3. juni 2013.13 god. comment_127009 Ovo za Fabregasa,to može napisat onaj koji mišljenje o igračima bazira na pes-u ili fifi,pa ako netko može na pes-u nešto igrat može i u stvarnosti.Svaka čast Džeki,ali nije on ta klasa koja nam treba ako mislimo krenut u pohod na Englesku i Europu. Taj isti Džeko zajedno s Misketom (bosancem, koji se nenormalno podcjenjuju u cijelom svijetu) te Grafiteom, su donijeli titulu Wolfsburgu. I opet kao ne može biti napadač za šampionsku ekipu. Prošle sezone prvi strijelac Citya, a najmanje od svih napadača igrao. I to dovoljno govori. Mnoštvo važnih golova zabio. Prvi strijelac kvalifikacija u cijeloj Evropi itd itd.... E jedino što ga jebe, je to što je Bosanac, ništa drugo. Zato i jesmo za njega, samo mi koji smo isti kao i on. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127020 mislim da bi Džeko bio i više nego dobar za rotacije s dembom i Lukakuom, kvalitetan iskusan i kao što je rečeno prvi strjelac velikog nam konkurenta, sigurno nebi previše koštao pošto je tamo samo jedan od, a nama bi sigurno dobro došao, samo eto što je balkanac pa se ne prizna na ovom forumu, nekužim zašto je takav stav al moš ga jebat, da Bane igra u ovoj formi za neki drugi klub vjerojatno ni on nebi valjao za Chelsea. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127021 Mark Schwarzer ili Julio Cesar - idealna kupovina, treba nam jaka klupa i što se golmana tiče. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127046 taj stav oko dzeka i te rasprave oko njega dolaze od bosanaca i hrvata stvarno neznam kakve to veze ima dal je bosanac il nije ali te rasprave oko modrića i dzeka se stalno provlače,jedni ne priznaju dzeka,drugi ne priznaju modrića kad sam ga pomenuo ga moguće pojačanje(moje subjektivno mišljenje i želja) bilo je zbog njegovih igračkih kvaliteta,te mislim da bi se lepo uklopio i neznam ko je beše pomenuo posle osvajanje lige evrope kako bi sad svaki srbin trebao da bude ponosan i kako nam je sad lepo što navijamo za čelzi,jedino što whis pominje baneta al to je već neka druga ljubav nego dobro bio sam za njegovo dovodjenje još pre par meseci,sad sam isto za,prva želja naravno kavani ostaje mi samo da čekam da se pojave neke konkretnije informacije da smo zainteresovani za njega,ovo sad je daleko od toga da mi privuče pažnju Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127064 Baldini was also asked about midfield ace Daniele De Rossi, who is being strongly linked with a move to Chelsea under Jose Mourinho. But the Roma boss insisted he did not hold talks about the Italy midfield star. "For De Rossi, I have not done anything and I can not say anything," he added. Ja ih ne priznajem obojicu :D Stas sad ? :P ti si izrod,tebe ne računamo :hljeb: Prijavi
3. juni 2013.13 god. Autor comment_127158 Molim te MOURINHO obrati paznju na ovog momka i ostavi ga u Chelsea-u , uvjeren sam da se neces pokajati , vratit ce to Lukaku duplo . Dzeko/Cavani , Lukaku i Ba po meni sasvim kvalitetni napadaci za sami vrh . ( Torresa prodati ) . Najvise od svega bi volio da Lukaku igra CF-a . Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127229 Mene je sramota kad na jednom index.hr-u vidim kako za svaki članak o Mandžukiću, Modriću, pa i Mourinhu, ljudi počnu pisat tko je bolji, Džeko ili Mandžukić odnosno je li Modrić dobar za Real ili promašaj. Znači članak o Mourinhu i netko napiše komentar da će i Luka s njim u Chelsea, i odmah 10 komentara ispod toga da Luka ne valja ovo-ono. Isto za Džeku i Mandžukića. Izgubi se uopće pojam o onome o čemu tema zapravo je. Sva sreća pa sam ovdje moderator pa ću takvima ulazit u snove ako treba ;) Sada primarni cilj treba biti fabregas,odlican igrac I taman bi posluzio kao kvalitetni defanzivni vezni koji nam je toliko falio zadnje 3-4 godine. Pored njega,Cavanija dovest,vratit lukaku a prodat torres-a. Fabregas ti je špica, novi Falcao, naturalna devetka, pitaj Katalonce :D EDIT: Ako se već mora dovest nova špica, onda bi to mogao bit Džeko, to ne bi bilo loše. Ako već Lukakua ne budu htjeli vratit... Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127284 http://www.mozzartsport.com/vesti/lista-zelja-murinjo-stvara-mali-balkan-na-stamford-bridzu Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127318 Kako mi se prikenja kad vidim da naši novinari pišu kako Murinjo „želi†nekakve Džeke, Markoviće, Jovetiće i slične pajsere... No, Džeko je dobar, ali ga ne bih u svoje želje i pozdrave. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127339 Evo nekoliko zanimljivosti iz Telegrapha, koji je uporan s pričom o Džeksonu: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10097890/Jose-Mourinho-hopes-Edin-Dzeko-will-follow-Andre-Schurrle-to-Chelsea.html - Jose želi nekoliko novih igrača, uključujući napadača i veznjaka - Andre Schürrle bi trebao biti prvo pojačanje TSO-a, a nada se da će ga odmah iza toga pratiti i dolazak Džeke - na radaru je još dosta igrača, od spomenutog Mangale, pa De Rossija, Fernandinha, Jovetića... od kojih će možda doći tek 1 ili 2 - Lukakuu je Jose izričito rekao da ga ne želi posuditi sljedeće sezone, tj. ostaje u timu - De Bruynea tek očekuje razgovor sa šefom Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127342 Evo nekoliko zanimljivosti iz Telegrapha, koji je uporan s pričom o Džeksonu: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10097890/Jose-Mourinho-hopes-Edin-Dzeko-will-follow-Andre-Schurrle-to-Chelsea.html - Jose želi nekoliko novih igrača, uključujući napadača i veznjaka - Andre Schürrle bi trebao biti prvo pojačanje TSO-a, a nada se da će ga odmah iza toga pratiti i dolazak Džeke - na radaru je još dosta igrača, od spomenutog Mangale, pa De Rossija, Fernandinha, Jovetića... od kojih će možda doći tek 1 ili 2 - Lukakuu je Jose izričito rekao da ga ne želi posuditi sljedeće sezone, tj. ostaje u timu - De Bruynea tek očekuje razgovor sa šefom Da se prokomentarise. Ne znam koju bi ulogu namenio Joveticu, ali smatram da je bolje da on dodje i da igra po levoj strani, nego da kupe Schurrlea. De Rossi, Fernandinho(a provlacile se price o Alonsu, Khediri, pa i Maticu), sto znaci da Mou nije zadovoljan defanzivnim delom veznog reda. Samo me zanima ko ce popiti otkaz, odnosno biti prodat. Dolazak Dzeka bi znacio da je jedan od napadaca suvisan, jer Mou je sve sezone u Realu izgurao sa 2 spica. Mangala, ili bilo koji drugi stoper bi verovatno znacio prodaju nekoga od postojecih. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127379 Nece puno kupovati, moze se zakljuciti po intervjuu. Mangalu nebi, nek strpa sebi porto 35 mil u shupak za njega. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127380 šta misliš po tim neće puno kupovati, puno igrača,i da kupi 2-3 igrača to nije baš malo Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127506 Slabo danas iko igra sa 2 napadaca. :D al hajd "mozda". http://www.transfermarkt.com/en/tienne-capoue/profil/spieler_63494.html Capoue se nada da napusta Tolouse ovo ljeto. Eto mozda finog DM-a. Jeftino bi dosao. