgubiti. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175637 Nesvidja mi se to sto Courtois jos nikad nije izjavio nesto pozitivno za Chelsea nego sve negativno a to nisam ocekivao jer ipak je on nas igrac,za mene ce uvijek Cech biti prva opcija na golu. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175638 Nesvidja mi se to sto Courtois jos nikad nije izjavio nesto pozitivno za Chelsea nego sve negativno a to nisam ocekivao jer ipak je on nas igrac,za mene ce uvijek Cech biti prva opcija na golu. Čak i ako stane među stative na duže vrijeme trebat će mu puno više od samih odbrana da postane legenda kluba. ;) Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175639 Čak i ako stane među stative na duže vrijeme trebat će mu puno više od samih odbrana da postane legenda kluba. ;) Onaj ko nije dobar s Mourinhom i ne igra kako on svira i ne dobije priliku,mislim da ce se na Cecha jos dugo racunati jer je on Mourinhov miljenik i nece ga tako lahko izbaciti iz prve postave. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175642 nemojte zelit onog klosara costu on ima vise problema s ozljedama neg ja s zenama Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175649 Ma nema on problema sa povredama. Nego se lik forsirao cijelo vrijeme iako nije "zacijelila rana"(ajmo ovakav izraz uzet). Debili ga forsiraju, mogao je samo vecu ozljedu napravit. Prijavi
26. maj 2014.12 god. comment_175728 Dobar igrac, volio bih da dodje al kontam da nema do toga nista. Da su htjeli mogli su ga ubaciti u transfer luiza. Prijavi
26. maj 2014.12 god. comment_175733 10 metara drva za 190cm drveta? Salim se :D al Mandzukic je sekvoja , ona je vrijedna :D Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175903 Chelsea je spreman uci u trku za veznjakom Bayerna Toni Kroosa. (Mail) Glavni dopisnik Goal.com-a Wayne Veysey pise kako se Chelsea odlucio da ce im biti Pogba u prvom planu (za dovesti) sto se tice veznih igraca. Pogba je takodjer velika zelja Reala Madrida, ako je vjerovati medijima poslali su vec 65M eura tesku ponudu. Chelsea je nastavio pregovore sa Filipe Luisom, (mail) Ryan Bertrand bi trebao biti prodat, Van Aanholt ce odraditi pripreme sa Plavcima( Evening Standard) Chelsea gleda za ponudama od 20M funti za Lukakua te se nada da ce odlicnim partijama na SP povecati svoju vrijednost. Dortmund se ukljucio u trku za Lukakua, Chelsea je spreman saslusati ponudu. (evening standard) Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175908 Chelsea can easily afford to spend £150m in the transfer market this summer and still remain compliant with FFP. Should be fun. #cfc ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.