Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sta je sad vam svima smeta Torres ? Ja kad ga pocnem vredjat svi po meni paljbu :D Bravo Torke brate moj  ,samo ovako nastavi mozda budes jednog dana dostigao nivo Zvezde

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Digla se prašina na Balkan Chelsea Supporters Club zbog one slike Torresa. Javljaju mi se ljudi na chat i pitaju me jesam ja to pisao... Kažu organizuje se deset sedmogodišnjaka na čelu sa Almedinom Kulovac i doći će u Sarajevo da me biju. Jesu naivni, ne znaju da sam počeo ići u teretanu. Nemaju šanse protiv mene.

Ako zagusti,zovi nas da zajedno bezimo..ipak ti Torresoljubci se polako pretvaraju u huligane,prerasli su onu psihicku dosadu. 

Digla se prašina na Balkan Chelsea Supporters Club zbog one slike Torresa. Javljaju mi se ljudi na chat i pitaju me jesam ja to pisao... Kažu organizuje se deset sedmogodišnjaka na čelu sa Almedinom Kulovac i doći će u Sarajevo da me biju. Jesu naivni, ne znaju da sam počeo ići u teretanu. Nemaju šanse protiv mene.

poznajem ortaka koji ima ortaka a njegov ortak je išao u teretanu, mogu ga iscimam da uskoči ako ispadne frka

On da igra kako je igrao u Lpoolu mislim da bi bio u top3 najprodavanijih dresova na svijetu. Koliko nas nece da kupi njegov dres jer je flopina, troll a opet  u vrhu najprodavanijih.

hahah to sam ja bas htio da napisem :D Uze mi rijeci iz usta :D Ali su mi najaci kad on odigra ocajno svi krenu da kace po fb-u gol protiv Barselone  kao da je nesto tim golom on uradio sve im statusi tipa : Najbolji momenat u mom zivotu  , istorija i tako to :D Ja im samo ispod toga okacim Ramiresov gol da vide sta treba da se pamti 

Toresov dres 8 najprodavaniji na svijetu,ako je on vaki kako igra na tako visokoj listi mozete zamisliti koji je onda Vrsajevic,inace mi nemamo pravog napadaca od odlaska Drogbe a trebali smo izbrojiti pare za Cavania i rijesiti poziciju napadaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.