6. april 2014.12 god. comment_170479 Problem je što, koliko god je neko Torresoljupac (hajmo reći), toliko je veći vaš kompleks da ga pokopate i budete još veći antiTorresoljupac (kad već izmišljamo riječi). To su ozbiljni problemi, nije to više mržnja nego kompleks i psihički problem. Jedno je tu i tamo zajebancija, drugo je kad neko ima potrebu da na skoro svaki komentar i post odgovara. Torres jeste loš, trudi se i ne ide mu, ali ne drži on sam sebe u klubu. A ne drže ga bogami ni manageri, jer ih se već nekoliko izmijenilo. Ja Torresa ne želim u Chelseaju, ali ga ne mrzim, nemam probleme sa njim, nisam alergičan na njegovu pojavu jer vjerujem da ni njemu nije lako kad zna šta je nekad radio na terenima a da to ne može više napraviti. Prema vašem sam sada Torresoljubac zato što mu nisam jebo mater, zato što ga nisam popljuvao. Ok. Neki navijaju i kad je na klupi podsvjesno da uđe makar na 3 minute da mogu reći kako je drvo, panj, ovo ono iako nije ni učestvovao u igri recimo. To su problemi jbg, srećom ja ih nemam. Gori je FSW bio 62 hiljade puta, pa mu se čak i progledavalo kroz prste što nikako nismo smjeli dopustiti. Ono je smrad, Torres je loš igrač kojeg neke više instance drže u klubu jer vide nešto u njemu. Al trošiti svoj život na Torresa i sve vezano za njega je jednako kao i biti zaluđeni Torresoljubac. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170485 Ne znam zašto bi ikome bio problem samo zaobići temu ako mu se ne čita i tako se sadžraj već godinama reciklira. Ako želiš da pročitaš nešto pametno zaobiđi Toresovu temu. Ni mene mnoge teme ne interesuju, jednostavno ih zaobiđem. Ovo je filter tema. :P Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170488 I ja mislim da ga zabija u utorak. Inace jedva cekam da ode iz kluba. Obicni placenik, ne voli ni malo klub. Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170490 I ja mislim da ga zabija u utorak. Inace jedva cekam da ode iz kluba. Obicni placenik, ne voli ni malo klub. hahahahahahahaha a kome će ovaj paćenik zabiti majkemi, al ovo me fakat nasmijalo, a inace kad neko kaze da ce on zabiti gol, prsnem od smijeha :D Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170513 Benitezu se psovalo gore nego trollesu, ali opet ne kako znamo, jer smo znali da ce otici na kraju sezone. Trolles je parazit, koji ne zasluzuje nikakvo sazaljenje niti suzdrzavanje od vrijedjanja. Mogli smo se naosvajati svega i svacega dosad, samo da njega nije bilo. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170637 Pa ko mu je kriv što ide? Je li mu neko rekao da ide? Je li mu neko zaprijetio nečim? Ovdje je postalo pravilo da ljudi, čim im nešto malo nije po volji, jednostavno kažu: Odoh ja s foruma. Pa, idi, brate moj najdraži, misliš da će neko plakati za tobom? Misliš da ću se ja loše osjećati što ideš? Naravno da neću. Isto onaj essien5... Smorio sa potpisom HŽV, žalili mi se ljudi na to, ja mu pošaljem poruku da ne piše više to ispod postova, a on odgovara: OK. Odoh s foruma. Forum je mjesto za zajebanciju još otkad je nastao... Pa ljudi dragi psujemo majke jedni drugima pa opet niko ne ide s foruma... MASKU koliko smo zajebavali pa nije otišao sa foruma... I sad neko digne nos zbog neke gluposti i odmah ode sa foruma, misli neko će žalit za njim. Idite, letite, klizite s foruma, nikog nije briga. Doviđenja i prijatno, ha ya. Htio sam dodati i crva u tu grupu ljudi što smo ih trollali dosta pa nisu napustili forum ali onda skontam da crv i da hoće da napusti forum nema muda za to :D Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170656 Bitno je da se svi slažemo da je panj. Ostalo mu je još par utakmica i da ga pozdravimo i poželimo mu sve najbolje negdje drugo. Sigurno će nekome nedostajati ali kada dođe prava zvijer i oni će ga preboljeti... Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170658 Bitno je da se svi slažemo da je panj. Ostalo mu je još par utakmica i da ga pozdravimo i poželimo mu sve najbolje negdje drugo. Sigurno će nekome nedostajati ali kada dođe prava zvijer i oni će ga preboljeti... Neće ga oni ni pokušati preboljeti, većina tih kojima će faliti će početi navijati za klub u koji on prijeđe i klet će se da im je taj klub oduvik bio drag. :D Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170662 Meni je pravo drag igrac (jedan od najdrazih) ali vrijeme mu je da se 'fata noge. :-h Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170668 Za sve Torresoljupce, jedan Škrtel iz Liverpoola je dao više golova od njega. Da ga ne poredim sa Suarezom koji ima 28 golova i 24 asistencije... Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170678 Torres ima vise godina nego datih golova za Celsi u ove 4 sezone . Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170684 Smučio se i meni, brate, odavno, ali volio bi da da 5 komada noćas ako može... I da osvojimo LP ove godine samo na konto njegovih golova... Pa neka ide čovjek na ljeto sa stilom... Prijavi
8. april 2014.12 god. Autor comment_170704 pozdrav od torresoljupca, veceras ovaj dres nosim na ledjima, pa kud puklo-dapuklo Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170891 Naletih upravo na klix-ovom forumu na ovaj gif... Jeste da ovaj gif gledam stoti put, ali uvijek me nasmije pošteno hehe.... Prijavi
11. april 2014.12 god. Autor comment_171243 mozes slobodno kuci sa atletikom poslije druge utakmice na stamfordu, ionako niko nece pitati za tebe sto te nema, nikome neces faliti Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171244 Tores se smorio jer ga Atletiko neće kupiti kada vide kako igra uživo Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171254 Italijanski tim će španskog napadača, kako se navodi, pokušati dovesti već ovog ljeta.Prethodno se, kako piše britanski Metro, spominjalo da su u Interu zainteresovani za bh. reprezentativca Edina Džeku, no čini se kako su sada pažnju usmjerili na Torresa.Očekuje se također da menadžer Chelseaja Jose Mourinho neće imati ništa protiv da Torres, kao i Samuel Eto'o i Demba Ba napuste klub na kraju sezone, jer želi napraviti potpuni remont u svojoj napadačkoj liniji. -klix.ba- Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171297 Italijanski tim će španskog napadača, kako se navodi, pokušati dovesti već ovog ljeta.Prethodno se, kako piše britanski Metro, spominjalo da su u Interu zainteresovani za bh. reprezentativca Edina Džeku, no čini se kako su sada pažnju usmjerili na Torresa.Očekuje se također da menadžer Chelseaja Jose Mourinho neće imati ništa protiv da Torres, kao i Samuel Eto'o i Demba Ba napuste klub na kraju sezone, jer želi napraviti potpuni remont u svojoj napadačkoj liniji. -klix.ba- Mogao bih Mou ostaviti Samuela još jednu sezonu ;) Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171353 Izgleda Inter gradi tim od engleskih starkelja ... al' neka valja Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171515 On se moze isplatiti cak i sad, kad bi ga metno na Anfieldu za nasu titulu. :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171576 Zvanično: Torres propao ko kauč.Wisey, neće on vidjeti Anfielda. Poslat će ga Mou na tribine nek navija.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.