Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Bravo Marine !!! U potpunosti nadigrao legendu ovog sporta. 

Finale će biti jako zanimljivo s dva totalna autsajdera ... idemo majstore uzmi ovo.

btw. Nišikori razorio Đokovića 

10653767_10152726750484489_6978975256513

AJMO KEI IZBACIO SI SMRDU SAD IZBACI I OVu Zirafu

Oće to tako kad si takav..

sta se fatas ti mene koji kurac ? Kuliraj ti mene kao sta ja kuliram tebe i tvoje gluposti.

Bravo Marine, kapa do poda na maestralnoj partiji!!
Ne mogu vjerovat koliko je Marin popravio svoju igru otkad ga je Goran počeo trenirati. 
Servis mu je odličan, pun je samopuzdanja i nema više onih padova u igri. 
Kei je također odličan tenisač ali mislim da Čilić ovo uzima. :) 

e jebem ti zivot , sad ce Djokovic smrdljivi lagano da uzme US OPEN jer u konkurenciji ima dva kloca i jednu matoru legendu

Stvarno si nevjerovatna osoba, reci kloc za tenisere koji su dosli do polufinala Us opena je stvarno nepodnosljivo, nije ni cudo sto si bio banovan nekoliko puta u mjesecu. Sretno Cilicu svakako da cu navijati za njega.

Normala. Cilic do kraja. Dobar mali pravo, podsjeca me na Soderlinga, cak ima i bolji servis. 

Stvarno si nevjerovatna osoba, reci kloc za tenisere koji su dosli do polufinala Us opena je stvarno nepodnosljivo, nije ni cudo sto si bio banovan nekoliko puta u mjesecu. Sretno Cilicu svakako da cu navijati za njega.

Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac.

Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega.

Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac.

Dijete :)

vas dvojica se na svakoj drugoj temi prepucavate smirite strasti .

Ovoj Sereni ne može niko pera odbiti kada joj se iole igra .

vas dvojica se na svakoj drugoj temi prepucavate smirite strasti .

Ja se ne prepirem ni sa jednim od ovih pacenika. No se oni sve nesto nalaze uvrijedjeni.PSIHOPATE

Dijete :)

Evo zadnja poruka upucena tebi:mamma pin faeddi pig meo rassgatinu af pvi ao pikan a henni var upptekin

Nisi. Ovdje si da bi trollao na svakoj temi. :D 

Kako čovek ozbiljno da te shvati? :D :D :D

Kako čovek ozbiljno da te shvati? :D :D :D

pa zna Cae nesto fino kazat :D  kad oce, a kad nece on vas podjebava :D 

Koliko ja vidim nigdje te nisam uvrijedio, a niti bilo kojeg srpskog sportasa, samo sam rekao da nije primjereno reci da je neko kloc a u finalu Us opena, kontstantno imas suprotno misljenje od ostalih i to je tvoja stvar, medju prvima sam se registrovao na ovaj forum i ni s kim nisam imao ni najmanju prepirku ili svadju pa ne zelim ni s tobom.

Onda ne posjećuješ ovu temu i problem je riješen ako ti smeta i ovo su ti gluposti ;)

A Čiliću sretno ako podigne postotak prvog servisa i smanji broj neforsiranih kao što mu je uspjelo protiv Federera ima dobre šanse da uzme to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.