Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326365249' post='16520']

Šta bi tek bilo onda da ga Mikel zabije :rolleyes:
[/quote]

Mikel će postići gol 20.12.2012...Jer dan poslije je smak svijet.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326365249' post='16520']

Šta bi tek bilo onda da ga Mikel zabije :rolleyes:
[/quote]
Sad ću ga forsirat u Fifi i onda gol na forum stavit pa čemo slavit. Sljedeči penal je njegov.
[img]http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys%20Holidays/New%20Year/wwwMessenToolscom-Christmas-big-01.gif[/img]
Odlicna partija danas, moze se reci da je bio i igrac utakmice.. samo jos malo srece pa da padne i gol :)
Nemojte me odmah napasti ali jednostavno skontajte da je za 2 sedmice godina od kako je u klubu a zabio je samo 3 ligaska gola, to sve govori, on je ebeni napadac koji je placen skoro 60 mil, sta vrijedi sto on napravi koji ljep potez kad ne zabija, on nije dosao da glumi Xavia ili Modrica, on treba da zabija i meni je zao ali na kraju sezone ako ovako ostane njega treba uvaliti nekome dok se jos moze uzeti za njega barem 25 mil
[quote name='Elao' timestamp='1326563083' post='17280']
Nemojte me odmah napasti ali jednostavno skontajte da je za 2 sedmice godina od kako je u klubu a zabio je samo 3 ligaska gola, to sve govori, on je ebeni napadac koji je placen skoro 60 mil, sta vrijedi sto on napravi koji ljep potez kad ne zabija, on nije dosao da glumi Xavia ili Modrica, on treba da zabija i meni je zao ali na kraju sezone ako ovako ostane njega treba uvaliti nekome dok se jos moze uzeti za njega barem 25 mil
[/quote]

Upravu si, ako je world-class napadač i plaćen toliko koliko je plaćen do sad je trebao dati 20 golova (minimum)
Svi se izvlače na to: trudi se, trči, ulazi u prostor, ne valja vezni red, nema sreće.. HEEEEEEEELLOOOU ?! Yakubu, pogledajte jednog Yakubua koji ima iza sebe najgori vezni red u ligi !!! 12 golova, il kolko već, i onda recite nešto !
Druže za 50 miliona evra treba mnogo, mnogo više...
Halooo ti. Yakubu ima najlošiji vezni red, ali taj najlošiji vezni red mu gura lopte, pa on zabija. Jesil bolan vidio danas, koliko utrčavanja ima Torres u prostor, ali ni jednom da mu pošalju pravu loptu. Istu dobije samo kad se izvuče na krilo, ali tad je bezopasan na protivnički gol.
Pa samo Ramires mu je na kraju tekme mogao dati 2-3 lopte za gol šansu, ali neeee. On nju il u noge protivnicima ili petlja nešto.
[quote name='Kalouda' timestamp='1326565074' post='17283'] Upravu si, ako je world-class napadač i plaćen toliko koliko je plaćen do sad je trebao dati 20 golova (minimum) Svi se izvlače na to: trudi se, trči, ulazi u prostor, ne valja vezni red, nema sreće.. HEEEEEEEELLOOOU ?! Yakubu, pogledajte jednog Yakubua koji ima iza sebe najgori vezni red u ligi !!! 12 golova, il kolko već, i onda recite nešto ! Druže za 50 miliona evra treba mnogo, mnogo više...[/quote]Chelseave je greska sto je platio 50 mil.
istina, trebao bi davati golove ali nema tih lopti ne moze me niko ubjediti da dobije cistu loptu, dodaju mu oko njega dva tri igraca, e onda on mora pokusati probiti kroz te igrace jer drugacije ne moze... i danas a i proslo kolo je probijao odbranu, danas je cak i penal na njemu mogao da se svira... ima tehnike, dobar je u driblingu ali brate kad sam danas vidio da Torres utrcava a Maloda samo da ima ista u glavi pa da prebaci loptu preko odbrane njegova je, i go...
A Torresu zamjeram na nesebicnosti, udari je pa neka ide i u pm, samopouzdanje mu se donekle i vratilo ali jednostavno napadaci [u]moraju[/u] biti sebicni, a veznjaci su ti koji ne trebaju...
Razumijem ja vas da hocete golove , ali po meni nek svaki put igra kao danas , samo da Chelsea pobjedjuje ja nemam nista protiv !
Imace dobre prilike da zabije prvo sad protiv Norwicha pa onda i protiv Swansea.. pa nadajmo se da hoce.. ako se ne varam zadnji put je zabio upravo protiv Swansea..
simple logic

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326585984' post='17348']
Ja da sam na Torresovom mjestu nijednu loptu ne bih dodavao ostalima, svaku bih pucao. Ako oni ne dodavaju njemu, zašto bi on njima??
[/quote]
kao što su neki ovdje već rekli, Torres je doveden da zabija, a on to ne čini

pa jebo majku, neće svaki puta Lampard biti tu da zabija, upravo je Torres onaj koji ima zadatak da zabija,i kao što je dubro reko, on mora sebičnjarit i sam pucat po golu jer kako će zabit ako ne puca...
iako dobra partija, još mi se to ne sviđa, malo previše glumi veznjaka
Važno je da Torres dobro igra kao zadnju utakmicu, a golovi moraju doći. Kad se sjetim kad je tek došao u nas nije se s loptom znao sastati. Izgledao je smješnije od Marija Gomeza kad je tek ovaj došao u Bayern. Sada Torres čuda radi na travnjaku, a lopte u mreži će doći. Sad je prava prilika za to dok nema Bogbe.
  • Autor
ma tesko, zabit ce on do kraja sezone maximalno 5 golova, dobro i ako toliko zabije, sjecate se prije kad smo govorili da mu treba samo jedan gol da odčepi, i dzaba, opet nista, on nije u formi, igrac kad je u formi on zabija, njemu svaka lopta sjeda, on je to i sam rekao

i Zola je upravu na ovome
http://chelseabalkan.com/index.php/intervjui/item/557-zola-torres-mora-poraditi-na-pozicioniranju
za*ebavba torresa i nasa formacija, on je naviko igrat 4-2-3-1, iza sebe imo gerrarda koji mu je guro lopte u prostor, i cijela igra l'poola je bila podređena njemu... sad je doso u chelsea di ima malo kreativnih veznjaka i moras bi extra klasa napadac da zabijas glove ko na pokretnoj traci... ja vjerujem da ce on proradit, samo da malo poradi na tom pozicioniranju, i da vise jednom pukne tu loptu prema golu, ne mozes bit pravi killer ako nisi ni malo sebican

p.s. jucer sam bio sretan kad je primio onu loptu na 16-ak metara, okrenio se o puco, bilo je opasno.... mora takve stvari vise radit

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.