Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor

pitao sam na shoutboxu tamo mi niko nije odgovorio, evo pitacu i ovde

smije li se ko kladiti sa mnom da torres nece do kraja sezone zabiti gol u premier ligi?

smije li se ko kladiti sa mnom da torres nece do kraja sezone zabiti gol u premier ligi?

Aj ja ocu. U sta?

smije li se ko kladiti sa mnom da torres nece do kraja sezone zabiti gol u premier ligi

Ja smem ali ne do kraja sezone nego u jednom jedinom meču.

Može u 500 evra da daje gol protiv PSŽ-a?

Novac da se uplati u ponedeljak Gandalfu pošto je on čovek od poverenja na forumu.

Javi mi se privatno ako hoćeš detalje.

Bolja opklada da li ce sutnuti u okvir gola uopste :D Posto je majstor sutnuo sam 5 puta za ne znam ni ja koliko minuta. XD

Ajde Spaha da te vidimo, toliko sereš po ovom čovjeku (opravdano ali opet ..). Imaš li muda prihvatit Batigolovu okladu u 500 eura ? :D

btw. kad su se muda djelila Batigol je preko štele 2 puta dobio

Pa šta se mangupiraš onda druže? Hoćeš u lizalicu da se kladiš, u četvrtinu sa sirom?

Ma kladio bih se u 500 evra da će Ešli Kol da udje sa klupe i da ga da a ne Tores. Dokurčilo mi je da se na jednom forumu Čelsija ponižavaju igrači kluba ili treneri donedavno. Onaj tera Luiza, onaj Ceha, onaj Oskara, onaj Lamparda u penziju...Za Toresa bolje da ne pominjem bljuvotine, mada ne sumnjam da je zeleti smrt nekom sasvim normalno za pojedince.

I zato bih se kladio iz revolta, a ti majstore i svi drugi skupite 500 evra ako nema samo 1 , pa svi zajedno se molite u utorak da igrač vašeg kluba ne da gol.

Pa staću iza svog tima i igrača pa taman bili u najgoroj formi svi do jednog. Kritika je jedno ali što se radi je ispod svakog nivoa.

Pa šta se mangupiraš onda druže? Hoćeš u lizalicu da se kladiš, u četvrtinu sa sirom?

Ma kladio bih se u 500 evra da će Ešli Kol da udje sa klupe i da ga da a ne Tores. Dokurčilo mi je da se na jednom forumu Čelsija ponižavaju igrači kluba ili treneri donedavno. Onaj tera Luiza, onaj Ceha, onaj Oskara, onaj Lamparda u penziju...Za Toresa bolje da ne pominjem bljuvotine, mada ne sumnjam da je zeleti smrt nekom sasvim normalno za pojedince.

I zato bih se kladio iz revolta, a ti majstore i svi drugi skupite 500 evra ako nema samo 1 , pa svi zajedno se molite u utorak da igrač vašeg kluba ne da gol.

Pa staću iza svog tima i igrača pa taman bili u najgoroj formi svi do jednog. Kritika je jedno ali što se radi je ispod svakog nivoa.

D1aIqvK.jpg

Mirišem Torresoljupca :D

Ali Batigolu svaka čast ozbiljno. Vi toliko mrzite Torresa i sigurni ste da ga neće zabiti a opet se ne smijete okladiti. 

D1aIqvK.jpg

Nema potrebe za banon ili nekom negativnom energijom. Otići ću sam, to je najmanji problem. Nismo deca.

Ako je problem što ne mrzim igrača stranog kluba za koji navijam, ne želim mu smrt, da ga udari auto i slično, a nalazim se na forumu simpatezera tog kluba, jebi ga, nije mi mesto ovde.

Za mene je tragično da se nude opklade da ,ej, igrač kluba za koji navijaš neće dati gol...Tores je realno pokazao 10% onoga što je nekad mogao i pokazivao, nije opravdao novac, promašaj je, ali opet ću i na sledem meču želeti da da 3 gola, kao i Eto, Demba ili Aspilikueta.

Eto toliko. Pozdrav za sve.

Ima ovde sjajnih likova, neki su i napustili, neki ostali, Gandalf, Cae, Vajzi, Di Mateo, 12.čovek, Kaluda... da ne nabrajam sad da se niko na naljuti, ili dobri poznavaoci fudbala  čije postove voliš da čitaš i od kojih možeš nešto naučiti ili šaljivdžije, cool tipovi.

Želim puno uspeha u radu ove zajednice, kad već moram na Toresovoj temi da se opraštam. I bravo svima koji održavaju portal i forum za entuzijazam.

GO BLUES! Da prodjemo PSŽ i osvojimo titulu, pa neka Tores maši i prazne golove.

Svako dobro.

Jbt i onda cae pocne srati kako clanovi napustaju forum. I ne napustali ga legendo, na kraju ces ostati da sam svoje teorije pises i sa sobom diskutujes.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zašto se sprdate s čovjek "torresoljubac" i te spike kada i sami znate da to nije..Čovjek ima samo neke svoje principe kojih se drži.

Šteta ako je stvarno napustio forum, on je jedan od forumaša čije je postove uvijek uživancija čitati.

Zašto se sprdate s čovjek "torresoljubac" i te spike kada i sami znate da to nije..Čovjek ima samo neke svoje principe kojih se drži.

Šteta ako je stvarno napustio forum, on je jedan od forumaša čije je postove uvijek uživancija čitati.

Pa ko mu je kriv što ide? Je li mu neko rekao da ide? Je li mu neko zaprijetio nečim?
Ovdje je postalo pravilo da ljudi, čim im nešto malo nije po volji, jednostavno kažu: Odoh ja s foruma.

Pa, idi, brate moj najdraži, misliš da će neko plakati za tobom? Misliš da ću se ja loše osjećati što ideš? Naravno da neću.

Isto onaj essien5... Smorio sa potpisom HŽV, žalili mi se ljudi na to, ja mu pošaljem poruku da ne piše više to ispod postova, a on odgovara: OK. Odoh s foruma.

Forum je mjesto za zajebanciju još otkad je nastao... Pa ljudi dragi psujemo majke jedni drugima pa opet niko ne ide s foruma... MASKU koliko smo zajebavali pa nije otišao sa foruma... I sad neko digne nos zbog neke gluposti i odmah ode sa foruma, misli neko će žalit za njim. Idite, letite, klizite s foruma, nikog nije briga. Doviđenja i prijatno, ha ya.

Ja zaista ne znam u čemu je štos. Batigol mi je drag lik, kao i svaki drugi forumaš. Ako malo zajebancije može otjerati ljude, neka idu :) Cijela ta priča oko Torresoljubaca je zajebancija inače, ne znam šta se primate i obrazlažete esejima. Ako Batigol podržava Torresa samo zato što nosi plavi dres njemu na dušu. To su njegovi principi, boli me, moji nisu. Jel to razlog da vodimo raspravu na dugo i na široko o tome? Što se opklade tiče niti sam je predlagao, niti ću da učestvujem u njoj. Onaj što je predložio neka se kladi ako ima zainteresiranih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.