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127550 Bacamo se malo i na spanske tabloide. Ibrahimovic u Chelsea-ju, sta mislite :-? http://www.mundodeportivo.com/20130605/futbol/internacional/chelsea-mourinho-zlatan-ibrahimovic-fichaje_54375363169.html Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127552 Ne znam baš za Ibru. Kvalitetan je, dobar finišer, ali ima već i godina. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127557 ako proda matu neka se fino goni... http://www.index.hr/sport/clanak/mata-i-torres-na-prodaju-mourinho-dovodi-sneijdera-i-ibrahimovica-u-chelsea-/681524.aspx Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127568 Vi niste normalni što psujete našoj legendi Mourinhu samo zato što pročitate što medijiski lešinari napišu i u sve povjerujete. Evo šta je naš trenutno glavni problem: 1. Lukaku ne želi ostati u Chelseaju ako neće biti u prvoj postavi. 2. De Bruyne ne želi ostati u Chelseaju ako neće biti u prvoj postavi. Znači imamo previše dobrih igrača ali buntovnika kojima je lijeno grijati klupu. A klupa je ono u čemu smo bili jako tanki ove sezone, pogotovo u drugom dijelu, jer su nam tu sjedili tamo neki Benayoun i dedo Ferreira i Turnbull i tako to. To je problem. Pa pogledajte Bayern kakve sve vrhunske igrače imaju na klupi. Džerdan Šaćiri je vrhunski vezni igrač i krilo, strašno uvijek odigra. Bolji je na krilu i od Oscara i od Mosesa. I oni imaju takvog igrača na klupi, koji se ne buni. Čeka lik svoju šansu i kad je dobije najbolje je iskoristi, a Bayern je baš rotirao ove sezone, jer ima jaku klupu. Onda jedan Luis Gustavo isto igrač na klupi, a eto igra u reprezentaciji Brazila prije našeg Ramires. Znači to je problem - kako stvoriti klupu s jako kvalitetnim igračima koji se neće buniti. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127570 Ne znam baš za Ibru. Kvalitetan je, dobar finišer, ali ima već i godina. Nesto sam razmišljao, to bi bio fenomenalan potez, zasto? Pogledajte sta je uradio SAF, imao je napadaca iza sebe Chicharito, Welbek, eh znaci on je kupio RVP igraca koji ce mu odigrat dobre 2-3 sezone, dok Welbek ne postane nesto jaci i bolji igrac nego sad... Tako isto razmisljam i ja sto se tice Ibrahimovica, fino Mou ga dovede, bude dobar napadac jedno 2-3 sezone dok Lukaku jos vise ne sazrije i onda Romelu moze komotno biti opcija broj jedan u napadu. Naravno mislim i na rotaciju dok bude Ibrahimovic igra, stalno ga rotirati sa Dembom i Lukakuom. :) Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127576 Ma nisam ja protiv Ibre nikako. Ali samo ako ne bi koštao previše. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127595 Nesto sam razmišljao, to bi bio fenomenalan potez, zasto? Pogledajte sta je uradio SAF, imao je napadaca iza sebe Chicharito, Welbek, eh znaci on je kupio RVP igraca koji ce mu odigrat dobre 2-3 sezone, dok Welbek ne postane nesto jaci i bolji igrac nego sad... Tako isto razmisljam i ja sto se tice Ibrahimovica, fino Mou ga dovede, bude dobar napadac jedno 2-3 sezone dok Lukaku jos vise ne sazrije i onda Romelu moze komotno biti opcija broj jedan u napadu. Naravno mislim i na rotaciju dok bude Ibrahimovic igra, stalno ga rotirati sa Dembom i Lukakuom. :) RVP je 2 godine mladji od Ibre, da ne pominjem i da je karakterno mnogo stabilniji. Pored toga, usudjujem se da kazem da ce Lukaku biti za klasu bolji napadac od Welbeka, i da njegovo ostavljanje na klupu, ili ponovna selidba u neki tim nizeg kvaliteta nikako nemogu pomoci njegovom razvoju. Ibrahimovic je izuzetan spic, ali i tempirana bomba. U svojoj 31-oj godini nikako nije napadac za nas, jer kako mislite da ce se ponasati kad Lux sazre(kroz sezonu, dve) i krene mu uzimati mesto u prvih 11... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.