Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nema, dubro ide po toj logici, ako se njemu sviđa neki igrač (simpatiše ga, kao npr što ja Dembu i Barkleya, ima nas takvih milion) taj igrač je bolji od sve i jednog na svetu.
Ja Dembu obožavam, ali ne kažem da je najbolji napadač na svetu.

Kaže lik (prevodim,ne citiram): Aubamejang je za Williana isto što je Drogba za Kaloua
PA JEBOTE HLJEB TE JEBO

Ispadne da je Willian tele koje nema pojma o fudbalu (a plaćen je 35+ miliona) a Aubamejang je bog fudbala koji je plaćen 13 miliona.

Valjda u Chelseaju rade skauti, treneri, Mourinho i vlasnik koji se, ja milslim, malo bolje razumiju u fudbal od korisnika chelseabalkan foruma.
Valjda transfermarkt.com vode ljudi koji znaju proceniti vrednost igrača, nije džabe Willianu vrednost 30 miliona, a Aubamejangu 15 miliona

I zato sačekajte da Willian bar zaigra, bar kroči na Stamford Bridge, pa onda sudite jel valja ili ne.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Martinezu je (proslosezonska) statistika zavidna 43 utakmice 33 gola u svim natjecanjima. =D>  al jbga nije sve u statistici

A zato mi imamo Torresa #-o

kad si vec nasao da uporedis "najtezi slucaj" ako cemo gledat statistiku onda ni Willian ne vrijedi 10 mil.

Willianu nije glavni zadatak da zabija, "najtežem slučaju" je.
Dobro, bar bi trebao biti.

Willianu nije glavni zadatak da zabija, "najtežem slučaju" je.
Dobro, bar bi trebao biti.

al nebi mu falio koji gol i koja asistencija vise. ali eto nadajmo se da ce to nadoknaditi sad u Chelsea-u :-bd

da ga jebem,ako postoji negde da vest za jeksona da smo ponudili 34 miliona funti,ja ne mogu da je nadjem

Evo ti, al je izvor supalj ko reseto :D

http://inagist.com/all/372409448264122368/

Evo i od ESPNa, al to je stara vest...

http://espnfc.com/news/story/_/id/1530423/chelsea-mull-move-porto-star-jackson-martinez?cc=5739

Sky Sports sources understand that Chelsea are in advanced talks to sign Porto winger Christian Atsu. The Blues are well-stocked for creativity, but could be about to draft in another forward-thinking option.

Pa u PM kojeg vraga će nam sad on??? 

twitterBird.png@SkyJamieCasey @skyjamiecasey

Arsenal have come in from 16/1 to 2/1 to sign Juan Mata following sustained betting overnight. They’re now favourites, displacing Manchester United who have drifted out to 9/1. See all our transfer odds here.

Samo sanjaj Wenger.. :D 

WTF koji kurac

Statistika iz prošle sezone: 37 utakmica, 2 gola, 6 asistencija 1584 minuta

ON NAM TREBA DONEĆE NAM NOVU DIMENZIJU U IGRI

Sky Sports sources understand that Chelsea are in advanced talks to sign Porto winger Christian Atsu. The Blues are well-stocked for creativity, but could be about to draft in another forward-thinking option.

twitterBird.png@SkyJamieCasey @skyjamiecasey

Arsenal have come in from 16/1 to 2/1 to sign Juan Mata following sustained betting overnight. They’re now favourites, displacing Manchester United who have drifted out to 9/1. See all our transfer odds here.

Samo sanjaj Wenger.. :D

Ja se ne bi šalio s ovim. Kažu "following sustained betting overnight". To znači da je ekipa preko noći nakrcala oklade na to toliko da su ovi morali rušit tečaj. Poprilično zabrinjavajuće, a 2/1 znači da je kvota 3.00 da Mata odlazi, što mi se također ne sviđa. Pazite, SkyBet definitivno nije kladionica koja će se zajebat s kvotama, sigurno su i više nego dobro informirani s obzirom da se radi o ogromnim novcima...

EDIT: A ako je ovo za Atsu istina onda neka i uprava i Mourinho idu u krasni kurac, ovo postaje smiješno.

Ja se ne bi šalio s ovim. Kažu "following sustained betting overnight". To znači da je ekipa preko noći nakrcala oklade na to toliko da su ovi morali rušit tečaj. Poprilično zabrinjavajuće, a 2/1 znači da je kvota 3.00 da Mata odlazi, što mi se također ne sviđa. Pazite, SkyBet definitivno nije kladionica koja će se zajebat s kvotama, sigurno su i više nego dobro informirani s obzirom da se radi o ogromnim novcima...

EDIT: A ako je ovo za Atsu istina onda neka i uprava i Mourinho idu u krasni kurac, ovo postaje smiješno.

Za Matu ne brinem sekunde, SkyBet je prvenstveno kladionica, zna se kako oni opstaju, kvota ništa ne znaći, a sad kad je opala još više ljudi će povjerovat i bit će još više uplata.

Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4

Napisao sam jedno 20 postova u kojem sam spomenuo skybet i kako je opala kvota na nekome da ce preci il sta ja znam.

Ni jedan ne predje nigdje.

Za Matu ne brinem sekunde, SkyBet je prvenstveno kladionica, zna se kako oni opstaju, kvota ništa ne znaći, a sad kad je opala još više ljudi će povjerovat i bit će još više uplata.

Kako misliš kvota ništa ne znači? Kvota znači vjerojatnost, da nije tako davno bi puno nas napravilo zlatnu bradu, a kladionice propale. 

Napisao sam jedno 20 postova u kojem sam spomenuo skybet i kako je opala kvota na nekome da ce preci il sta ja znam.

Ni jedan ne predje nigdje.

Ajmo onda, svi account na skybet pa se obogatit kad su već tako darežljivi. Možemo počet s tim da Bale ostaje u Tottenhamu, kvota je 10. :P

Kako misliš kvota ništa ne znači? Kvota znači vjerojatnost, da nije tako davno bi puno nas napravilo zlatnu bradu, a kladionice propale. 

Mozda je samo navlakusa,kao npr kada ti daju kvotu 2.20 na 2 na utakmici Rijeka-Stuttgart i ti poletis,kao Nemci,poklon kvota i ispadnes kao iz aviona :D 

To i govorim, vidjeli i oni da se o tom priča, da su se ljudi primili na priču o odlasku, i ajmo smanjit kvotu, mislit će ljudi ima tu nešto i eto ti još uplata, u prazno.
Sam Mou je rekao on ne ide nigdje. Meni doista

Tek sam sad procitao da je Aubameyang 48 puta bolji od Wiliana. Give that boy a cookie!

Aubameyangova glavna karakteristika je trcanje. Mada ima tu i drugih faktora kao sto su... trcanje, recimo. Aubu je Klopp doveo iz prosto fizickih razloga jer je momak mnogo spreman i u stanju je igrati u Kloppovom sistemu gdje se mnogo trci. Jer Dortmund sve protivnike gazi iskljucivo nogama, pa tek onda ostalim. Auba na krilu i Wilian na krilo, razlika evidentna. Ne moze Auba izmisliti pas kakav moze Willian sve da promijeni jos 30 frizura i isto toliko onih sljastavih, ciganskih i krajnje degutantnih kopackica. I druga je stvar sto njega niko nije htio sem Dortmunda. Da se jos neko ukljucio, cijena bi skocila za jedno 15-ak miliona preko noci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.