6. juli 2014.12 god. comment_179927 Ide, pomučio sam se ali evo... još pišem za neku stranicu pa mi niej bilo problem... Nzm zašto nekako sam ubjedjen u trijumf ovdje. Kratak osvrt ide što kraće Več me trema počela stiskati nzm za vas, ne mogu da spavam, sve mislim o meču. Prednost je blaga po meni na Rogerovoj strani a Novak je favorit pa bi to trebalo iskoristiti na kladzi ako niste imate još vremena. Novak je psiihički najstabilniji nekada je to bio Roger ali budimo realni više nije i tako je Novak i prelomio punio mečeva ali nije Roger za baciti u tom segmentu. Pozitivan osječaj me drma nzm zašto prosto mi nešto govori da će pobijedit ito ne poprilično teško možda 3:1 olo 3: 2, ma samo da je pobjeda pa i da je 50: 48 u petom mada ne bi on imao snage za takav maraton... No to nije važno. Po meni su šanse tu nedje 55 za Rogera možda malo više, ne treba zaboravitii pobjedu prije 2 godine kada je isto tako bio rasterećen kao sada. Dakle Roger je ovdje tata, zna kako igrati ovdje uživa na terenu i neče dozvoliti da ga pritisak ili nešto omete suviše je iskuan za to on ali da če bii jedinstven šansa da se ponovo upiše u istoriju . Da vjerujem u pobjedu i da očekujem je, biće mi krivo ako bude odigrao ispod svoga nivao ali to ne očekujem ako odigra na nivou kako zna u skaldu sa udarcima, talentom pa i trenutnom formom ima veču šansu sigruno. Prošle godine i prije kako je Roger stario Novak ga je sustizao i u mečeviam je sve više i više je zavisilo od novaka a ne od Rogera sada je dugačije znamo si zašto. Ovo je Rogerovo dovriše, krako i jasno. Roger po 8 put ujedno bi to bio i 18 grand slam a Djoka lovi čini mi se treču titulu ovdje, Neka bolji pobijedi, nadajmo se da če to biti naš miljenik. Sretno majstore, ti to možeš ako iko može to je Roger. Go for it... I da pojasnim naviajm za Rogera odavno još od kada Novak nije bio u vrhu tako da me ne pozivate. NE mrzim Novaka kao i nijednog sportistu sa Balkana ali jednostavno zbog nekih stvari ga ne gotivim. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179931 Ja također imam dobar osjecaj da GOAT danas uzima 18. Grand slam. Po meni mec ce odluciti: -Federerov servis i neprisiljene pogreške -Novakovi padovi u igri ( RF nije Cilic da prestane igrat na 2-1 u setovima ) Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179960 Dati ću osvrt uskoro kada se malo smirim samo ču reči da je bolji poražen i da je Djoka imao sreće kao nikada ali opet jači je psihički i godine su tu. Jeidno je psihički ječi i fizički zbog godina na travi mislim. Federer od prije par godina bi ga samljeo. Ipak to je samo moj stav. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179963 Dati ću osvrt uskoro kada se malo smirim samo ču reči da je bolji poražen i da je Djoka imao sreće kao nikada ali opet jači je psihički i godine su tu. Jeidno je psihički ječi i fizički zbog godina na travi mislim. Federer od prije par godina bi ga samljeo. Ipak to je samo moj stav. Ne kaki. ;) Prijavi
6. juli 2014.12 god. Autor comment_179969 Nije to vise stari Roger, ovo mu je vjerovatno bila i zadnja sansa da uzme jos jedan GS. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179974 To nole pišaj po chelseafanu97 hahahaha neka plače za Fedexom hue :DDDDDFazon i jeste da se gađaju linije pa šta rafa rado na RR svaka po liniji jebanoj i tako godinama :p Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179981 Nole zasluženo prvi, majstor, Roger već ima godina i svaka mu čast što uopće uspjeva ostati u vrhu.. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179985 pogodio je 300 linija Ajde,još jednom pogledaj meč,pa da vidim da li ćeš izvaliti opet ovakvu glupost.Novak zasluženo pobedio!Zimonjić u miks dublu sa S.Stosur osvojio Vimbldon! Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180077 nemam još snage za osvrt neki veći... Evo šta maestro kaže o svemu... i u pobjedi i u porazu godpodin... Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180108 @chelseafan97 Ništa se ne osvrći,jer bolji je u ovom trenutku pobedio!Federer je juče dao svoj maksimum,ali to nije bilo dovoljno za Novaka!Možda dogodine bude,ali ove godine nije bilo. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180138 Dogodine tek neće biti jer Fedex zalazi u godine... On će na Vimbldonu i sa 40 ulaziti bar u polufinale. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180139 On će na Vimbldonu i sa 40 ulaziti bar u polufinale. Ne vjerujem da će igrati sa 40 :D Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180141 Ali da igra,kladio bih se na njega na većinu mečeva Ma znam Enese, šalim se samo:D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180198 Sve čestitke velikom Noletu na osvojenom Wimbledonu. Gledao sam meč danas. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183863 džaba sve kad je neko seljak... https://www.youtube.com/watch?v=R-wHvu_CWak&feature=share https://www.youtube.com/watch?v=632us7A6iVs https://www.youtube.com/watch?v=bEl5pzQRGnc Gledao se Federer duboko u noć. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183925 Bravo Ana sjajna pobjeda, sjajan mec. Sutra treba karat onu debelu Serenu. Ana ove sezone igra odlican tenis samo sto joj je i dalje problem psiha, dobije nekog jakog a onda izgubi od slabijeg. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183950 džaba sve kad je neko seljak... Smesan si. Tenis nije fudbal. Naravno da mu smeta kad neko dobacuje i prica. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183954 Ovjde ima više primjera a ja nikoga drugoga tenisera nisam vidio da se ovako ponaša. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.