Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

U polufinalu izgubio od Goffina. Iskreno, loš meč sa puno pogrešaka na obe strane, Goffin nije bio ništa bolji ali bolje je iskoristio šansu za brejk u trećem setu. Malo mi Borna ide na živce sa prigovorima samom sebi, obraćanju treneru i ocu poslije svakog poena .. podsjeća me na Đokovića kad mu ne ide. Al' dobro mlad je, puno je još pred njim. Bit će klasa ipo samo neka nastavi ovim tempom i nek ga Bog čuva od ozlijeda! 

A što se tiče Karlovića ... PA TO JE NAJGORI IGRAČ NA SVIJETU! Bekend, slajs, bekend-slajs .. k'o u djeteta! On blage veze nema, samo ga vrhunski servis konstantno izvlači. Pogodio je danas 70 puta mrežu iz bekenda, jebi me ako nije. I što je najgore forsira ga svaki poen. ccc

BOK DEČKI 

Stvarno ovo sto radi Nadal ni jedan teniser ne bi radio. Niko ne bi dozvolio da igra sa povrijedom i da ga pritom dobijaju razni igraci iz top 5000, svaki turnir ga neko drugi izbaci,nije smak svijeta treba se oporavit a ne igrat na vrat na nos. VAMOS RAFA, next year will be NO.1

• 2 sedmice kasnije...

Ivanovicu prodajo jedna, ne navijas za zemljaka.

Evo ih, Djokovic,Cilic i ostala bagra uoci poslednjeg turnira u sezoni :D

1526684_836266283092891_6070360741966941

Ovaj završni turnir u Londonu sranje , odavno nisam pratio slabiji tenis. Svi mečevi idu u jednom pravcu -.-'

Večeras  Roger počistio s terena Murraya 6:0 6:1 .
Meč pratio i Jose Mourinho .

Tacno tako, Djokovic i Federer ih guze kao da ovi nikad reketa nisu dirali. Nema Rafe, nema spektakla :D  Murinjo gledao mec, par puta su mu valjda zvizdali navijaci :D 

Djokovic-Fedex za kraj godine :D

Napokon jedan dobar meč na ovom turniru .

Federer - Wawrinka 2:1 . 

Wawrinka sam sebi kriv što nije išao na megdan Đokoviću , imao je 4 meč lopte , servirao za meč ali sve je to prokockao a stari lisac Federer prvu iskoristio .

Za kraj godine prvi protiv drugog , lijepo .

• 1 mjesec kasnije...

auuuu ivo karlović runuo noleta u polufinalu dohe...

divčina iskoristila vjetar koji je ometao sjajnu igru đokovića, i klasično svojim servisima opet razjebala protivnika do temelja..

hahhaha kako je meni taj karlović pojam, ne igra tenis nikako, dođe odservira svoje i vozdraaa..

u finalu je s ferrerom, sretno majstoreeeeeeee

10906371_587441581356048_668976176537661

hahah aludiraju na mamićevu izjavu :D

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

AAAAAAA JES ŠUKNO SRBIMA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAH PIŠAJ PO SIROTINJI AAAAAAAAAA

čekaju se kale i ivanović da odreaguju na ovu prozivku

AAAAAAA JES ŠUKNO SRBIMA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAH PIŠAJ PO SIROTINJI AAAAAAAAAA

DAMIR DZUMHUR TISINAAAAAAA

aaaaaaaaahahhahahahahahahhaha pa gdje ide ovaj tenis kad Đoković izgubi od Karlovića !! 

Btw. fali mu još nekoliko stotina asova da postane igrač sa najviše istih u povijesti tenisa . aBd, sa trona će skinuti koga ? Gorana Ivaniševića! 

Pa koja smo mi institucija :D

Gledaj koliki je Isuse dragi

61032211-ivo-karlovic-i-novak-djokovic.j

Koji je rank tom Karlovicu?

27. njemu dosta, a imo je i boljih plasmana

Iz Bosne :D

Pa bil' mogao objasniti ovo "Damir Dzumhur tisinaaa" nakon reLinih provokacija na ustrb Djokovica?.Nije mi jasno sta si time htio reci. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.