23. januar 2015.11 god. comment_199538 Danas ispao od Jirži Janovića. Neka ostane showman. Janovic bolji igrac. Nije neko cudo uopste... Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199824 Teško da će Rafa uzeti ovo ali ide,gura nekako. Nadam se da će sve iznenaditi. [media]https://www.youtube.com/watch?v=Vr42G2P_mrs[/media] Kakav meč Seppi-Kyrgios ^:)^ ^:)^ Seppi je vodio 2:0 u setovim ali onda se budi Kyrgios.Dva seta je odigrao perfektvno,servirao savršeno i nošen publikom izjednačio na 2:2 u setovima.Nije ni Seppi bio loš ali jednostavno Kyrgios je bio maestralan u onom naletu ga ni Novak ne bi mogao zaustaviti. U odlučujućem 5 setu Kyrgios je imao break prednosti ali neiskustvo je odradilo svoje. Otišlo se na 2 razlike(nema tiebreaka u 5 setu) na kraju je slavio Kyrgios sa 9:7 . Kyrgios je tek 9. tinejdžer u open eri koji se plasirao u 1/4 Grand Slam turnira. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199879 Hahaha, pa Novak bi pojeo ovo Kyrgiosa. Nosen je on publikom, ali udarci nikakvi, duple greske na sve strane, neiznudjenih koliko hoces, Sepi levat da ne moze veci, izbacio Federera, a ovde se ukopo protiv neke grcke izbjeglice koja ne moze uhvatiti nijedan sut sto ide pored njega dalje od po metra. Novak Djokovic je daleko najbolji na svijetu trenutno i to je cinjenica, sve sem njegovog trijumfa na ovom turniru je iznenadjenje. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199881 Nepisano pravilo:Pobjedis najboljeg ili jednog od najboljeg i iduce kolo ispadnes od obicnog prosjeka.Daleko od toga da je Kirgios prosjek,ali takve stvari se desavaju mali milion puta. Sto se tice Novaka,trenutno je najbolji...ne vidim nacin da mu Nadal uzme titulu ovdje,prije ce to biti Murray.Kako god,Nole je trenutno zasluzeno broj 1.I to je cinjenica,kao sto je i cinjenica da nikad niko nece biti bolji od Rogera Federera gledano uopsteno.Sve je na njegovoj strani,osim statistike koja kaza da ima ima 17 Grand Slam titula,cak 10 vise od Novaka,zatim o ukupnom broju pobjeda,i mnogo drugih rekorda koje mi je mrsko sad traziti i navoditi.Pored te statistike,kada tu jos dodamo i ljepotu i eleganciju kojom Roger igra moze se samo pokloniti ovom covjeku i reci sa sigurnoscu da je najbolji ikad u ovom sportu i to bez premca. ^:)^ Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199901 Hahaha, pa Novak bi pojeo ovo Kyrgiosa. Nosen je on publikom, ali udarci nikakvi, duple greske na sve strane, neiznudjenih koliko hoces, Sepi levat da ne moze veci, izbacio Federera, a ovde se ukopo protiv neke grcke izbjeglice koja ne moze uhvatiti nijedan sut sto ide pored njega dalje od po metra. Novak Djokovic je daleko najbolji na svijetu trenutno i to je cinjenica, sve sem njegovog trijumfa na ovom turniru je iznenadjenje. Ke places ako ga roviti Rafa prcne u finalu ? :D Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199906 Ke places ako ga roviti Rafa prcne u finalu ? :D Niti cu plakati, niti ce Nadal doci do finala, a kamoli jos i pobijediti. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199912 Uvijek standardna priča Fedex najbolji svih vremena Nole najbolji trenutno. Ne razumijem zašto mnogo toliko osporavaju Rafu ? Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199925 Uvijek standardna priča Fedex najbolji svih vremena Nole najbolji trenutno. Ne razumijem zašto mnogo toliko osporavaju Rafu ? Pa konkretno mislim na trenutno formu Rafe potpomognuta velikim povredama.Licno bih stavio i Rafu prije Novaka kada je rijec o nekim historijskim uspjesima ovog sporta.Neki se cak usudjuju i reci da je Rafa najbolji svih vremena kao jedini igrac na svijetu koji ima pozitivan omjer pobjeda i poraza protiv svih svojih protivnika.Ali tu onda uskace ona mnogo bitnija statistika gdje se iskljucivo gledaju trofeji i neki drugi rekordi i tu je Federer neprikosnoven. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200051 Uvijek standardna priča Fedex najbolji svih vremena Nole najbolji trenutno. Ne razumijem zašto mnogo toliko osporavaju Rafu ? Zato sto ga se plase i povrijedjenog. Al najjace su price kako se dopinguje :D Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200091 Jel neko gledao meč Nadala i Berdycha? Hajd što je Rafa izgubio ali ovako glatko da izgubi o.O i to 6:0 u drugom setu iznenađen sam. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200095 Jel neko gledao meč Nadala i Berdycha? Hajd što je Rafa izgubio ali ovako glatko da izgubi o.O i to 6:0 u drugom setu iznenađen sam. Dovoljan pokazatelj da Rafa nije ni na 50 % svojih mogucnosti kad ga pomete igrac koji je cak 17 puta zaredom gubio od istog.Steta jer cemo opet ostati bez novog epskog meca izmedju Rafe i Noleta. Prijavi
30. januar 2015.11 god. comment_200685 Ovo bi bilo lijepo kada bi ljudi shvatili to kao smirivanje odnosa, a ne provokaciju ili nešto slično Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201132 Đoković osvaja. Šta sam vam ja rekao. Pomeo Murrayja 7-6, 7-6, 6-0. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201134 Šta sam vam ja rekao. Pomeo Murrayja 7-6, 7-6, 6-0. Pa tu je negdje taj rezultat sto si napisao. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205666 Jos mora Nole pure jest.Koja dominacija Federera.Covjek prije svega igra sa tolikom elegancijom da je to prosto nevjerovatno.Milina ga gledati. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205667 Kakva maestralna partija. Nole je imao svoje sanse, al Roger je to sve majstorski vracao pod velikim pritiskom i okrenuo u svoju korist. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205703 Pogledajte ATP ljestvicu pa onda pričajte o formi i ko je trenutno tata. To ko da kažeš da je Arsenal bolji od nas ako nas pobijedi u jednoj utakmici u sezoni. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205704 Roger Federer razbio Djokovica, nije nikakvo iznenadjenje, Federer je najbolji igrac tenisa svih vremena. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205712 Jes da mrzim Djokovica, ali ovo je pervezija :D Svi prate tenis samo kad Djovak gubi, ili kad neki slinavac pobijedi nekog od top 4 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.