9. januar 2015.11 god. comment_197811 Pa bil' mogao objasniti ovo "Damir Dzumhur tisinaaa" nakon reLinih provokacija na ustrb Djokovica?.Nije mi jasno sta si time htio reci. :) Pa mozda da navijam za Djokovica, a pretpostavicu da reLo navija za Dzumhura tako da mu na neki nacin odgovaram. Opusteno :D Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197814 Pa mozda da navijam za Djokovica, a pretpostavicu da reLo navija za Dzumhura tako da mu na neki nacin odgovaram. Opusteno :D Pretpostavka ti je u potpunosti pogrešna :D Nisam ti ja kao tipični Bosanci što dižu u nebesa sve što je bosansko... Gledam realno na stvari - Džumhur je drvo :D Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197820 Pretpostavka ti je u potpunosti pogrešna :D Nisam ti ja kao tipični Bosanci što dižu u nebesa sve što je bosansko... Gledam realno na stvari - Džumhur je drvo :D Ma sprdam se ja. Nikad nisam ni sumnjao u objektivnost jedne takve institucije. Titule ispod nicknamea na forumu same za sebe govore. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197825 Gledam realno na stvari - Džumhur je drvo :D ahahahahahahahahhahaa pado sa stolice Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197848 Pa mozda da navijam za Djokovica, a pretpostavicu da reLo navija za Dzumhura tako da mu na neki nacin odgovaram. Opusteno :D Mogu li te jos nesto upitati?Jel navijas za Srbiju ili Bosnu,onako generalno? Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197849 Mogu li te jos nesto upitati?Jel navijas za Srbiju ili Bosnu,onako generalno? Pa kao Srbin primarno navijam za Srbiju, nakon Srbije za Bosnu. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197852 Pa kao Srbin primarno navijam za Srbiju, nakon Srbije za Bosnu. Logično :D A dobro, hamco se vodi logikom gdje živiš za tu državu i navijaj, što ne mora biti baš tačno i ispravno... Mislim, OK je da navijaš primarno za neku drugu državu, ali nije normalno da mrziš državu u kojoj živiš. Na to hamco hejter cilja, al' vjerujem da to kod tebe nije slučaj :D Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197854 Pa kao Srbin primarno navijam za Srbiju, nakon Srbije za Bosnu. reLo me u potpunosti procitao i ocinkario.Hvala mu na tome :D da nisi rekao ovo drugo,da navijas i za Bosnu,vec sam bio spreman da javno otvorim rat s tobom :D :P Uređeno 9. januar 2015.11 god., autor izmjene: hamco Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197857 reLo me u potpunosti procitao i ocinkario.Hvala mu na tome :D Odogovricu ti na ono sto si obrisao, a glasi "Zasto ne odes zivjeti u Srbiju onda?" Ne razumijem, kao da ja mrzim BiH pa se trebam seliti. Navijam prije svega za Srbiju jer sam Srbin. Nakon toga za Bosnu jer je to moja drzava. Niko ovde nije lud i zna kako stvari stoje kod nas i ne vidim da je ista pogresno u mom stavu. Postujem i tvoj, ali kao sto rekoh, nisi ni ti lud i znas da je realnost to da kad bi isao po mom gradu i pitao da li navijaju za Bosnu, da ne spominjem kakve bi odgovore dobio. Realno nisam takav i nemam problem, u 90% stvari ne podlijezem okolini pa tako i u vezi ovoga. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197859 Odogovricu ti na ono sto si obrisao, a glasi "Zasto ne odes zivjeti u Srbiju onda?" Ne razumijem, kao da ja mrzim BiH pa se trebam seliti. Navijam prije svega za Srbiju jer sam Srbin. Nakon toga za Bosnu jer je to moja drzava. Niko ovde nije lud i zna kako stvari stoje kod nas i ne vidim da je ista pogresno u mom stavu. Postujem i tvoj, ali kao sto rekoh, nisi ni ti lud i znas da je realnost to da kad bi isao po mom gradu i pitao da li navijaju za Bosnu, da ne spominjem kakve bi odgovore dobio. Realno nisam takav i nemam problem, u 90% stvari ne podlijezem okolini pa tako i u vezi ovoga. Pa obrisao sam zato sto mi je relo skrenuo paznju,a onda sam i ja to malo uljudnije vidio i ponovo procitao tvoj post gdje si rekao da navijas i za Bosnu.Tako da nisam imao namjeru da mozda uvrijedim ili slicno.Ali sam osjetljiv na to da pojedinci koji zive u Bosni pljuju po njoj a velicaju svoju Srbiju("Damir dzumhur tisina").Pomislio sam da je i kod tebe takav slucaj ali sam ocito pogresio i zato sam izbrisao.Nadam se da shvatas. