Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Boli me kurac.

A NAŠI IGRAČI I TRENERI SU VAM CAREVI KADA SE SVAĐAJU SA SUDIJAMA, A, DVOSTRUKI STANDARDI

I NE BRANIM NOLETA NEK PLATI POREZ VUČIĆU

FEDERER 70% TITULA OSVOJIO DOK NIJE IMAO NIKAKVU KONKURENCIJU, DOK NOLE I RAFA NISU BILI PUNOLETNI PO AMERIČKOM ZAKONU, IZEM TI TAKVOG TENISERA, KAO KADA BI STAVIO MANČESTER JUNAJTED U ALBANSKU LIGU

A NAŠI IGRAČI I TRENERI SU VAM CAREVI KADA SE SVAĐAJU SA SUDIJAMA, A, DVOSTRUKI STANDARDI

I NE BRANIM NOLETA NEK PLATI POREZ VUČIĆU

FEDERER 70% TITULA OSVOJIO DOK NIJE IMAO NIKAKVU KONKURENCIJU, DOK NOLE I RAFA NISU BILI PUNOLETNI PO AMERIČKOM ZAKONU, IZEM TI TAKVOG TENISERA, KAO KADA BI STAVIO MANČESTER JUNAJTED U ALBANSKU LIGU

Kad ovo pročitam znam da čovjek koji to piše nema pojma o tenisu i tu stane svaka rasprava.

Kad ovo pročitam znam da čovjek koji to piše nema pojma o tenisu i tu stane svaka rasprava.

KAD OVO PROČITAM ZNAM DA ČOVJEK KONTA CAPSLOCK SARKAZAM

ZNAMO DA SI BOŠNJAČKI ULTRANACIONALISTA, NE MORAŠ DA SE VADIŠ DA SI SAMO FEDEREROLJUBAC

ZNAMO DA SI BOŠNJAČKI ULTRANACIONALISTA, NE MORAŠ DA SE VADIŠ DA SI SAMO FEDEREROLJUBAC

to nije sarkazam to je metafora sarkazam je vršilac radnje u rečenici

Dašta pravi sam SDA-ovac, zelen ko park u proljeće. Mrzim ga jer je Srbin. 

Dašta pravi sam SDA-ovac, zelen ko park u proljeće. Mrzim ga jer je Srbin. 

Posteno. Ja ga volim jer je clan nebeskog naroda.

Gledam tenis svaki dan i čini mi se da je Novak uzeo tri najveća turnira u prva tri meseca ove godine.Ne vidim o čemu se ovde ima raspravljati,za sad.Evo ,počeo je i ATP Monte Karlo,možda će tu biti argumenata za neke daljne rasprave.Do tada,neki bi trebali da malo zaobiđu ovaj podforum,sami sebe sramote svojim postovima.

Danas nole protiv Marina.

Ferer - Nadal mislim da bi Rafa mogao ispasti,u dobroj je formi David. Naravno svim srcem uz Rafu :D

Đoković proglašen za najboljeg sportaša svijeta. Čestitam.

NOLE PLASTIKA, FEDEX ISTORIJU, GDE JE NOLE BIO 2003. GODINE KAD JE ROŽE OSVOIJO VIMBLDON?

TEK KAD JE POČEO DA SE PUCA U VENU DŽOJNTOM JE POČEO DA GA POBEĐUJE

Pokazao je Rafa danas neke znake napredka, ali jos to nije onaj nivo. Kako je samo lako ispustio drugi set, strah me da ce sutra izgubit od Djovaka.

Pokazao je Rafa danas neke znake napredka, ali jos to nije onaj nivo. Kako je samo lako ispustio drugi set, strah me da ce sutra izgubit od Djovaka.

Ne bi ga lako ispustio da na drugoj strani nije bio Ferrer, pa kakvu fizičku spremu i mentalnu snagu taj igrač ima .. Obožavam ga 

Nadal tuce Noleta danas :D

Nije Nadal takav, ne bi on nikad fizicki napao protivnika.

Meni je danasnjom partijom Nadal pokazao da bi mogao da se vrati u top formu do turnira koji mu je najbitniji,a to je Roland Garos.Uostalom zadnje 2 godine kako ga muce povrede svaki put je i gubio od Noleta u prvim turnirima sljake,hvatao formu i zalet do Roland Garosa a tu na istom turniru eksplodira.Vidjet cemo ali mislim da je Noletu ovo zadnji voz sto se tice tog turnira a mislim da bi sad konacno mogao podici trofej.I nadam se jer mu samo to fali.Uglavnom bice zanimljivo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.