Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Prodamo Torresa u Junu i  vratimo ga u Avgustu :D makar dva meseca da ise nadamo trofejima   :D

Molim te cika Romane kupi mi ovog momka :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ts5e042-Qrc

Molim te cika Romane kupi mi ovog momka :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ts5e042-Qrc

ovo i ja mogu, ne baš sve al većinu

Fabregas i Alexis Sanchez su izgleda na prodaju,ja ne bi imao ništa protiv da neko od njih dvojice dođe kod nas.

Znam sada će neko napisati da ih ne želi jer igraju za Barcelonu..

Nije igranje za barsu glavni razlog, Alexis je krilo a to nam ne treba dok Fabregas mi je drag i ima iskustva u PL-u i mogu reć' da bih volio da ga vidim kod nas 27 godina, može odigrati sigurno 4-5 godina na vrhunskom nivou.

Nije igranje za barsu glavni razlog, Alexis je krilo a to nam ne treba dok Fabregas mi je drag i ima iskustva u PL-u i mogu reć' da bih volio da ga vidim kod nas 27 godina, može odigrati sigurno 4-5 godina na vrhunskom nivou.

na ovom forumu vlada takav stav da se ne dovode igraci koji ne mogu igrat 10g pa da su i dzabe.

Bog vas maz'o. Koji vam je k***c? Jel vi stvarno hoćete fuckin Fabregasa? Pa ne bih da je zadnji igrač na svijetu. Smećar jebeni. Dajte nam Barkleyja!

fabact_1817763c.jpg

732e5f.jpg

F A B R E G A S = S M E Ć A R, U E F A L O N A C

A vi svi koji ga priželjkujete kratka ste pamćenja i pomalo ste se proplastičili.

Ovo ljeto treba kupovati masovno- Lijevi bek (shaw ili felipe Luis). Koke, moze i Cesc, Costa, dovest Hulka, Vratiti Lukakua, rjesiti se TorResa, Vratiti Courtouisa, i kupiti stopera jos jednog (Godin,Garay ili Mangala).

Bog vas maz'o. Koji vam je k***c? Jel vi stvarno hoćete fuckin Fabregasa? Pa ne bih da je zadnji igrač na svijetu. Smećar jebeni. Dajte nam Barkleyja!

A vi svi koji ga priželjkujete kratka ste pamćenja i pomalo ste se proplastičili.

A jel? A sada bi Barkleyja? A kad sam ja onda objašnjavao o Barkleyju ti si se smijao. E pa neće moći! :P 

Ja sam protiv Fabregasovog dolaska jer ga ne volim, prosto i jednostavno. Ne znam, mozda nam treba kreator na sredini terena, ali ne treba nam Fabregas. Cigan i folirant, a uz to je i skup. Te pare se mogu potrositi na mnogo bolji nacin.

On ima previse ruznu proslost da bi proveo buducnost u Celsiju.

Koke, Pogba, Barkley, bilo ko, samo ne Fabregas...

Koke, Pogba, Barkley, bilo ko, samo ne Fabregas...

Apsolutno se slažem. Ne bih mogao da gledam onu smradinu, a mislim da ni on nikada srdačno ne bi ni igrao za Chelsea...

Barkley bi bio idealan buy, i onako nam sada manjka Engleza u postavi, ali je on malo ofanzivniji od klasičnog mc-a i nisam baš pratio ove godine kolko igra odbranu (mahom je to iza njega pokrivao McCarthy), a to je Mou vrla bitna stavka što se videlo i na primeru Mate...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.