Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Čista inkvizicija na forumu protiv torresoljubaca i antitorresisticko ciscenje. Torresocid. ReLo pravi mamac, mudar je to decko. Pa nisu njega bez razloga gestapovci odgajali hehe....

Iskreno, malo mi je krivo što nije šutirao i on postigao drugi gol, kakvo bi to tek pišanje bilo. :D

a ja sam najsrecniji covek sto on nije sutirao ,ko prvo bila bi velika mogucnost da bi promasio ,a ko drugo da je dao trlili bi nam zivce toresuljupci sa tim golom narednih 40 godina 

• Autor

ovaj čovjek je bio danas na steroidima, kakav trk pred Minjoleta, a tek veličanstvena asistencija za Williana, ono dodavanje ne bi mogao procitati ni Kahn u svojim najboljim igrackim danima

mislim ono, ne zna covjek vise sta da doda, jednostavno, ostao sam bez rijeci, vjerovao sam u njega, vjerovao sam da on moze asistirati i to je danas pokazao

Form Is temporary, class is permanent

:sal1:

Šteta da ova tekma nije bila za titulu i da ga nije Torrke završio ovako. Inače ima iskustva u ovim kontrama kad krene sa svoje polovine sam na golmana, if you know what I mean :D

Čak i treči napadač Ba ima više golova od ove ublehe, koji se vjerovatno smatrao prvim napadačem na početku sezone...

Hvala Bogu pa smo konačno dočekali njegovu zadnju utakmicu na Stamford Bridgeu.

nadam se da je ovo dns bila njegova zadnja tekma na SB-u.

Jeste za ovu sezonu .

Godine patnje su za nama, hvala bogu da odlazi. Koliko sam samo živaca i godina života izgubio zbog ovog papka kao se vuče po terenu i promašuje nemoguće, kad se samo sjetim onom promašaja u finalu SP protiv Corintiansa.  Koliko je samo lošeg donio klubu, od cifre koju je plaćen preko astronomske plate do odlaska Drogbe, Anelke i Sturridgra. Svi su oni otišli zbog njega a da i ne spominjemo ko je mogao doći umjesto ove pizde.. Nabijem ga na kurac.

Druze nece ovaj otici samo vi gledajte.Morate citati izmedju redova kad prica Mourinho.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.