Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Kako sada stvari stoje Cavani neće kod nas, Rooney neće kod nas, Džeko neće kod nas, Gomez neće kod nas.
Koje bi to bilo bolje rješenje od Lewandowskog?

Ne znam koliko su istiniti novinski napisi tako da nije definitivno da ovi svi redom neće kod nas završit. Kažem dugačak je prijelazni rok i još ništa nije sigurno, ni tko ostaje ni tko dolazi. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kako sada stvari stoje Cavani neće kod nas, Rooney neće kod nas, Džeko neće kod nas, Gomez neće kod nas.
Koje bi to bilo bolje rješenje od Lewandowskog?

Bony :D

Ma star je on za nas...nama trebaju igraci od 8 do 11 godina.Jer ko ce zamjeniti npr. Matu za jedno 10 godina.

Stvarno ne shvatam potez uprave dovode ovako istosenog i starog igraca a mogli su komotno dovesti nekog igraca od 11 godina i polako ga sljedece sezone ubacivati u prvu postavu.E moj Mourinho...

evo još jedne :D

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/psg-bombasticno-odgovara-monacu-sa-70-milijuna-eura-krecu-po---291083.html

ako prodaju Davida onda ću ih smatrati neznalicama doslovno, iako ni sada nisu daleko od toga.

samo sto ovi nasi portali malo izmjene njegovu izjavu ovaj dio nisam nigdje vidio "Sve me to prilično privlači, možda postanem i dio svega toga"

evo kako izjavu prenose drugi portali: http://metro.co.uk/2013/06/17/chelseas-david-luiz-hints-at-interest-in-paris-saint-germain-transfer-3844895/

http://espnfc.com/news/story/_/id/1478026/luiz-ive-asking-psg-project?cc=5739

samo sto ovi nasi portali malo izmjene njegovu izjavu ovaj dio nisam nigdje vidio "Sve me to prilično privlači, možda postanem i dio svega toga"

evo kako izjavu prenose drugi portali: http://metro.co.uk/2013/06/17/chelseas-david-luiz-hints-at-interest-in-paris-saint-germain-transfer-3844895/

http://espnfc.com/news/story/_/id/1478026/luiz-ive-asking-psg-project?cc=5739

Ma samo ja općenito kažem na tu vijest. Nije da im vjerujem nego čisto informativno. 

Chelsea are looking to sign Sevilla and French midfielder Geoffrey Kondogbia for a fee of £10m (Independent)

Uuuuu odlicno bi bilo, odlicno!

Evo bas citam komentare na ss.ba za kondogbiu sto su pisali navijaci spanskih klubova prije par dana.

"Pa zatim i Kondobiju za kojega tvrdim da ce za sezonu-dvije biti najbolji igrac na svijetu na svojoj poziciji ."

"Zaboravio sam i ja pohvaliti Kondogbiu, strasno podsjeca na Vieru."

http://www.weaintgotnohistory.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2013/6/18/4439866/chelsea-fc-geoffrey-kondogbia-transfer-rumor#comments

A evo i ovdje su bgm nasi navijaci svi se raspisali "Please be true" :D

Inace momak je legenda i ovo je slika koja to dokazuje

250014009.jpg

Igra poziciju zadnjeg veznog, navodno je brz, agresivan (kažu besna verzije Chalobaha), odličan u defanzivi, ima loš pas. Visok je oko 190cm, nedostaju nam ovakvi mesari. :D Takođe čitam da je lenj kada je trening u pitanju, ali kod Murinja to neće proći. ;)

Ma to je Igi procitao na youtubeu ispod klipa, vidio sam i ja. Na klipu je poslo par losih lopti sto ne mora znaciti da je toliko los u pasovima. :D

U knjizi o Mourinhu (''Por que tantas victorias'') - ima jedan dobar citat samog Mourinha koji kaže da mu ne vrijedi ništa ako njegov igrač ''na suho''  trči 100 metara ispod 10 sekundi ukoliko taj isti igrač u prostoru od 60 metara nije u stanju u velikoj brzini izmjeniti 2 dodavanja sa suigračem nego tu loptu izgubi. 

Ajmo reci da je nas Ramires ponekad takav, ne trebaju nam dvojica, dovoljno je sto se ponekad izivciramo na Ramiresa :P

Ma to je Igi procitao na youtubeu ispod klipa, vidio sam i ja. Na klipu je poslo par losih lopti sto ne mora znaciti da je toliko los u pasovima. :D

Kažem, navodno. :D

Ne mogu da sudim o njemu kad ga nisam gledao. Na onom klipu ima neprecizne duge pasove. Ne znam da li bi bio bolji od Mikela.

Povezivali su ga i sa Realom i Cityjem, tako da mi je upitna ta cijena od 10 milijuna.
Po meni veznjak i nije neka prijeka potreba,a po svemu sudeći će jedan doć, Van Ginkel ili ovaj, obojica neće.

Povezivali su ga i sa Realom i Cityjem, tako da mi je upitna ta cijena od 10 milijuna.
Po meni veznjak i nije neka prijeka potreba,a po svemu sudeći će jedan doć, Van Ginkel ili ovaj, obojica neće.

Upravo tako. Nista 10miliona... Cim je on uopste i stavljen u istu recenicu sa CIty-em i Plavcima znaci da je cena narasla bar duplo. 

Sevilla vec godinama prodaje svoje bisere Realu, tako da mislim da ce tamo, ako uopste bude odlazio.

ako cemo realno nije on ni nama toliko potreban jer od svih klubova koji se interesuju za njega na tim pozicijama mi imamo najvise igraca,vise vjerujem u dolazak Van Ginkela i zadrzavanje ovih igraca a nagomilavanje igraca nam je nepotrebno jer i oni mladi igraci nemogu da dobiju pravu piliku za igru.

Ako je neko zasluzio povecanje plate onda je to Mata.A i nevidim po kojem osnovu bi Mourinho zabranio da se Mati poveca plata kada i sam Mourinho ima platu 12miliona.Samo cu reci da ako prodaju Matu uprava moze slobodno da organizuje kolektivno vjesanje jer bi taj potez bio glupost neviđenih razmjera.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.