Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Anketu koju je sproveo engelski 'Sun', ekipu Chelseaja najprije treba da napusti:

1. Samuel Eto'o (79.1%)
2. Fernando Torres (20.0%)
3. John Obi Mikel (0.9%)

Takođe, anketa je sprovedena za igrače koje bi od naredne godine trebali biti u dresu Chelseaja:

1. Radamel Falcao (80.05%)
2. Romelu Lukaku (10.20%)
3. Didier Drogba (9.75%)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sad po nekim novim pričama, Jose želi dovest napadača, a Roman ne da pare. Koja cicija je taj Abramovič, da 40 milijuna za Williana kojeg Mou sigurno nije tražio, a kad treba dati lovu Joseu, onda ima zmiju u džepu. Nešto Express naklapa o ovom. I ne treba paziti na FFP jer je gotovo sigurno da će Luiz otići za 50-ak milijuna i možda još Matu na ljeto utopimo, tako da pare ne bi trebale biti problem. Ajde Romane daj te pare :D. Toliko o tome da Mou ne želi napadača.

Daj ba, mourinho sam govori da ne zeli nove igrace, nema to veze sa romanom i parama ;)

Chelsea, United eye Brazil starlet Mosquito

The Mirror reports that Chelsea are willing to meet the valuation after positive reports from the club's South American scouting network, and would likely send the player on-loan to Dutch club Vitesse Arnhem on loan for the 2014-15 season. 

Što je problem sa napadačima pa tu je Torres ^#(^

A imamo i Stipu Pericu koji je u istom rangu s njim...  ^:)^

Vitesse se komotno može preimenovat u Chelsea B. Mi talenata imamo napretek, a džabe dovođenje klinaca iz svih krajeva svijeta, ako će oni par godina seljakat po posudbama, a Stamford Bridge će vidit samo kad potpišu i nikad više.

Pa možda ti "talenti" nisu ni dovedeni s namjerom da zaigraju za Chelsea. Te talente Vitesse, čiji se pravi vlasnik ni dan danas ne zna za sigurnošću, ne može ni u snu dovesti, pa je lakši način da Roman pošalje igrače tamo na posudbu. Filijala u punom smislu riječi, slično ko i Dinamo i Lokomotiva, samo što se Lokomotiva financira time da Dinamu prodaje svoje igrače jer realno, ne mogu dovesti nikoga.

Ja više gledam na Vitesse kao na praonicu novaca (ne znam je li Abramovičeva ili od nekog njegovog prijatelja jer se vlasnik ne zna) nego na neki ozbiljan klub i naše igrače tamo ne gledam kao neke buduće igrače Chelseaja. Igrat će oni u LP, nadam se.

The Mirror reports that Chelsea are willing to meet the valuation after positive reports from the club's South American scouting network, and would likely send the player on-loan to Dutch club Vitesse Arnhem on loan for the 2014-15 season. 

gledao sam ga par puta u under-17 Brazilskoj i bio je jedan od boljih igaca.

A sto se tice Vitessea njihov vlasnik je Aleksandr Chigirinski, mutan lik, ali ocito Romanov frend :D . Nebi mi smetalo da uz Vitesse imamo jos jedan takav klub, npr. u Italiji i onda igrace koji nisu dovoljno dobri samo saljes n posudbe, ako neki uspije tamo vratis ga, pa bolje im je to nego igrati za mladi tim... kako vlasnik Udinesea ima Watford i Granadu i sto tako radi.

Daj zamisli cirkusa da Vitesse i Chelsea igraju u grupi LP sljedeće godine :D. Mislim da bi tu bilo svega.

A ono s Watfordom i Udineseom je pretjerivanje, mislim cijelu momčad su im dali :D.

Clubs have to wait until Mosquito turns 18 next month before they can make any formal offers and that representatives of the Atletico Paranaense player are holding out for £4 million - though there are complications with an ongoing dispute with former club Vasco da Gama.

Takva je situacija i s Piazonom bila, isto rasturao u U-17 reprezentaciji, morali čekat 18. rođendan da može igrat.
A bolje da imamo neki klub u Championshipu gdje bi slali, nego u inozemstvu, da se prilagode Engleskoj.
Prvo, za Rooneya izvor goal.com, koji nije nešto pretjerano pouzdan.
A i da do toga dođe, prvo bi gledali da ga prodaju negdje u inozemstvo, Real, Barca, PSG, Monaco...
Pa pita se i Rooneya kamo želi dakako, ne mogu ga oni poslati kamo god.
A kad je zadnja godina ugovora, klub tu ne može puno utjecati jer je igrač taj koji može ucjenjivat kamo i kako. Mislim da ovdje ima istine jer svi traže rješenje u slučaju da ne izbore LP.
Ne znam dal je i s Lewandowskim ista situacija s ugovorom.

Pa pita se i Rooneya kamo želi dakako, ne mogu ga oni poslati kamo god.
A kad je zadnja godina ugovora, klub tu ne može puno utjecati jer je igrač taj koji može ucjenjivat kamo i kako. Mislim da ovdje ima istine jer svi traže rješenje u slučaju da ne izbore LP.
Ne znam dal je i s Lewandowskim ista situacija s ugovorom.

Rooney ima ugovor do 2015., ako baš bude zajebavao s produženjem, mogu ga na ljeto prodat, bilo bi sigurno zainteresiranih klubova kojima bi ga United prije prodao nego nama, ako već moraju prodat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.