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197860 Ja za hamcu garantujem da u njegovom postu nema mržnje. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197861 Pa obrisao sam zato sto mi je relo skrenuo paznju,a onda sam i ja to malo uljudnije vidio i ponovo procitao tvoj post gdje si rekao da navijas i za Bosnu.Tako da nisam imao namjeru da mozda uvrijedim ili slicno.Ali sam osjetljiv na to da pojedinci koji zive u Bosni pljuju po njoj a velicaju svoju Srbiju.Pomislio sam da je i kod tebe takav slucaj ali sam ocito pogresio i zato sam izbrisao.Nadam se da shvatas. U redu je. Nisam skontao iz prve jer ni u jednoj recenici nista lose nisam rekao, a kamoli pljuvao po necemu. Nemam ja velicati koga, a bogme niti pljuvati, zivim tu gdje zivim, to sam sta sam i idemo dalje. Kad bi svi tako postupali bilo bi mnogo bolje, a ne bi stalno sa konkretnih stvari bjezali na neke nacionalne prepirke i sranja pa jos gore tonuli, a sumnjam da iko zeli da trunemo u mrznji i siromastvu. Nije stvar da se ovde raspravljam o tome, ier idem u duboki off, ali da obrazlozim ovdje kad sam vec poceo. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197862 U redu je. Nisam skontao iz prve jer ni u jednoj recenici nista lose nisam rekao, a kamoli pljuvao po necemu. Nemam ja velicati koga, a bogme niti pljuvati, zivim tu gdje zivim, to sam sta sam i idemo dalje. Kad bi svi tako postupali bilo bi mnogo bolje, a ne bi stalno sa konkretnih stvari bjezali na neke nacionalne prepirke i sranja pa jos gore tonuli, a sumnjam da iko zeli da trunemo u mrznji i siromastvu. Nije stvar da se ovde raspravljam o tome, ier idem u duboki off, ali da obrazlozim ovdje kad sam vec poceo. Uredu je i s moje strane ;) Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197866 Ja za hamcu garantujem da u njegovom postu nema mržnje. I ne moze biti, jer je hamco iz Tuzle, a dobro je poznato kakav stav mi tuzlaci imamo prema nacionalizmu. Jedan samo primjer utakmica mladih reprezentacija i aplauz za himnu Srbije, a i generalno ljudima u Tuzli se jebe za to i niko to uopste i ne gleda, osim onih glupih vehabija i slicnih njima. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197867 Jesam ja jedini koga boli kurac za svoju, a i ostale zemlje? Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197875 I ne moze biti, jer je hamco iz Tuzle, a dobro je poznato kakav stav mi tuzlaci imamo prema nacionalizmu. Jedan samo primjer utakmica mladih reprezentacija i aplauz za himnu Srbije, a i generalno ljudima u Tuzli se jebe za to i niko to uopste i ne gleda, osim onih glupih vehabija i slicnih njima. Rodjeniiiiiiii jos ce biti da se znamo :D Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197882 Rodjeniiiiiiii jos ce biti da se znamo :D Hahahahah. Nikad se ne zna. Ali tesko, mozda iz vidjenja. Bit ce prilike aBd da se upoznamo, da skontamo neko okupljanje i u Tuzli :D Prijavi
11. januar 2015.11 god. comment_198075 Jesam ja jedini koga boli kurac za svoju, a i ostale zemlje? :fuhrer: Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199110 Standardno showman na svakom turniru. Obožavam ga. http://gol.dnevnik.hr/clanak/tenis/video-tek-smo-na-pocetku-no-vec-imamo-najbolji-poen-turnir---369312.html Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199414 Standardno showman na svakom turniru. Obožavam ga. http://gol.dnevnik.hr/clanak/tenis/video-tek-smo-na-pocetku-no-vec-imamo-najbolji-poen-turnir---369312.html Danas ispao od Jirži Janovića. Neka ostane showman. Prijavi
23. januar 2015.11 god. comment_199534 Bolji je igrac Jirzi Janovic od Gaela Monfisa, Monfis je samo atleta i klovn, dok Janovic ima potencijala,samo nije jos pokazao onoliko koliko se ocekivalo. https://www.youtube.com/watch?v=XgXSzTmeg48 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.