Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

aj sto mu broje golove u Audi kupu nego mu jos broje trofeje sa 5 godina :D

1620780_641071272644725_1773904740677930

aj sto mu broje golove u Audi kupu nego mu jos broje trofeje sa 5 godina :D

1620780_641071272644725_1773904740677930

Zaboravili su Borac Travnik i Slovenka Tekstil cup!!

• Autor

Torres ako ovo citas, da se razumijemo, Inter je veliki klub, nedavno je sa njim Mourinho sve osvojio, nadam se da ce ti i Eto˝o objasniti neke stvari u vezi Intera, i neces se pokajati sigurno ako odes tamo, imaju jako dobre navijace, strastvene, tamo je atmosfera drugacija nego kao sto je na Stamfordu, tamo ce te zavoljeti, pa ces mozda i vidjeti veliku koreografiju posvecenu samo tebi, idi brate mili dok ima zainteresovanih,  mi navijaci Chelsea cemo te uvjek voljeti i postovati, posebno ako napustis Chelsea, sad ti je pravo vrijeme, nemoj sad uprskati ove ponude sto drugi klubovi salju, pa da bezveze psujemo ovda po ovoj temi kad nam to ne treba.

Jose: 'Eto'o has finished his contract but I think Torres will be at Chelsea next season.' #CFC

https://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s

https://www.youtube.com/watch?v=-3Uge0DljYA

Čestitam Sitiju na odbrani titule.

Jose: 'Eto'o has finished his contract but I think Torres will be at Chelsea next season.' #CFC

jebo Murinju ja majku  i nisam zavrsio jos ,bolid umesto da proda Torresa i sacuva Eto'o-a ,on ce prodat Dembaru ,Eto-a i Lukakua a ostace kurva plava .

Mislim da bi on rado prodao Torresa al ne moze jednostavno. Este mi navijaci kad jebete murinju majku svaki drugi post.

evo da ne bude svaki drugi put :D reci cu jos jednom jebem te u usta glupa ako zadrzis Torresove kopacke a kamoli Torresa .

• Autor

pa majku svoju jebo kakav je ovo parazit, ima li ime za ovoga parazita jebo li mu onu zenu na sred onog Old Town Bridgea

pa sta ovaj radi pa ima vako kredita kod trenera i uprave, da im pusi kurac, vec bi im dosadio dosad

evo da ne bude svaki drugi put :D reci cu jos jednom jebem te u usta glupa ako zadrzis Torresove kopacke a kamoli Torresa .

Ma samo pokazujete svoju dvolicnost.

S obzirom da ga mi placamo dal ostao il otisao nek onda ostane i bude 3 napadac.Sto bi mi placali Interu da on tamo igra nek ovde barem prodaje dresove i vadi nas u UEFA FFP.

Ako on opet ostane u klubu... ne bi me cudilo ni da dobije novi ugovor na 4 godine... i to sa sve zaobilazenjem politike Chelsea za igrace koji imaju 30+. Za ovakvu legendu,uvek treba imati povlastice. 

Rekao je i da mu je Mata veoma važan pa znamo šta se desilo.

Jesu drugačije okolnosti, ali molim vas, oterajte ga kako znate i umete. [-O<

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.