6. septembar 2014.12 god. comment_186507 Federer osvaja Ako nastavi ovako igrati, hoce kurac hahahah idemo japanac do titule!!! Prijavi
6. septembar 2014.12 god. comment_186509 Bravo Marine !!! U potpunosti nadigrao legendu ovog sporta. Finale će biti jako zanimljivo s dva totalna autsajdera ... idemo majstore uzmi ovo. btw. Nišikori razorio Đokovića Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186519 AJMO KEI IZBACIO SI SMRDU SAD IZBACI I OVu Zirafu Oće to tako kad si takav.. sta se fatas ti mene koji kurac ? Kuliraj ti mene kao sta ja kuliram tebe i tvoje gluposti. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186529 Bravo Marine, kapa do poda na maestralnoj partiji!! Ne mogu vjerovat koliko je Marin popravio svoju igru otkad ga je Goran počeo trenirati. Servis mu je odličan, pun je samopuzdanja i nema više onih padova u igri. Kei je također odličan tenisač ali mislim da Čilić ovo uzima. :) Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186535 AJMO KEI IZBACIO SI SMRDU SAD IZBACI I OVu Zirafu sta se fatas ti mene koji kurac ? Kuliraj ti mene kao sta ja kuliram tebe i tvoje gluposti. Hahahah neću Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186574 e jebem ti zivot , sad ce Djokovic smrdljivi lagano da uzme US OPEN jer u konkurenciji ima dva kloca i jednu matoru legenduStvarno si nevjerovatna osoba, reci kloc za tenisere koji su dosli do polufinala Us opena je stvarno nepodnosljivo, nije ni cudo sto si bio banovan nekoliko puta u mjesecu. Sretno Cilicu svakako da cu navijati za njega. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186578 Normala. Cilic do kraja. Dobar mali pravo, podsjeca me na Soderlinga, cak ima i bolji servis. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186611 Stvarno si nevjerovatna osoba, reci kloc za tenisere koji su dosli do polufinala Us opena je stvarno nepodnosljivo, nije ni cudo sto si bio banovan nekoliko puta u mjesecu. Sretno Cilicu svakako da cu navijati za njega. Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186613 Čilić ima velike šanse da osvoji US Open, svoj prvi GS u karijeri i samo naprijed dečec. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186621 Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega. Dijete :) Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186625 vas dvojica se na svakoj drugoj temi prepucavate smirite strasti . Ovoj Sereni ne može niko pera odbiti kada joj se iole igra . Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186628 vas dvojica se na svakoj drugoj temi prepucavate smirite strasti . Ja se ne prepirem ni sa jednim od ovih pacenika. No se oni sve nesto nalaze uvrijedjeni.PSIHOPATE Dijete :) Evo zadnja poruka upucena tebi:mamma pin faeddi pig meo rassgatinu af pvi ao pikan a henni var upptekin Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186640 Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega. Nisi. Ovdje si da bi trollao na svakoj temi. :D Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186643 Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega. Kako čovek ozbiljno da te shvati? :D :D :D Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186653 Kako čovek ozbiljno da te shvati? :D :D :D pa zna Cae nesto fino kazat :D kad oce, a kad nece on vas podjebava :D Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186661 Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega.Koliko ja vidim nigdje te nisam uvrijedio, a niti bilo kojeg srpskog sportasa, samo sam rekao da nije primjereno reci da je neko kloc a u finalu Us opena, kontstantno imas suprotno misljenje od ostalih i to je tvoja stvar, medju prvima sam se registrovao na ovaj forum i ni s kim nisam imao ni najmanju prepirku ili svadju pa ne zelim ni s tobom. Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186663 Sestro ne shvatam te? Sta oces ? Ako imas nesto protiv mene javi mi se na fb, pa cemo dogovorit susret , moze ? Ne zelim da na Celsijevom forumu citam gluposti izfrustiranih debila.Nisam ja na ovom forumu da bi citao gluposti,ovdje sam da bi diskutovao sa Celsijevim navijacima koji znaju nesto pametno reci, kao sto su Wisey, Gandalf, Relo,Cae,Grena itd. zabolje me kurac za vas maloumnike napacene.Sad ce sigurno ban da mi uslijedi ali zabolje me kurac. Jer znam da ban mogu samo ja dobit, i to znam i zbog cega. Onda ne posjećuješ ovu temu i problem je riješen ako ti smeta i ovo su ti gluposti ;) A Čiliću sretno ako podigne postotak prvog servisa i smanji broj neforsiranih kao što mu je uspjelo protiv Federera ima dobre šanse da uzme to. Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186716 Evo počinje finale posljednjeg Grand Slama u sezoni . Više simpatija ima Marin . Prijavi
8. septembar 2014.12 god. comment_186743 Bravo Marine!! Počistio ga je sa terena, odlična igra, nešto slabiji servis nego inače, ali sve u svemu odlično! Čestitke! :D Prijavi
9. septembar 2014.12 god. comment_186750 Hercegovac* ;) ZAJEB ! Uređeno 9. septembar 2014.12 god., autor izmjene: Bari Prijavi
9. septembar 2014.12 god. comment_186779 Jel sad Čilić postao Hrvat? :P Sve čestitke!!! Svaka mu čast Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.