24. oktobar 2014.11 god. comment_190744 Nadal izgubio namjerno kako bi sutra prisustovap El Clasicu ::D Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190826 U polufinalu izgubio od Goffina. Iskreno, loš meč sa puno pogrešaka na obe strane, Goffin nije bio ništa bolji ali bolje je iskoristio šansu za brejk u trećem setu. Malo mi Borna ide na živce sa prigovorima samom sebi, obraćanju treneru i ocu poslije svakog poena .. podsjeća me na Đokovića kad mu ne ide. Al' dobro mlad je, puno je još pred njim. Bit će klasa ipo samo neka nastavi ovim tempom i nek ga Bog čuva od ozlijeda! A što se tiče Karlovića ... PA TO JE NAJGORI IGRAČ NA SVIJETU! Bekend, slajs, bekend-slajs .. k'o u djeteta! On blage veze nema, samo ga vrhunski servis konstantno izvlači. Pogodio je danas 70 puta mrežu iz bekenda, jebi me ako nije. I što je najgore forsira ga svaki poen. ccc BOK DEČKI Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190850 Stvarno ovo sto radi Nadal ni jedan teniser ne bi radio. Niko ne bi dozvolio da igra sa povrijedom i da ga pritom dobijaju razni igraci iz top 5000, svaki turnir ga neko drugi izbaci,nije smak svijeta treba se oporavit a ne igrat na vrat na nos. VAMOS RAFA, next year will be NO.1 Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192087 Ivanovicu prodajo jedna, ne navijas za zemljaka. Evo ih, Djokovic,Cilic i ostala bagra uoci poslednjeg turnira u sezoni :D Prijavi
13. novembar 2014.11 god. comment_192723 Ovaj završni turnir u Londonu sranje , odavno nisam pratio slabiji tenis. Svi mečevi idu u jednom pravcu -.-' Večeras Roger počistio s terena Murraya 6:0 6:1 . Meč pratio i Jose Mourinho . Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192734 Tacno tako, Djokovic i Federer ih guze kao da ovi nikad reketa nisu dirali. Nema Rafe, nema spektakla :D Murinjo gledao mec, par puta su mu valjda zvizdali navijaci :D Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192882 Napokon jedan dobar meč na ovom turniru . Federer - Wawrinka 2:1 . Wawrinka sam sebi kriv što nije išao na megdan Đokoviću , imao je 4 meč lopte , servirao za meč ali sve je to prokockao a stari lisac Federer prvu iskoristio . Za kraj godine prvi protiv drugog , lijepo . Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192904 Tačno se vidi koliko su klasa iznad Nole i Fedex za razliku od ostalih tenisera. Nole očajan u 2. setu juče izgubi krene sve naopako, ode popije soka vode satare onog žuću ko slinu. Wawrinka se kurči otrese ga Fedo ko vreću brašna Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197658 auuuu ivo karlović runuo noleta u polufinalu dohe... divčina iskoristila vjetar koji je ometao sjajnu igru đokovića, i klasično svojim servisima opet razjebala protivnika do temelja.. hahhaha kako je meni taj karlović pojam, ne igra tenis nikako, dođe odservira svoje i vozdraaa.. u finalu je s ferrerom, sretno majstoreeeeeeee hahah aludiraju na mamićevu izjavu :D Uređeno 8. januar 2015.11 god., autor izmjene: drogba 11 Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197661 AAAAAAA JES ŠUKNO SRBIMA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAH PIŠAJ PO SIROTINJI AAAAAAAAAA Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197662 AAAAAAA JES ŠUKNO SRBIMA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAH PIŠAJ PO SIROTINJI AAAAAAAAAA čekaju se kale i ivanović da odreaguju na ovu prozivku Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197676 AAAAAAA JES ŠUKNO SRBIMA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAH PIŠAJ PO SIROTINJI AAAAAAAAAA DAMIR DZUMHUR TISINAAAAAAA Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197695 aaaaaaaaahahhahahahahahahhaha pa gdje ide ovaj tenis kad Đoković izgubi od Karlovića !! Btw. fali mu još nekoliko stotina asova da postane igrač sa najviše istih u povijesti tenisa . aBd, sa trona će skinuti koga ? Gorana Ivaniševića! Pa koja smo mi institucija :D Gledaj koliki je Isuse dragi Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197738 Koji je rank tom Karlovicu? 27. njemu dosta, a imo je i boljih plasmana Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197742 DAMIR DZUMHUR TISINAAAAAAA Jesil ti iz Bosne ili Srbije? Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197769 Iz Bosne :D Pa bil' mogao objasniti ovo "Damir Dzumhur tisinaaa" nakon reLinih provokacija na ustrb Djokovica?.Nije mi jasno sta si time htio reci. :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.