Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Baš sjajan meč sinoć između najljepše dvije tenisačice svijeta . Ana mogla davno riješiti meč imala je 6:2 i 4:0 , pa onda i 5:2 i servis ali Maria se vratila . Na kraju ipak pobjeda Ane i drago mi je zbog toga,večeras protiv Serene.

Federrer razmontirao Raonića za nešto malo više od sat vremena , loš tenis .

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Federrer razmontirao Raonića za nešto malo više od sat vremena , loš tenis .

Nisam gledao, ali Fedex ga lako dobio, ocekivao sam neizvjesan mec pa cak i pobjedu Raonica.

Igra toplo hladno

Igra vrhusnki, danas će Ferrera počistiti u 2 seta a na US Openu ima odlične šanse.

Dobiće Ferera,ali US open neće uzeti.

I već smaraš sa tim videima,koje si već postavljao,ne vidim poentu što si opet.U čemu je tvoj problem?

Ja nemam nikakav problem, objavio sam dva videa. Ne mrzim čovjeka samo mislim da bi mogao da se malo kontroliše, jednom je tako ispsovao Federera nakon pobjede na nekom turinur ne sječam se više. I moja je stvar da li ću ga voliti ili neću, nacionalista nisam ako te to zanima i da Federer ima dobre šanse na US Openu.

Živi bili pa vidjeli.

Objavio si dva videa OPET,ali sada bez ikakvog povoda.Ne zanima me da li si nacionalista,tvoja stvar.

Ako Novak ne povrati staru formu, Roger je glavni favorit za titulu na US-Openu posto Nadal nece igrati, a i da igra opet tesko da ima neke sanse za titulu jer ga muci saka. Ako se Novak vrati i pocne da igra kako to zna, nesumljivo je veliki favorit. Favoriti iz senke su Dimitrov, Raonic, Murray i Wawrinka. 

Neovisno o tome za koga navijali, neigranje Rafe Nadala na ovogodišnjem US Openu je veliki gubitak za turnir. Siguran sam da bi svi radije uživali u maratonskim mečevima njega i Noleta npr. kao što ih je bilo prijašnjih godina.

Također i neigranje još jednog bivšeg pobjednika Del Potra je isto tako gubitak za ovogodišnji US Open.

Ide mi ovaj Djokovic na kurac i kad sjedi i cuti  :D 

• 3 sedmice kasnije...

Polufinale US Opena Đoković-Nishikori i Federer-Čilić

Svaka čast Marinu uh kako bi lijepo bilo gledati balkanski finale :D

Polufinale US Opena Đoković-Nishikori i Federer-Čilić

Svaka čast Marinu uh kako bi lijepo bilo gledati balkanski finale :D

e jebem ti zivot , sad ce Djokovic smrdljivi lagano da uzme US OPEN jer u konkurenciji ima dva kloca i jednu matoru legendu

Čiliću svaka čast bez obzira na ishod večerašnjeg meča. Strašno je popravio igru, servis posebno .. Ivanišević ga je preporodio. 

Bit će 5 setova protiv Federera. 

AJMO MARINE !! 

NIŠIKORI DO TITULE, DA I MI OSTVARIMO VEĆI USPEH U SPORTU! :D

Nisam pratio USO, ali voleo bih da Kei osvoji. :D

e jebem ti zivot , sad ce Djokovic smrdljivi lagano da uzme US OPEN jer u konkurenciji ima dva kloca i jednu matoru legendu

Pa i ne baš :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.