29. novembar 2013.12 god. comment_152256 Sudeći po ovoljetnoj logici, ovo znači da dovodimo napadača. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152260 Mourinhova obrnuta logika. Računajte najmanje na napadača i veznjaka. Svjestan je on da s ovim panjevima nit možemo u LP niti u prvenstvu. Toliko glup Mourinho nije. Al je zeznuo ljetni rok i svjestan je toga. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152297 Zeznuce i zimski, kako se meni cini... Hahaha upravo to. Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152414 još jedna kratka vest od mene max meyer,klinac iz šalkea koga su u par navrata iz meni nepoznatih razloga,ali ko u opšte mene i pa pita za nešto,povezivali sa Čelzijem,još su bile i priče tipa,da se Šalke toliko uplašio interesa Čelzija da nije ni pustio momka na teren,e baš taj barem meni nepoznat,grande veliki i nenadjebivi budući mnogo zajebani igrač produžio je ugovor do 2018 adios amigos Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152416 Kako se priblizava prelazni rok,sve ga se vise plasim. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152427 The Sunday People claims that Chelsea defender Ashley Cole is tempted by a lucrative offer from MLS outfit the New York Red Bulls Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152449 Kako Azpilicueta igra i najrealnija mu je opcija da uzme lovu,a sto se tice kupovine lijevog beka ako se bude kupovao igrac na neki duzi period to mora biti Shaw. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152576 Napadač nam treba ko kruh. Danas se to vidjelo. Svaka čast Dembi i Torresu ali to niej to. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152617 Dembu i Etoa ostaviti, prodati Torresa, u zavrsnicu sezone sa dva napadaca, i iducu sezonu jos dodati Lukakua Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152631 Napadač nam treba ko kruh. Danas se to vidjelo. Svaka čast Dembi i Torresu ali to niej to. Možeš pričat šta oćeš, ali Demba je danas bio vrhunski Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152641 Možeš pričat šta oćeš, ali Demba je danas bio vrhunski Sve to stoji, ali njegov kalibar su Newcastle, Hoffenheim, West Ham gdje može doći do punog izražaja. Za ovog Torresa poslije 2010-te godine Atletico Madrid ili Roma mogu biti vrh gdje treba igrati. Eto'o dedo, Red Bulls New York je za njega. Za klubove kao što su Chelsea, ManU, Arsenal, Liverpool, Bayern, Milan, Juve, Inter, Real, Barca itd itd napadači trebaju biti vrhunske klase kalibra Ibrahimović, Falcao, Cavani, Rooney i to je sva priča. Mi nemamo vrhunskog napadača u klubu i ispaštamo. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. Autor comment_152651 Milan i Inter vise tesko da spadaju u TOP klubove . Ne znam koji Top napadac bi mogao biti "dostupan" na zimu niko mi ne pada na pamet osim Dzeksona . Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152662 Tandem Lekic - Scepovic :D Salu na stranu, s obzirom na to da Negredo razbija, Dzeko moze postati jako realna opcija. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152671 Ili top napadač ili ništa. Džeko to nije, da je igrao bi u Cityju. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152723 Ma nece nasi uzimati napadaca nekako sam siguran. Mislim da je Mou zadovoljan Eto'om i da ce gurat snjim do kraja sezone. Pa onda sta ce sa luxom vidjet cemo. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152742 po meni nama ne treba niti jedno pojačanje pa vi govorite šta očete... Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152764 po meni nama ne treba niti jedno pojačanje pa vi govorite šta očete... Možda tek jedan ofanzivni vezni... :)) Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152814 treba nam napadač,da pokažemo svetu da ne može neki tamo paćenik lukaku da pljuje klub Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152816 BREAKING - Estadão say negotiations between Santos forward Neilton (19) and FC Porto have started. Agent in Europe. CFC & THFC monitoring. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152865 po meni nama ne treba niti jedno pojačanje pa vi govorite šta očete...sta ti gledas svu ovu sezonu, treba nam igrac tipa Moutinho ili Modric a ove sezone smo bili ozbiljno zagrizli za De Rosia i steta sto ga nismo doveli. Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152988 ne bih se složio, dvojac zadnijh veznih je dovoljno dobar, tu je ramires koji igra odlično, tu mikel koji svaku odradi jako dobro, tu lampard koji bezobzira na godine je i dalje odličan, a tu je i oscar koji nikako da se isproba na tu poziciju a ja sam siguran da je može odlično odradit a možda bi čak i kdb tu mogao... Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_153057 The Sun reports that Premier League heavyweights Arsenal and Chelsea are leading the chase for Paris St Germain's highly-rated defensive midfielder Adrien Rabiot. Jos jedan "vestacki" zadnji vezni igrac... Talentovan jeste, ali fudbalske tehnike imamo i viska. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153396 Ovo je stvarno odličan igrač. Mene nije uvjerio u svoje kvalitete dok nije došao u Tottenham. Šteta što ga nismo doveli ljetos, sad bi imali riješeno pitanje CM-a. Za one koje ne znaju o kome se radi to je Paulinho, brazilski reprezentativac i igrač Tottenhama. Kakve su šanse da ga dovedemo ove zime - vjerojatno nikakve. Ali eto, žal ostaje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.