Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

O jebote ako si usao u igru ne znaci da moras svaku loptu koju primis da opalis ,seljacino Spanska pederska zalizana .Pu jebo ti mater cigansku . 

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Reko sam ja jos pre par nedelja kad sam skupio i procitao sve Mourinhove izjave i izvukao  izmedju redova da ce otici Demba i ostati Eto i Torres,a doci Costa i to je to.

• Autor

nadam se da danas taj panj nece igrati u prvih 11!

nek igra danas al neka u uzvratu ne igra ker ga jebo

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk

prije koliko ono utakmica sam ja rekao da Torres nece zabiti u premier ligi gol? evo bome nece ni u ligi sampiona

Pa bola u večerašnjoj utakmici ga ni 4 Suareza ne bi zabila. Bili smo pre defanzivni i sam nije ništa mogao napraviti.

Ja sam zadovoljan njegovom igrom kao i ostatkom ekipe. 

Dobar danas. Najvjerovatnije zato sto se nije nasao u gol prilici. Salim se naravno. Ne mogu da vjerujem kad vidim Torresa kako voza 3 igraca :o

6 puta primio loptu, izborio 2 kornera, 2 slobodnjaka sa dobre pozicije za šut, 2 puta izgubio loptu u duelu, dakle ne seri mlatiš gluposti

Ma nemoj mi reći???

Hvala ti što si me prosvijetlio, Torrke je bio predobar.

Koliko je ovaj čovjek večeras prilika upropastio! Pa ti si stvarno nesposoban. Napadamo cijelu utakmicu i on nije u stanju uvalit gol.

Ajd sad ozbiljno Ante koji ti je k****,... 
S tim da smo imali cca 6 napada dosta dobar večeras, nije lako sam napadati. :D 

Koliko je ovaj čovjek večeras prilika upropastio! Pa ti si stvarno nesposoban. Napadamo cijelu utakmicu i on nije u stanju uvalit gol.

Ajd sad ozbiljno Ante koji ti je k****,... 
S tim da smo imali cca 6 napada dosta dobar večeras, nije lako sam napadati. :D

jebi se :D

skrolam dole po temi i kako mi stane skrol vidim samo prvi red tvog posta i počnem ljeb psovati kontam koji je ovo sad kurac kad vidim da je zajebancija :D

jebi se :D

skrolam dole po temi i kako mi stane skrol vidim samo prvi red tvog posta i počnem ljeb psovati kontam koji je ovo sad kurac kad vidim da je zajebancija :D

Hahaha.. Drago mi je da je netko nasjeo. Mission accomplished. :D 

S obzirom da je jedini od Josea dobio pravo da pogleda prema protivnickom golu jako sam zadovoljan odradjenim.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Upravo sam gledao njegov gol protiv Barce i shvatio da ga i ja volim.

U pm.

Uh tu nekako i izdrzim emocije al kad vidim onaj korner protiv bayerna kako je izborio! IGRACINA! LOVE U ELNINO LOVE U!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.