27. august 2013.13 god. comment_141529 Nema, dubro ide po toj logici, ako se njemu sviđa neki igrač (simpatiše ga, kao npr što ja Dembu i Barkleya, ima nas takvih milion) taj igrač je bolji od sve i jednog na svetu. Ja Dembu obožavam, ali ne kažem da je najbolji napadač na svetu. Kaže lik (prevodim,ne citiram): Aubamejang je za Williana isto što je Drogba za Kaloua PA JEBOTE HLJEB TE JEBO Ispadne da je Willian tele koje nema pojma o fudbalu (a plaćen je 35+ miliona) a Aubamejang je bog fudbala koji je plaćen 13 miliona. Valjda u Chelseaju rade skauti, treneri, Mourinho i vlasnik koji se, ja milslim, malo bolje razumiju u fudbal od korisnika chelseabalkan foruma. Valjda transfermarkt.com vode ljudi koji znaju proceniti vrednost igrača, nije džabe Willianu vrednost 30 miliona, a Aubamejangu 15 miliona I zato sačekajte da Willian bar zaigra, bar kroči na Stamford Bridge, pa onda sudite jel valja ili ne. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141570 Kalouda ovo ti je najpametniji post, mozda i jedini :D <3 Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141593 Martinezu je (proslosezonska) statistika zavidna 43 utakmice 33 gola u svim natjecanjima. =D> al jbga nije sve u statistici Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141598 Martinezu je (proslosezonska) statistika zavidna 43 utakmice 33 gola u svim natjecanjima. =D> al jbga nije sve u statistici A zato mi imamo Torresa #-o Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141599 kad si vec nasao da uporedis "najtezi slucaj" ako cemo gledat statistiku onda ni Willian ne vrijedi 10 mil. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141601 kad si vec nasao da uporedis "najtezi slucaj" ako cemo gledat statistiku onda ni Willian ne vrijedi 10 mil. Willianu nije glavni zadatak da zabija, "najtežem slučaju" je. Dobro, bar bi trebao biti. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141604 da ga jebem,ako postoji negde da vest za jeksona da smo ponudili 34 miliona funti,ja ne mogu da je nadjem Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141606 Willianu nije glavni zadatak da zabija, "najtežem slučaju" je. Dobro, bar bi trebao biti. al nebi mu falio koji gol i koja asistencija vise. ali eto nadajmo se da ce to nadoknaditi sad u Chelsea-u :-bd Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141609 da ga jebem,ako postoji negde da vest za jeksona da smo ponudili 34 miliona funti,ja ne mogu da je nadjem Evo ti, al je izvor supalj ko reseto :D http://inagist.com/all/372409448264122368/ Evo i od ESPNa, al to je stara vest... http://espnfc.com/news/story/_/id/1530423/chelsea-mull-move-porto-star-jackson-martinez?cc=5739 Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141610 Ma twitter bombe. Tek ce prekosutra se znati vise o novoj meti. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141703 Sky Sports sources understand that Chelsea are in advanced talks to sign Porto winger Christian Atsu. The Blues are well-stocked for creativity, but could be about to draft in another forward-thinking option. Pa u PM kojeg vraga će nam sad on??? @SkyJamieCasey @skyjamiecasey Arsenal have come in from 16/1 to 2/1 to sign Juan Mata following sustained betting overnight. They’re now favourites, displacing Manchester United who have drifted out to 9/1. See all our transfer odds here. Samo sanjaj Wenger.. :D Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141704 WTF koji kurac Statistika iz prošle sezone: 37 utakmica, 2 gola, 6 asistencija 1584 minuta ON NAM TREBA DONEĆE NAM NOVU DIMENZIJU U IGRI Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141706 Sky Sports sources understand that Chelsea are in advanced talks to sign Porto winger Christian Atsu. The Blues are well-stocked for creativity, but could be about to draft in another forward-thinking option. @SkyJamieCasey @skyjamiecasey Arsenal have come in from 16/1 to 2/1 to sign Juan Mata following sustained betting overnight. They’re now favourites, displacing Manchester United who have drifted out to 9/1. See all our transfer odds here. Samo sanjaj Wenger.. :D Ja se ne bi šalio s ovim. Kažu "following sustained betting overnight". To znači da je ekipa preko noći nakrcala oklade na to toliko da su ovi morali rušit tečaj. Poprilično zabrinjavajuće, a 2/1 znači da je kvota 3.00 da Mata odlazi, što mi se također ne sviđa. Pazite, SkyBet definitivno nije kladionica koja će se zajebat s kvotama, sigurno su i više nego dobro informirani s obzirom da se radi o ogromnim novcima... EDIT: A ako je ovo za Atsu istina onda neka i uprava i Mourinho idu u krasni kurac, ovo postaje smiješno. