30. maj 2014.12 god. comment_176002 http://www.cope.es/detalle/Diego-Costa-rechaza-la-oferta-de-renovacion-del-Atletico-y-se-ira-al-Chelsea-.html http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/tottenham-transfer-news-spurs-set-to-sell-roberto-soldado-to-atletico-madrid-to-fund-deals-for-loic-remy-and-jay-rodriguez-9453440.html evo jos jedna vest koja podupire ovu gornju. Dakle vraca se Kurtoa,Costa dolazi sigurno,sad jedino sto ja ne bi voleo da dodje ni Tiago ni Luis jer su za mene matori. Prijavi
30. maj 2014.12 god. comment_176007 Prodamo Torresa u Junu i vratimo ga u Avgustu :D makar dva meseca da ise nadamo trofejima :D Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176053 Govori se da je postignut dogovor sa Felipoem Luisom. Luis polije Luiza. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176099 U jbt ovaj prelazni rok, dva ekstremno draga igrača nas već napustila. Prijavi
1. juni 2014.12 god. comment_176130 Molim te cika Romane kupi mi ovog momka :D http://www.youtube.com/watch?v=Ts5e042-Qrc Prijavi
1. juni 2014.12 god. comment_176136 Molim te cika Romane kupi mi ovog momka :D http://www.youtube.com/watch?v=Ts5e042-Qrc ovo i ja mogu, ne baš sve al većinu Prijavi
1. juni 2014.12 god. comment_176138 Fabregas i Alexis Sanchez su izgleda na prodaju,ja ne bi imao ništa protiv da neko od njih dvojice dođe kod nas. Znam sada će neko napisati da ih ne želi jer igraju za Barcelonu.. Prijavi
1. juni 2014.12 god. comment_176148 ovo i ja mogu, ne baš sve al većinu Kupi mi cika Romane Maska :D Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176214 Šta mislite da nam od sledeće sezone vezni red čine Fabregas i Matić? Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176221 Fabregas i Alexis Sanchez su izgleda na prodaju,ja ne bi imao ništa protiv da neko od njih dvojice dođe kod nas. Znam sada će neko napisati da ih ne želi jer igraju za Barcelonu.. Nije igranje za barsu glavni razlog, Alexis je krilo a to nam ne treba dok Fabregas mi je drag i ima iskustva u PL-u i mogu reć' da bih volio da ga vidim kod nas 27 godina, može odigrati sigurno 4-5 godina na vrhunskom nivou. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176234 http://www.mozzartsport.com/vesti/el-mundo-deportivo-fabregas-stize-u-celsi/77595 Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176235 Nije igranje za barsu glavni razlog, Alexis je krilo a to nam ne treba dok Fabregas mi je drag i ima iskustva u PL-u i mogu reć' da bih volio da ga vidim kod nas 27 godina, može odigrati sigurno 4-5 godina na vrhunskom nivou.na ovom forumu vlada takav stav da se ne dovode igraci koji ne mogu igrat 10g pa da su i dzabe. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176239 EXCLUSIVE: Fabregas seen visiting a cafe only just away from Stamford Bridge. Rumors are all over that he is going to replace. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176256 Aferim. Covjek napustio reprezentaciju kako bi dosao u London zbog Chelsea. Vidi se da Del Bosque voli plavce Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176274 Aferim. Covjek napustio reprezentaciju kako bi dosao u London zbog Chelsea. Vidi se da Del Bosque voli plavce Bilo bi jako fino da Fabregas potpise! Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176283 A dal bi igrao na sredini u tandemu sa Maticem? U Barsi ofanzivnije igrao Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176307 433 oscar i cesc ispred matica. A u arsenalu je igrao cm, cini mi se? Tad i jest najbolje partje pruzao. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176324 Bog vas maz'o. Koji vam je k***c? Jel vi stvarno hoćete fuckin Fabregasa? Pa ne bih da je zadnji igrač na svijetu. Smećar jebeni. Dajte nam Barkleyja! F A B R E G A S = S M E Ć A R, U E F A L O N A C A vi svi koji ga priželjkujete kratka ste pamćenja i pomalo ste se proplastičili. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176353 Ovo ljeto treba kupovati masovno- Lijevi bek (shaw ili felipe Luis). Koke, moze i Cesc, Costa, dovest Hulka, Vratiti Lukakua, rjesiti se TorResa, Vratiti Courtouisa, i kupiti stopera jos jednog (Godin,Garay ili Mangala). Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176361 Bog vas maz'o. Koji vam je k***c? Jel vi stvarno hoćete fuckin Fabregasa? Pa ne bih da je zadnji igrač na svijetu. Smećar jebeni. Dajte nam Barkleyja! A vi svi koji ga priželjkujete kratka ste pamćenja i pomalo ste se proplastičili. A jel? A sada bi Barkleyja? A kad sam ja onda objašnjavao o Barkleyju ti si se smijao. E pa neće moći! :P Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176363 Ja sam protiv Fabregasovog dolaska jer ga ne volim, prosto i jednostavno. Ne znam, mozda nam treba kreator na sredini terena, ali ne treba nam Fabregas. Cigan i folirant, a uz to je i skup. Te pare se mogu potrositi na mnogo bolji nacin. On ima previse ruznu proslost da bi proveo buducnost u Celsiju. Koke, Pogba, Barkley, bilo ko, samo ne Fabregas... Prijavi
3. juni 2014.12 god. comment_176482 Koke, Pogba, Barkley, bilo ko, samo ne Fabregas... Apsolutno se slažem. Ne bih mogao da gledam onu smradinu, a mislim da ni on nikada srdačno ne bi ni igrao za Chelsea... Barkley bi bio idealan buy, i onako nam sada manjka Engleza u postavi, ali je on malo ofanzivniji od klasičnog mc-a i nisam baš pratio ove godine kolko igra odbranu (mahom je to iza njega pokrivao McCarthy), a to je Mou vrla bitna stavka što se videlo i na primeru Mate... Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176536 Povezujemo se s trenutno dva najodrvatnija igrača - Costom i Fabrega. Sreća Matić došao na zimu, jer da nije, imam neki osjećaj da bi Busquetsa doveli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.