Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Daće Bog da se igra srpsko finale. ahaha

Kad je ispao Rafa, navijam za srpsko finale :D A tu je i Jelena u zenskom finalu.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Kakvi smo mi pajseri kad se svaki put kad se ne zviždi himni mora pisati svaka čast.

nije meni ovde ništa posebno,karte su podeljene,vrlo mali broj je bio u slobodnoj prodaji

sećam se kad se u NIšu igrali da praktično nije ni bilo karata

ne možeš da očekuješ od matoraca iz opštine,skupštine,javnih ustanova da dodju i prave gluposti

Savrsenstvo od tenisa

Djokica izdominirao prvi set

Drugi set prilicno los za Noleta, servis nije isao ni naopako, Federer bio bolji

Treci set, prije svega mislim da je umor stigao Federera i Nole je to iskoristio bez greske. Znatno popravio prvi servis i lagano rijesio ostatak

Nole za nijansu bolji bio

Svaka čast obojici, Federer u 34. godini rastura kako igra dok se Nadal raspada od povreda u 28. koliko je preforsiran. Nole me iznervirao u tie-breaku sa tri duple tako da sam htio razbiti TV.

Ma nikad se Rafa ne treba otpisivati.Ovaj put je imao najduzu pauzu bez meceva,vise igrao golf nego trenirao tako da je ovo sve vise-manje ocekivano.Sad ide dio sezone u kome je on najbolji.Svi turniri na sljaci,njegovoj omiljenoj podlozi.Monte Carlo,Barselona,Rim,Madrid,pa RG.Dovoljno vremena da ufati ritam i bude opet najbolji na otvorenom prvenstvu Francuske.
Ipak po meni Novak ima sad  najvecu sansu da osvoji Roland Garos jer je Rafa stvarno ovaj put najlosiji.Medjutim svake godine ista prica i za Rafu i za Federera pa nas ljudi demantuju.Bit ce izuzetno zanimljivo ali mislim da je Novak ovaj put spreman da uzme i ovaj trofej koji mu nedostaje.

PS:  Sinoc mi je Novak donio pare pobjedom sa hendikepom tako da mi je trenutno najdrazi teniser :D

Nole kojeg svi vole još jednom pokazuje pravo lice.  Udara loptice u publiku, psuje, lomi rekete, svadja se sa sudijom, a sve zato sto mu "ne ide", i sto Dolgopolov pravi dva puta brejk. Cijeli stadion mu zviždi, sudija ga kaznjava poenom minus.

Nole kojeg svi vole još jednom pokazuje pravo lice.  Udara loptice u publiku, psuje, lomi rekete, svadja se sa sudijom, a sve zato sto mu "ne ide", i sto Dolgopolov pravi dva puta brejk. Cijeli stadion mu zviždi, sudija ga kaznjava poenom minus.

je l ti bilo srce ko rusija kad si vidio kako loše igra i kad si mislio da ćr izgubit ?

Kompleks level:  Arsenalovac^2

opet ti procenjujes ljude i citas misli :D

je l ti bilo srce ko rusija kad si vidio kako loše igra i kad si mislio da ćr izgubit ?

Pročitao si me svaki njegov neuspejeh doživljavam kao osobni dobitak i trenutak apsolutne sreće.

Kompleks level:  Arsenalovac^2

Ne znas ti CF97, to je folirant :D

Pročitao si me svaki njegov neuspejeh doživljavam kao osobni dobitak i trenutak apsolutne sreće.

onda si ti nesrećan čovjek s obzirom kolko on ima neuspjeha

Nole kojeg svi vole još jednom pokazuje pravo lice. Udara loptice u publiku, psuje, lomi rekete, svadja se sa sudijom, a sve zato sto mu "ne ide", i sto Dolgopolov pravi dva puta brejk. Cijeli stadion mu zviždi, sudija ga kaznjava poenom minus.

Au sto se nalaga ti dobro, bas prvoaprilski

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Upravo sam citao neki clanak o tenisu i mogu reci da mi je ovo 'zapalo' za oko:

Broj osvojenih GRAND SLAM titula danasnjih igraca:

Federer 17,Nadal 14,Djokovic 7...

Zaista je Fedex najbolji.Pa i u ovim godinama kada vise i ne trenira max. uspjeva da pobjedi Novaka koji je u svom prajmu.Steta i  sto Nadala muce povrede jer bi zaista imali spektakularne meceve ove trojice majstora.

Kakav crni Nadal, ono njegovo mučenje loptice ne može da se poredi sa Federerovim tenisom koji se zasniva na samom talentu. Đoković je neka mješavina njih dvojice kojoj ide sve od ruke sem osvajanja Grand Slamova, čudo je to kako je jedini teniser sa gotovo svim ATP turnirima (fali mu samo Sinsinati da bude svaki osvojen).

