Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Malo želja i pozdrava...

Ross-Barkley-Everton-1024_2979633.jpg?20

Da li bi ovaj momak mogao da bude rešenje u veznom redu? Vidim da su ga proglasili igračem utakmice protiv Arsenala. Skoro je napunio 20 godina. Da li je dobar, ili samo još jedan izvikani engleski igrač?

Danas je bio fantastičan, samo ću to reći. Trebam ga pogledati u narednih 10-ak utakmica da dam potpunu ocjenu, ali danas je oduševio.

Mada mi imamo i svojih sjajnih talenata na raznim posudbama.

Daniele-De-Rossi~2.jpg

najveća greška što ga ovo leto nismo doveli, ovakav igrač nam je previše potreban, spoj odbrane-sredine-napada-stadiona

Danas je bio fantastičan, samo ću to reći. Trebam ga pogledati u narednih 10-ak utakmica da dam potpunu ocjenu, ali danas je oduševio.

Mada mi imamo i svojih sjajnih talenata na raznim posudbama.

Gledao sam ga ja Wisey i mogu ti reci, ima mjesta i to nam je podhitno potrebna ovakva igracina !

Barkley je klasicni CM, Martinez ga gura na 10ku, a puno mu je bolja opcija da zameni mesta njemu i McCartneyu.. No, na stranu takticke zamisli trenera Evertona, Ross bi mogao biti karika koja nedostaje Plavcima. 

Mourinho zahteva od svoje 10ke da igra kao CM, da se kreiraju sanse, ali i da se aktivno ucestuje u odbrani. Pa kad vec nece, ne ume, ne zeli da spusti Oscara liniju nize, nek dovede ovog momka i tako zatvori rupu na sredini. 

Barkley je retko kvalitetan igrac. Malo igraca danas ima karakteristike dobrog defanzivca, a umeju sve sa loptom, i jako su korisni u napadu. 

Verujem da ce se oko ovog momka povesti teska bitka i to vec u januaru. Moyes ce prvi stati u red za njega, jer poznaje sve njegove kvalitete, a sredina mu zjapi prazninom...

Arsenalu bi legao kao kec na jedanaest, jer bi jos vise oslobodio njihov napadacki potencijal. 

Zbog toga smatram da je vazno(ukoliko ga Mou bude zeleo, naravno) reagovati brzo i odlucno, jer on nece jos dugo biti dostupan.

McCarthy je isto jako zanimljiv igrač, igrački se afirmisao uz Martineza, jako pametan igrač, trkač, dobro čita igru i pokriva puno prostora. Ali nije on ofanzivni vezni.

Mada i ja mislim da bi Barkley mogao puno pružiti na zadnjem veznom, ali za mladog igrača je u početku karijere bitno da nema toliko puno odgovornosti, to se uči s vremenom. Uostalom, nema Martinez prave 10-ke u ekipi da bi spustio Barkleya iza. Možda s vremenom dođe do te rokade.

Verujem da ce se oko ovog momka povesti teska bitka i to vec u januaru. Moyes ce prvi stati u red za njega, jer poznaje sve njegove kvalitete, a sredina mu zjapi prazninom...

Malopre sam istražio i video da se uglavnom vozao na pozajmicama (i da nije previše igrao). Tek je ove sezone dobio pravu priliku u Evertonu.

Sad sam video, dečko je već igrao za Englesku. Obratiću malo više pažnju na njega, no, mislim da je najbolje za njega da ostane tamo.

Mislim da ne bi trebali dovoditi te neke 20togodišnjake jer bljesnu polusezonu ili sezonu.

Imamo mnogo mladih igrača koji čekaju priliku, imamo mi i veće talente od Barkleya...

Ja sam PROTIV, jer je previše mlad i neiskusan da bi sada nešto promijenio u igri.

To je samo jedan od razloga zašto ne želim takve igrače u januaru.

'I've never seen a young English player with his sort of mentality,' said Martinez.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2520354/Evertons-Ross-Barkley-like-Paul-Gascoigne-Michael-Ballack-says-Roberto-Martinez.html

Apsolutni je grijeh stavljati Barkleyja na poziciju centralnog veznog. Ovaj igrac moze ponuditi sve ono sto ti treba ispred gola - dribling, stvaranje viska, zavrsni pas, sut sa distance, igru s obje noge. Primjera radi, juce je imao 3 kljucna dodavanja u posljednjoj trecini - najvise od svih igraca na terenu. Previse toga daje napadu da bi igrao daleko od gola. Pritom dvojac Barry - McCarthy radi sasvim dobar posao. Narocito je iznenadjujuce koliko Barry ima vaznu ulogu u ovom timu (Everton nije nikad izgubio s njim u ekipi) i koliko ce profitirati pod Martinezom kao igrac generalno. Oni ce da rade, daj da gledamo i uzivamo u igrama Rossa. 

To bi bila transferčina

Što se Alonsa tiče, zadnje vijesti su da je blizu potpisivanja ugovora, a Ancelotti je rekao da bi upravo to želio kao božićni poklon.
Ne bih se bunio, štoviše, bio bih prezadovoljan da dođe, ali ništa od toga.

Neće taj doći, a ni ja neću da on dođe.

Sto brale?

Treba nam svježa krv, nešto mlađe i dinamičnije. Pa makar nek je i u najboljim godinama, 28 npr. A pored toga, koga god ne gotivi Lamps ne gotivim ga ni ja. :D

To se vodis onim kad je Lampard startovao na njega pa dobio crveni karton bez potrbe,inace Xavi Alonso je uz De Rosia najbolji igrac na svojoj poziciji u ekipi.
I dalje ne vjerujem Joseu da neće dovest napadača. Pili naopako. Zašto se onda toliko trudio dovest Rooneya na ljeto? Svjestan je on da ga može tvrdoglavost koštat titule. Te priče o čekanju ljetnog roka su priča za malu djecu.

Chelsea boss Jose Mourinho is ready to buy Saint-Etienne's 19-year-old French centre-back Kurt Zouma in a £10million deal.

Vrijednost: 7mil€

Ugovor do 2017.

Statistika odigranih utakmica ove sezone - http://www.transfermarkt.com/en/kurt-zouma/leistungsdaten/spieler_157509.html#FR1

Sad po nekim novim pričama, Jose želi dovest napadača, a Roman ne da pare. Koja cicija je taj Abramovič, da 40 milijuna za Williana kojeg Mou sigurno nije tražio, a kad treba dati lovu Joseu, onda ima zmiju u džepu. Nešto Express naklapa o ovom. I ne treba paziti na FFP jer je gotovo sigurno da će Luiz otići za 50-ak milijuna i možda još Matu na ljeto utopimo, tako da pare ne bi trebale biti problem. Ajde Romane daj te pare :D. Toliko o tome da Mou ne želi napadača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.