Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne bih volio da bude previše novih imena, uvrh glave trojica-četvorica  i da prodamo bar 2 igrača. Tek toliko da se vidi da smo nekog doveli i nešto zaradili.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Da, vidjeli smo kad nas je nekoliko mjeseci držao u životu svojim igrama i golovima s krila, kad je bio naš najbolji igrač. 

Naravno, primarno bi bio špic ali bi Jose sa njim dobio igrača tipa Gudjohnsen.

Imamo u klubu igraca koji vec 5 godina uspesno igra beka, iako je opste poznato(cak je i sam izjavio da vise voli da igra stopera, ali da su potrebe tima vaznije od njegovih) i krci svoj put ka statusu legende ;)

Sve je to do glave moj Wajz ;)

problem sa staridzom je bio taj što je bio i suviše nestrpljiv,ne krivim ga uopšte,jednostavno nisu se poklopili putevi,on više nije imao živce da čeka,tražio je svoju šansu i tolko,nisu ga shvatali ozbiljno ni siti ni čelzi,spakovao čovek kofere i pokupio se,treba imati i za to hrabrosti,jbg uvek je bio u senci drugih napadača,možda sad ako liverpul proda suarez napokon vidimo koliko stvarno može

moje lično mišljenje je da bi njemu najviše lego Arsenal koji plače za takvim tipom napadača,čudi me da Venger nije što uradio po tom pitanju

Najveći problem u napadu je šta sa Torresom.
Malo tko bi mogao dat plaću koliku sad ima,a oni koji mogu,tamo on neće.
Znači pitanje riskirat opet s njim i nadat se da će se još popravit ili dovest neku klasu i imat masno plaćenog napadača na klupi.
Ne vidim opciju da Torres ode kao baš realnu,mada bi to,uz dolazak klasnog napadača tipa Cavani,po meni bila najbolje rješenje.

Sada primarni cilj treba biti fabregas,odlican igrac I taman bi posluzio kao kvalitetni defanzivni vezni koji nam je toliko falio zadnje 3-4 godine. Pored njega,Cavanija dovest,vratit lukaku a prodat torres-a.

mislis? moze itekako ;)

Covek kroz celu karijeri igra play-a, ovanzivnog veznog, sad u Farceloni i spica, i on ce sad odjednom da se pretvori u zadnjeg veznog koji ce svojom agresivnoscu i snagom da zaustavlja napade protivnika.... 

Pa nije ovo FM, da ga stavis na retrain....

Ne znam ni sto se raspravljam s tobom.

Očekujem Cavanija  prije negoli onog poljskog panja Lewandowskog. Di će taj na Otok. Dam ruku da će Jose dovest jedno vrhunsko pojačanje u špici i jedno vrlo dobro u obrani.

možeš ga ne smatrat top napadačem ili lošijem od cavanije, al da je panj ne možeš reć...

At the moment, June 2, De Rossi still not keen to leave Roma.He won't move unless Roma deliberately ask him to.

Neka ostane dje i jest. Ne trebaju nam glumci

Fabregasa nijedna vijest nme povezuje sa nama, koji kurac o tome raspravljate? Btw. ovaj novajlija misli vjerovatno na poziciju centralnog veznog, ono gdje igra lampard, ali posto jos nije naucio pozicije, ne moze kompetentno razgovarati.

Hvala ti za ovo. 

5 minuta kvalitetnog smeha :D

Sada primarni cilj treba biti fabregas,odlican igrac I taman bi posluzio kao kvalitetni defanzivni vezni koji nam je toliko falio zadnje 3-4 godine. Pored njega,Cavanija dovest,vratit lukaku a prodat torres-a.

Ne, Barcelonaš je!

Džeko nema mjesta ovdje, nek se ne ljute Bosanci. Jednako mislim i za Mandžu. Daleko je on od onog što nam/Mourinhu treba.

Čini se upravo suprotno, da je on ono što nama/Mourinhu treba.

Čini se upravo suprotno, da je on ono što nama/Mourinhu treba.

Ja sam za Džeku, apsolutno, možda jest "malo" lošiji od Cavanija, ali je duplo jeftiniji, a za te pare još jedan kvalitetan napadać se može dovesti.
Džeko bi pod Mourinhom procvjetao, lik dao 15ak ili koliko golova u Cityju, a nije igrao skoro.
Ovo za Fabregasa,to može napisat onaj koji mišljenje o igračima bazira na pes-u ili fifi,pa ako netko može na pes-u nešto igrat može i u stvarnosti.
Svaka čast Džeki,ali nije on ta klasa koja nam treba ako mislimo krenut u pohod na Englesku i Europu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.