Kakav crni Nadal, ono njegovo mučenje loptice ne može da se poredi sa Federerovim tenisom koji se zasniva na samom talentu. Đoković je neka mješavina njih dvojice kojoj ide sve od ruke sem osvajanja Grand Slamova, čudo je to kako je jedini teniser sa gotovo svim ATP turnirima (fali mu samo Sinsinati da bude svaki osvojen).

Keru uz duzno postovanje mislim da si bio isuvise mali kada je Nadal harao i derao guzove Novaku.Pretpostavljam da si poceo pratiti tenis od neke 2011. kada je Novak buknuo i dobio Nadala 6 puta zaredom.Do tad je bio u sjeni ove dvojice,najblaze receno.A i to ima svoje popriste,jedan je sve starijij i stariji a samim time i slabiji,dok ovaj drugi pak nema srece sa povredama.I tu uskace Djokovic i pocinje da preuzima primat prvog tenisera na svijetu.Zasluzeno nema sta.

Da ne bude da nesto osporavam uspjehe Novaka,samo mi je Federer drazi od njega.Nadala ne volim ama nikako i uvijek sam bio za Novaka u medjusobnim duelima.Ipak Nadal je unikatan teniser sa neobicnim udarcima i neoborivim rekordima sto se tice terena crvene boje.I jednog dana kada se oproste ovi majstori mislim da ce Federer i Nadal biti ti igraci kojih ce se ljudi na prvu pomisao sjecati,oni ce biti igraci izmedju kojih je vladao rivalitet,nesto kao Agasi i Sampras.Nazalost Novak ce se spominjati samo kao neko ko je umeo da ih pobjedi.

Keru uz duzno postovanje mislim da si bio isuvise mali kada je Nadal harao i derao guzove Novaku.Pretpostavljam da si poceo pratiti tenis od neke 2011. kada je Novak buknuo i dobio Nadala 6 puta zaredom.Do tad je bio u sjeni ove dvojice,najblaze receno.A i to ima svoje popriste,jedan je sve starijij i stariji a samim time i slabiji,dok ovaj drugi pak nema srece sa povredama.I tu uskace Djokovic i pocinje da preuzima primat prvog tenisera na svijetu.Zasluzeno nema sta.

Da ne bude da nesto osporavam uspjehe Novaka,samo mi je Federer drazi od njega.Nadala ne volim ama nikako i uvijek sam bio za Novaka u medjusobnim duelima.Ipak Nadal je unikatan teniser sa neobicnim udarcima i neoborivim rekordima sto se tice terena crvene boje.I jednog dana kada se oproste ovi majstori mislim da ce Federer i Nadal biti ti igraci kojih ce se ljudi na prvu pomisao sjecati,oni ce biti igraci izmedju kojih je vladao rivalitet,nesto kao Agasi i Sampras.Nazalost Novak ce se spominjati samo kao neko ko je umeo da ih pobjedi.

Nemojte mi igrati na tu kartu "ti si bio mali kad je to bilo", ako sam bio mali ne znači da nisam imao oči, i takođe ne znači da ne mogu sada da proguglam par informacija. Gledao sam ja tenis i prije (i ti spominjes tu 2011), a sustina je da Nadal nijedan drugi grand slam sem Roland Garrosa nije uspio osvojiti do tad (ipak je to bila 2009. nešto sam preračunao). Federer, Djokovic i Nadal imaju poprilično različite stilove igre, iako su gotovo identični po visini i kilaži i na osnovu toga bi ih mogli uporediti.

Nadal je ograničen teniser, ali tako ograničen da to što zna da radi radi najbolje, a to je trčanje. Zato nakon svakih sto godina osvoji turnir, a da nije na šljaci. Isto tako je bilo i do 2011. kada je osvajao Rim, Madrid, Barcelonu i RG, dok ga je na svim ostalim turnirima na betonu i travi derao Roger.

Nadal se uništio, preforsirao se jer se njegova igra zasnivala jedino na fizičkom naporu, a ne toliko na samoj napadčkoj recimo talentovanj igri koju u velikoj mjeri forsira Roger, i Đoković nešto manje.

Sad koliko će ko ostati upamćen to ćemo da vidimo, Nadal će se pamtiti kao kralj šljake i kao ništa više. Budućnost je daleko bolja u Novaka i ako ovako nastavi sumnjam da će Nadal biti taj neko koga će pamtiti više nego Novak (ako ništa bar će im ostavljati gorak ukusu u ustima).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.