Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Ide, pomučio sam se ali evo... još pišem za neku stranicu pa mi niej bilo problem...

Nzm zašto nekako sam ubjedjen u trijumf ovdje. Kratak osvrt ide što kraće Več me trema počela stiskati nzm za vas, ne mogu da spavam, sve mislim o meču. Prednost je blaga po meni na Rogerovoj strani a Novak je favorit pa bi to trebalo iskoristiti na kladzi ako niste imate još vremena.
Novak je psiihički najstabilniji nekada je to bio Roger ali budimo realni više nije i tako je Novak i prelomio punio mečeva ali nije Roger za baciti u tom segmentu. Pozitivan osječaj me drma nzm zašto prosto mi nešto govori da će pobijedit ito ne poprilično teško možda 3:1 olo 3: 2, ma samo da je pobjeda pa i da je 50: 48 u petom mada ne bi on imao snage za takav maraton... No to nije važno. Po meni su šanse tu nedje 55 za Rogera možda malo više, ne treba zaboravitii pobjedu prije 2 godine kada je isto tako bio rasterećen kao sada. Dakle Roger je ovdje tata, zna kako igrati ovdje uživa na terenu i neče dozvoliti da ga pritisak ili nešto omete suviše je iskuan za to on ali da če bii jedinstven šansa da se ponovo upiše u istoriju . Da vjerujem u pobjedu i da očekujem je, biće mi krivo ako bude odigrao ispod svoga nivao ali to ne očekujem ako odigra na nivou kako zna u skaldu sa udarcima, talentom pa i trenutnom formom ima veču šansu sigruno. Prošle godine i prije kako je Roger stario Novak ga je sustizao i u mečeviam je sve više i više je zavisilo od novaka a ne od Rogera sada je dugačije znamo si zašto. Ovo je Rogerovo dovriše, krako i jasno.
Roger po 8 put ujedno bi to bio i 18 grand slam a Djoka lovi čini mi se treču titulu ovdje,
Neka bolji pobijedi, nadajmo se da če to biti naš miljenik.
Sretno majstore, ti to možeš ako iko može to je Roger. Go for it...

I da pojasnim naviajm za Rogera odavno još od kada Novak nije bio u vrhu tako da me ne pozivate. NE mrzim Novaka kao i nijednog sportistu sa Balkana ali jednostavno zbog nekih stvari ga ne gotivim.

Ja također imam dobar osjecaj da GOAT danas uzima 18. Grand slam.

Po meni mec ce odluciti:

-Federerov servis i neprisiljene pogreške

-Novakovi padovi u igri ( RF nije Cilic da prestane igrat na 2-1 u setovima )

swiss.gif

Dati ću osvrt uskoro kada se malo smirim samo ču reči da je bolji poražen i da je Djoka imao sreće kao nikada ali opet jači je psihički i godine su tu. Jeidno je psihički ječi i fizički zbog godina na travi mislim. Federer od prije par godina bi ga samljeo. Ipak to je samo moj stav.

Dati ću osvrt uskoro kada se malo smirim samo ču reči da je bolji poražen i da je Djoka imao sreće kao nikada ali opet jači je psihički i godine su tu. Jeidno je psihički ječi i fizički zbog godina na travi mislim. Federer od prije par godina bi ga samljeo. Ipak to je samo moj stav.

Ne kaki. ;)

pogodio je 300 linija

Ajde,još jednom pogledaj meč,pa da vidim da li ćeš izvaliti opet ovakvu glupost.Novak zasluženo pobedio!

Zimonjić u miks dublu sa S.Stosur osvojio Vimbldon!

@chelseafan97

Ništa se ne osvrći,jer bolji je u ovom trenutku pobedio!

Federer je juče dao svoj maksimum,ali to nije bilo dovoljno za Novaka!Možda dogodine bude,ali ove godine nije bilo.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

džaba sve kad je neko seljak...

https://www.youtube.com/watch?v=R-wHvu_CWak&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=632us7A6iVs

https://www.youtube.com/watch?v=bEl5pzQRGnc

Gledao se Federer duboko u noć.

Bravo Ana sjajna pobjeda, sjajan mec. Sutra treba karat onu debelu Serenu. Ana ove sezone igra odlican tenis samo sto joj je i dalje problem psiha, dobije nekog jakog a onda izgubi od slabijeg.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.