Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mourinhova obrnuta logika. Računajte najmanje na napadača i veznjaka. Svjestan je on da s ovim panjevima nit možemo u LP niti u prvenstvu. Toliko glup Mourinho nije. Al je zeznuo ljetni rok i svjestan je toga.

još jedna kratka vest od mene

max meyer,klinac iz šalkea koga su u par navrata iz meni nepoznatih razloga,ali ko u opšte mene i pa pita za nešto,povezivali sa Čelzijem,još su bile i priče tipa,da se Šalke toliko uplašio interesa Čelzija da nije ni pustio momka na teren,e baš taj barem meni nepoznat,grande veliki i nenadjebivi budući mnogo zajebani igrač produžio je ugovor do 2018

adios amigos

Kako Azpilicueta igra i najrealnija mu je opcija da uzme lovu,a sto se tice kupovine lijevog beka ako se bude kupovao igrac na neki duzi period to mora biti Shaw.

Možeš pričat šta oćeš, ali Demba je danas bio vrhunski

Sve to stoji, ali njegov kalibar su Newcastle, Hoffenheim, West Ham gdje može doći do punog izražaja.

Za ovog Torresa poslije 2010-te godine Atletico Madrid ili Roma mogu biti vrh gdje treba igrati.

Eto'o dedo, Red Bulls New York je za njega.

Za klubove kao što su Chelsea, ManU, Arsenal, Liverpool, Bayern, Milan, Juve, Inter, Real, Barca itd itd napadači trebaju biti vrhunske klase kalibra Ibrahimović, Falcao, Cavani, Rooney i to je sva priča. Mi nemamo vrhunskog napadača u klubu i ispaštamo. 

• Autor

Milan i Inter vise tesko da spadaju u TOP klubove . 

Ne znam koji Top napadac bi mogao biti "dostupan" na zimu niko mi ne pada na pamet osim Dzeksona .

Ma nece nasi uzimati napadaca nekako sam siguran. Mislim da je Mou zadovoljan Eto'om i da ce gurat snjim do kraja sezone.

Pa onda sta ce sa luxom vidjet cemo.

po meni nama ne treba niti jedno pojačanje pa vi govorite šta očete...

Možda tek jedan ofanzivni vezni...  :))  

BREAKING - Estadão say negotiations between Santos forward Neilton (19) and FC Porto have started. Agent in Europe. CFC & THFC monitoring.

po meni nama ne treba niti jedno pojačanje pa vi govorite šta očete...

sta ti gledas svu ovu sezonu, treba nam igrac tipa Moutinho ili Modric a ove sezone smo bili ozbiljno zagrizli za De Rosia i steta sto ga nismo doveli.

ne bih se složio, dvojac zadnijh veznih je dovoljno dobar, tu je ramires koji igra odlično, tu mikel koji svaku odradi jako dobro, tu lampard koji bezobzira na godine je i dalje odličan, a tu je i oscar koji nikako da se isproba na tu poziciju a ja sam siguran da je može odlično odradit a možda bi čak i kdb tu mogao...

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
The Sun reports that Premier League heavyweights Arsenal and Chelsea are leading the chase for Paris St Germain's highly-rated defensive midfielder Adrien Rabiot.

Jos jedan "vestacki" zadnji vezni igrac... Talentovan jeste, ali fudbalske tehnike imamo i viska.

Ovo je stvarno odličan igrač. Mene nije uvjerio u svoje kvalitete dok nije došao u Tottenham. Šteta što ga nismo doveli ljetos, sad bi imali riješeno pitanje CM-a.

Paulinho1_2590893b.jpg

Za one koje ne znaju o kome se radi to je Paulinho, brazilski reprezentativac i igrač Tottenhama.

Kakve su šanse da ga dovedemo ove zime - vjerojatno nikakve. Ali eto, žal ostaje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.