Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Bravo Kale majstore.Otprilike i jest tako.Mada ne mozes reci da nisu oni talentovani.Jesu ali ne toliko.

Pa normalno, nisam lud reći da nisu talentovani.. Ne mogu sad pisati opširno ne da mi se, ali shvatio si me šta sam htio reći.. Oni su veliki talenti ali bez onoliko treninga nisu mogli doći na taj level, na koji je npr Federer došao sa puno manje napora

Isto Messi - Ronaldo. Messi je isto ko Federer
Ronaldo bez onolikog forsiranja,  naprezanja, treniranja ekstremnog ne bi bio jedan od najboljih igrača ikad..

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Sto si se uvrijedio, a nisam ti se ni obratio..cc

Ma jasta je Kale, ovi manje talentovani su se sjebavali od treninga. Dok su ovi vise talentovani ranije napustali treninge i isli kuci u glavi usavrsavajuci svoje finese. Hajde molim te.

Talenat ima najmanji udio u svemu tome. Sve je to do stila igre.

Sto si se uvrijedio, a nisam ti se ni obratio..cc

Izvini.

Kakogod, glupe su daljnje rasprave jer niko nikoga neće natjerati da misli kao on, a na čistac sigurno nećemo istjerati.

Pa i tebi u globalu ako si me nazvao klinjo. Pošto se cijela rasprava vodi oko toga što sam ja mlađi i nisam kompetentan da sudim...

Keru de mi reci samo ovo.Koliko Rafa ima titula van terena sljake?Koliko titula ima Novak van terena betona?Koliko ja znam nije beton kao podloga neko najmjerodavnije poredjenje kvaliteta i dostignuca igraca?!To sto se Nadal sjebao svojim forsiranjem je prica sama za sebe.Mi govorimo o njihovim kvalitetima,dositgnucima,rekordima pa i medjusobnim susretima.I znas koja je najveca razlika svih nas i tebe(sto se tice ove teme) je to sto mi ne omalozavamo Novaka i ne umanjujemo njegov uspjeh a ti Nadala samo sto nisi stavio u rang Damira Dzumhura.

Koliko god ljudima bilo tesko priznati,ali Federer je najbolji teniser ikada.Slijede ga Nadal i Novak od trenutno aktivnih tenisera s tim sto je Spanac ispred Srbina kako god da okrenes i po cemu god poredili.

Keru de mi reci samo ovo.Koliko Rafa ima titula van terena sljake?Koliko titula ima Novak van terena betona?Koliko ja znam nije beton kao podloga neko najmjerodavnije poredjenje kvaliteta i dostignuca igraca?!To sto se Nadal sjebao svojim forsiranjem je prica sama za sebe.Mi govorimo o njihovim kvalitetima,dositgnucima,rekordima pa i medjusobnim susretima.I znas koja je najveca razlika svih nas i tebe(sto se tice ove teme) je to sto mi ne omalozavamo Novaka i ne umanjujemo njegov uspjeh a ti Nadala samo sto nisi stavio u rang Damira Dzumhura.

Koliko god ljudima bilo tesko priznati,ali Federer je najbolji teniser ikada.Slijede ga Nadal i Novak od trenutno aktivnih tenisera s tim sto je Spanac ispred Srbina kako god da okrenes i po cemu god poredili.

Pa nisam ga ja omalovažavao. To što ja kažem da je ograničen u odnosu na ovu dvojicu to je druga stvar. Biti treći nije omalovažavanje.

Ma jasta je Kale, ovi manje talentovani su se sjebavali od treninga. Dok su ovi vise talentovani ranije napustali treninge i isli kuci u glavi usavrsavajuci svoje finese. Hajde molim te.
Talenat ima najmanji udio u svemu tome. Sve je to do stila igre.

E jesi glup, ništa nisi skontao... :D

Ustvari, ne mogu, ajde u pravu si, debil sam..ne da mi se pisati više

Zašto ti mora jedan od njih biti najbolji? Možda jesu obojica danas u vrhu. Rafa je više umjetnik, Nadal je atleta (stroj od organizma), Nole je isto odmah uz bok obojici. Ali kad svu trojicu porediš ne mogu sa Samprasom u istu.

E jesi glup, ništa nisi skontao... :D

Ustvari, ne mogu, ajde u pravu si, debil sam..ne da mi se pisati više

sta ti glumis pamet jebo te bog

Zašto ti mora jedan od njih biti najbolji? Možda jesu obojica danas u vrhu. Rafa je više umjetnik, Nadal je atleta (stroj od organizma), Nole je isto odmah uz bok obojici. Ali kad svu trojicu porediš ne mogu sa Samprasom u istu.

Koja trojica crni Cae, pa jel nisu Rafa i Nadal jedno te isto?

Koja trojica crni Cae, pa jel nisu Rafa i Nadal jedno te isto?

ja sam to već reko, koji je master trollanja on je lagano istrollo sam sebe

Kakav mec i koja borba.Presudila prije svega fizicka sprema.Nole je i psihicki premoren tako da ce sad imati pauzu od 7 dana a onda ide najtezi dio,2 mmjeseca igranja na zemljanim terenima.Ako sad ne osvoji Roland Garos nece nikad.

Još jednom NOle pokazao da je klasan igrač i da je obično govno od čovjeka.
Izgubi set trga peškir od onog dijeta,svađa se sa sudijom svi mu krivi.

Pravo govno, ono koje je doniralo novac Bosni i Srbiji dok su se svi gusili u vlastitoj kanalizaciji. Pametnije bi mu bilo da je platio Amerima da naprave jos neke ciklonske katastrofe da nas sve podavi u vodi kakva smo stoka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.