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141722 ovih zadnjih par dana pred kraj prelaznog roka ko ima slabo srce bolje nek isključi internet Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141728 Ja se ne bi šalio s ovim. Kažu "following sustained betting overnight". To znači da je ekipa preko noći nakrcala oklade na to toliko da su ovi morali rušit tečaj. Poprilično zabrinjavajuće, a 2/1 znači da je kvota 3.00 da Mata odlazi, što mi se također ne sviđa. Pazite, SkyBet definitivno nije kladionica koja će se zajebat s kvotama, sigurno su i više nego dobro informirani s obzirom da se radi o ogromnim novcima... EDIT: A ako je ovo za Atsu istina onda neka i uprava i Mourinho idu u krasni kurac, ovo postaje smiješno. Za Matu ne brinem sekunde, SkyBet je prvenstveno kladionica, zna se kako oni opstaju, kvota ništa ne znaći, a sad kad je opala još više ljudi će povjerovat i bit će još više uplata. Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141731 Napisao sam jedno 20 postova u kojem sam spomenuo skybet i kako je opala kvota na nekome da ce preci il sta ja znam. Ni jedan ne predje nigdje. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141733 Za Matu ne brinem sekunde, SkyBet je prvenstveno kladionica, zna se kako oni opstaju, kvota ništa ne znaći, a sad kad je opala još više ljudi će povjerovat i bit će još više uplata. Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Kako misliš kvota ništa ne znači? Kvota znači vjerojatnost, da nije tako davno bi puno nas napravilo zlatnu bradu, a kladionice propale. Napisao sam jedno 20 postova u kojem sam spomenuo skybet i kako je opala kvota na nekome da ce preci il sta ja znam. Ni jedan ne predje nigdje. Ajmo onda, svi account na skybet pa se obogatit kad su već tako darežljivi. Možemo počet s tim da Bale ostaje u Tottenhamu, kvota je 10. :P Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141737 Kako misliš kvota ništa ne znači? Kvota znači vjerojatnost, da nije tako davno bi puno nas napravilo zlatnu bradu, a kladionice propale. Mozda je samo navlakusa,kao npr kada ti daju kvotu 2.20 na 2 na utakmici Rijeka-Stuttgart i ti poletis,kao Nemci,poklon kvota i ispadnes kao iz aviona :D Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141746 Kako misliš kvota ništa ne znači? Kvota znači vjerojatnost, da nije tako davno bi puno nas napravilo zlatnu bradu, a kladionice propale. To i govorim, vidjeli i oni da se o tom priča, da su se ljudi primili na priču o odlasku, i ajmo smanjit kvotu, mislit će ljudi ima tu nešto i eto ti još uplata, u prazno. Sam Mou je rekao on ne ide nigdje. Meni doista Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141749 Kvota nista ne znaci, da znaci dobijalo bi se svaki dan na kladionici :D Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141751 Tek sam sad procitao da je Aubameyang 48 puta bolji od Wiliana. Give that boy a cookie! Aubameyangova glavna karakteristika je trcanje. Mada ima tu i drugih faktora kao sto su... trcanje, recimo. Aubu je Klopp doveo iz prosto fizickih razloga jer je momak mnogo spreman i u stanju je igrati u Kloppovom sistemu gdje se mnogo trci. Jer Dortmund sve protivnike gazi iskljucivo nogama, pa tek onda ostalim. Auba na krilu i Wilian na krilo, razlika evidentna. Ne moze Auba izmisliti pas kakav moze Willian sve da promijeni jos 30 frizura i isto toliko onih sljastavih, ciganskih i krajnje degutantnih kopackica. I druga je stvar sto njega niko nije htio sem Dortmunda. Da se jos neko ukljucio, cijena bi skocila za jedno 15-ak miliona preko noci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.