15. januar 2012.14 god. comment_17511 [quote name='Chelsea4' timestamp='1326649436' post='17496']sad je doso u chelsea di ima malo kreativnih veznjaka i moras bi[b] extra klasa napadac[/b] da zabijas glove ko na pokretnoj traci...[/quote] pa jel nije on kao takav doveden?? Prijavi
15. januar 2012.14 god. comment_17533 Eto ne moram vise nista ja reci za Torresa, pa sve vam je rekao jedan Zola, jel spomenuo negdje vezni red i kako ne dobiva lopti dovoljno, NE, sve je ovo do Torresa, toliko je mentalno jak da sam 100% uvjeren kad bi mu dali i penal da puca da bi fulao Prijavi
15. januar 2012.14 god. comment_17560 Jel to sve što Zola kaže, mora biti tačno? Samo zato što je legenda kluba. Uredu, nije daleko od istine, ali isto tako nije ni Torres sam kriv, da mu prebaci krivicu. Nek Zola, a i vi pogledajte ponovo tekmu (ovu zadnju samo, a bilo ih je još takvih), pa vidite utrčavanja Torresa u prostor, samo mu je falila lopta da mu je neko od silnih veznjaka pruži, ali neeeee.. To je naučna fantastika, za Maloudu, za Meirelesa, za Ramiresa, pa i za Lampsa. Prijavi
15. januar 2012.14 god. comment_17571 Ma sve to stoji, stvarno dobro igra, pogotovo ovu zadnju utakmicu, ali on jednostavno MORA pocet zabijat golove.. aa vjerujem da uz ovakvu igru kakvu pruza i to ce doci vrlo brzo Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17586 slazem se ja i sa Zolom jer Torres ode u stranu i onda pokusava nekim driblinzima, istina probije i odbranu... ali na kraju asisitira... Ali opet vidim i situacija u kojima se Torres nalazi u opasnim zonama medjutim nema tih pasova, ili je pas los ili ga uopste nema, ili dobije loptu gdje su opet bar dva igraca ako njega i sta tu moze, ne moze nista... Opet navodim onu situaciju kada je ulazio sa lijeve strane a Malouda se okrenuo i vratio loptu i bilo je jos par ali se sad ne mogu sjetiti. Uglavnom, dobro igra za sada i sve je dobro dok Chelsea pobjedjuje ali bice utakmica u kojima ce on morati zabiti da pobjedimo.. Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17599 Bitno je da se polako vraca pa ako ne golovima moze i asistencijama , iako svo ocekujemo golove ! Ja se nadam da se oni doci ! Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17608 [quote name='how yes no' timestamp='1326665152' post='17560'] Jel to sve što Zola kaže, mora biti tačno? Samo zato što je legenda kluba. Uredu, nije daleko od istine, ali isto tako nije ni Torres sam kriv, da mu prebaci krivicu. Nek Zola, a i vi pogledajte ponovo tekmu (ovu zadnju samo, a bilo ih je još takvih), pa vidite utrčavanja Torresa u prostor, samo mu je falila lopta da mu je neko od silnih veznjaka pruži, ali neeeee.. To je naučna fantastika, za Maloudu, za Meirelesa, za Ramiresa, pa i za Lampsa. [/quote] nebi j Lampsa prozivao ovdje, on je odličan veznjak , golgeter ima nos za gol , asistira puno, iznosi loptu, odlično dirigira veznim redom (što se jasno vidjelo protiv Wolvesa) kao dodatni kapetan u veznom redu igrač za kakvog bi ja ubio da sam terner neke ekipe , ali on jednostavno nema tu umjetničku crtu rekao bi nema onaj genijalan pas kao npr Xavi, Prilo , i to se tražilo u Meirelesu i Ramiresu al oni su daleko od toga oba promašaji , al slažem se sa tobom u tome da treba taj pas i naslućujem ga u McEachranu kolko sam ga uspio gledat on to ima. A Torres ne zabija zato što je psihički slab kao što je Elao rekao ne usudi se pucat zato što je puno kritiziran i ne želi više riskirat jednostavno se boji šuta i onda uđe u nepotrban dribling napravi potez više ili doda u situaciji za šut, al po meni on igra odlično i ekipa fukcionira a bitna je ekipa i pobjeda ekipe a ne Torresov gol Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17611 Ja sam spomenuo Lampsa jer je i on bi u situaciji da samo pruži loptu Fernandu, to bi bilo 1 na 1, ali ne. On ili šuta ili pruži nekom drugom. Onda Ramires, i protiv Portsmoutha i protiv Wolvesa, pa Sunderlanda, znači tri vezane tekme ima identične situacije ( utrčavanje Torresa u prostor), ali ga jednostavno ignoriše. Meireles također. I onda dižu ruku izvinjavaju se, ja da sam umjesto Torresa otkino bih im te iste ruke. Ono stvarno izgleda, kao da jednostavno neće da mu daju loptu. I onda, šta preostaje Nandu, nego da se izvlači na stranu pa da tako proba šta uradit. Prijavi
