Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Chelsea officially contacted Roma for De Rossi. Roma keen to sell. Hoping for 20m €,could accept 15m €. Still no bid. De Rossi has to decide.

Kontao sam otvoriti temu za De Rossia al neda mi se, ako neko ima volju neka otvori jer se uveliko prica u De Rossiu. (+anketu neka ubaci :D)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

"I know, I got several offers from different
clubs. But I love to stay here. I loveChelsea and
its fans."-Juan Mata

"Barca is like a girl! They wanted me third time,
but I refused it."-David Luiz

"I want to stay here forever. I want to become
Mr. Chelsea."-Eden Hazard

"I know JT (John Terry) will want to stay, he's
said he'd love to stay at Chelsea. He feels the
same as me."-Frank Lampard

"My blood is blue. I will really miss the fans but
they will always be in my heart."- King Didier
Drogba

Koliko su istinite izjave,ne znam,ali su dobre :D

Mangala is quoted as saying by The Sun: "It's flattering because Chelsea are a great club and Mourinho is a great coach.

"I intended to stay in Porto but you never know what will happen in football, especially when big clubs are involved.

"At Porto I play every week and I am involved in the title fight and the Champions League. And that is important to me."

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8744029/Transfer-news-Porto-centre-back-Eliaquim-Mangala-flattered-by-Chelsea-link

Kakav je taj Mangala,je li ga netko gledao?
Ja se pitam treba li nam uopće,pokraj Terryja,Cahilla,Luiza i Ivanovića,mogli bi vratit Omerua,Ake i Chalobah mogu stopera igrat.

taj mangala neznam dal vredi nesto ali znam da bi nam porto odrao kozu za njega,jos ja kad cujem za porto,sve su mi u glavi neke astronomske cifre,najbolji poso je odradio city,za 15 miliona pokupili su nastasica

bez obzira na to sto smo ove sezone imali dosta problema u odbrani,nadam se da to nece da se ponovi i da bi klub trebalo da se skoncetrise na one igrace koji su nam preko potrebni

Kakav je taj Mangala,je li ga netko gledao?

ove sezone standardan u Portu i igrao je na vise pozicija a najvise na poziciji stopera.Moze igrati i na lijevom beku i na zadnjem veznom.Jeste mlad igrac ali mislim da nam u ovom trenutku nije potreban jer smo pokriveni na tim pozicijama,sad je na upravi da vidimo dali ce ga uzeti ali ako budemo ga kupovali Porto ga nece sigurno jeftino pustiti u drugi klub.

Ne vjeruj svemu što pročitaš,pogotovo kad je izvor Daily Star.

pa poznato je da je barcelona zainteresirana za luiza, ali nama novci nisu potrebni tako da teško da će mo ga prodat a i nevjerujem da bi luiz tija otić, mislim da sam negdje pročita da ih je odbia već 3-4 puta...

ps: krivi sam post citira, tija sam onaj iznad...

Koliko samo u akademiji imamo obrambenih igrača + onaj Wallace i sada hoće i ovog da strpaju. Imat ćemo 500 igrača.

I od tih 500 2-3 će možda zaigrat za prvi tim

Pa vecina tih mladih se ne moze probiti ni u manjim klubovima da igra a kamo li u Chelseau.

Nego povezuju nas spanski mediji sa Hector Moreno-m. 25 godina, stoper espanyola

Taman opskrbimo Premiership,Championship i Vitesse sa igračima koje ćemo poslat na posudbu,cilj uprave je u svaki klub u prve dvije lige (plus Vitesse,oni su nam partneri) imat jednog svog igrača.
A stoper,ako već misle da im treba,nek vrate Omeruo,čovjek za Nigeriju prvi sastav igra i to jako dobro,a i u Nizozemskoj je dobar.
Mada i ne znam šta će stoper,bar toga imamo.

<p>Vecu glupost odavno nisam procitao. papertalk-logos-dailystar.gif

• Chelsea are ready to sell both David Luiz and Branislav Ivanovic to Barcelona for a combined £40 million.

Ja kad se poželim dobro nasmijat,odem na Daily Star,imaju najbolje provale.
  • Autor

Vecu glupost odavno nisam procitao.

papertalk-logos-dailystar.gif
  •  
  • Chelsea are ready to sell both David Luiz and Branislav Ivanovic to Barcelona for a combined £40 million.

Ma ne . 
Luiza i Ivanovica i mi trebamo jos nadoplatiti za Bartru .  

Ali najjači mi je deo kad kaže: Žoze Murinjo, od koga se očekuje da se vrati na klupu Čelsija, navodno već računa na pomenuti novac kako bi imao dovoljno za pojačanja za predstojeću sezonu.

A mi smo jadni i siromašni pa nemamo novac za pojačanja, hahahaha! :hljeb:

Najveća je dilema da li pustiti Lukakua u ekipu i rotirati ga s Dembom, ili ići po jednog vrhunskog napadača, a ostaviti Lukakua na posudbi.
Naravno u cijelu priču se umiješao i Torres, sa svojom ogromnom platom i velikim ugovorom kojeg se teško riješiti. Nema sumnje da je on postao bolji igrač nego što je bio kad je tek došao, ali je li to dovoljno za Mourinha ? I to je pitanje.

Dakle, na poziciji centarfora skoro ništa nije sigurno, jedino Demba možda.

Mislim da ćemo tek ovog ljeta skontati kako smo pogriješili što smo prodali Dannya Liverpoolu. Sad bismo mogli dovesti vrhunsku klasu u napad, ostaviti Romelua na posudbi, a opet imati 3 centarfora potpuno različitih profila u ekipi. Još je Danny univerzalan, pa bi mogao poslužiti kao polušpic i krilo.

Očekujem Cavanija  prije negoli onog poljskog panja Lewandowskog. Di će taj na Otok. Dam ruku da će Jose dovest jedno vrhunsko pojačanje u špici i jedno vrlo dobro u obrani.

Još je Danny univerzalan, pa bi mogao poslužiti kao polušpic i krilo.

We've seen how's that ended ;)

Mislim da bi sa postojecim napadackim snagama mogli napasti titulu u PL, ali za Evropu nisam tako siguran. 

Da, vidjeli smo kad nas je nekoliko mjeseci držao u životu svojim igrama i golovima s krila, kad je bio naš najbolji igrač. 

Naravno, primarno bi bio špic ali bi Jose sa njim dobio igrača tipa Gudjohnsen.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.