16. januar 2012.14 god. Autor comment_17624 mene najvise bolji kad pogledam kakav je prije bio napadac, a vidi sad na sta je spao, ima oko 28 god treba da bude u zivotnoj formi Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17635 Kao sto sam napisao prije nekoliko sedmica Torres jedini radi ono sto bi trebao nas vezni red [b]dodaje [/b]jebenu loptu i kad treba i kad ne trebe pa ljudi on je napadac,a ima 10 asistencija(racunam PL,LS i kupove ) Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17641 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326720124' post='17635'] Kao sto sam napisao prije nekoliko sedmica Torres jedini radi ono sto bi trebao nas vezni red [b]dodaje [/b]jebenu loptu i kad treba i kad ne trebe pa ljudi on je napadac,a ima 10 asistencija(racunam PL,LS i kupove ) [/quote] Makar on, kad neće ostali. On i Frank su tačno zamjenili uloge. Treabju suprotno radit, al eto. Bar ide klubu u zadnje vrijeme. Tri pobjede imamo, za redom. Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17644 dobro zboriš nebitni , ja sam protiv Ramiresa od početka taj mi dečko nikako da legne previše n svoju guzicu gleda, dok Meireles je bio odličan u Poolu i nadao sam se da če i u Chelsiju bit takav on je doveden da bude taj čovjek s idejom kvalitetnom loptom a on ima tolko krivih dodavanja da boli glava. I još jednom ču reć meni je Torres odličan ovako kako igra zadnji par tekmi netreba on davat golove dok ekipa pobjeđuje i dok ovako igra golovi nisu nuži makar bi bilo dobro čisto radi samopouzdanja al netreba stvarat dodatni pritisak na njega on radi odličan posao Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17649 ma kakav on i njegova dodavanja krkan svaki pas mu ide nazad sve se svodi na silovanje jadne lopte i suteve sa 30 m rijetko kad posalje loptu u prostor... Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17666 Kad se sjećam kako su odlično Meireles i Nando surađivali protiv Genka, nije mi jasno zašto onako svaku utakmicu ne surađuju? Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17678 kolko god naš vezni red bio loš, Torresa NEMATE pravo branit pa neznam dal je uopće moguće da se Torres iskupi za katastrofalne igre otkad je došao pa sve do neznam kada tek zadnje utakmice igra kako bi i trebao, naravno uz izostanak golova neznam stvarno, valjda bi trebao biti 3 sezone za redom najbolji strijelac PL, i da nas vodi do naslova Lige prvaka da se iskupi za sve to Torres je zasada u DEBELOM minusu i mora strašno puno dati ovom klubu da bi se iskupio za to od prije i ja od njega ne očekujem asistencije, ja očekujem golove neznam kako je to kod vas, ali meni te njegove asistencije neće bit dovoljne naravno zadovoljan sam ako pobjeđujemo, ali ako neće zabijati, mislim da ga mirne duše moramo zamijeniti nekim drugim očekujem golove od njega i to ne na kapaljku, nego očekujem da se bori za najboljeg strijelca premierlige, ako ne ove, onda svakako od sljedeće sezone njemu je psiha u totalnom kurcu... Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17700 Vidim ovdje svi znaju u kakvoj je stanju Torresova psiha ! Pa ste ste vi psihijatri ? Nije dovoljno , ali je dovoljno da nam ponovo vrati nadu ! Kako je bilo ovo je odlicno ( iako mora mnogo mnogo bolje) Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17708 zapravo, i jesam psihijatar ajde malo sam grub bio prema torresu, ali to je zato što želim da on bude najbolji napadač [img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405211_331852503501928_180782751942238_1141830_1776682894_n.jpg[/img] Lampard on Torres: "He is doing it in training and you can see a lift in him. I feel for him because he made a great connection for my goal" Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17758 [quote name='Semir' timestamp='1326734693' post='17725'] Hocel ga zabit u januaru?.. [/quote] Mislim da je on dosta puta vec zabio u januaru , ali ne gol ! Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17768 Svaka mu čast što uzima dodatne treninge. Očekujem sljedeče sezone da bude prvi strijelac lige. Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17770 Stvarno mi je drago kad cujem ovo da Torres ostaje trenirati i poslije treniga.. znaci da mu je stalo da pocne sto prije zabijati Prijavi
16. januar 2012.14 god. comment_17779 nitko mu bar ne može osporiti da se ne trudi i da mu je svejedno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.