23. oktobar 2013.12 god. comment_148358 zato sto je ovo bilo protiv Schalkea, ali gdje je kad treba izvuci ekipu iz govana? vidjecemo ga protiv Citya ako bude igrao, i jos jacih ekipa sad je zabio 2 gola nece sad zabiti jos u naredna 3 mjeseca Hahahaha. Nema glupljeg argumenta nego, ovo je protiv "te ekipe". Ekipu moze izvuc iz govana Hazard, npr ne izvlaci benzema/Higuain(do ove godine) real iz govana, izvlaci Ronaldo Nego zabio je i Bayernu eto ti jace ekipe. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148359 Ova tema je najveća ludost na netu, baš me zanima koliko nam se smiju rivalski navijači dok ovo čitaju. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148360 Pa ako ćemo realno, ima u tome nešto. Kad god smo igrali protiv ovih seoskih ekipa (to prošle sezone bilo uglavnom u Europa ligi) Torres je igrao zadovoljavajuće. Protiv jačih protivnika u velikoj većini slučajeva igrao je ko kurčina. To su činjenice. Ajde dobro je da ga ide protiv slabih ekipa ako ništa drugo. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148361 zabio je bayernu a koliko je onda sansi promasio prokockao? ja necu vise nista pricati, samo cu jos dodati pogledajte kakva je situacija bila dok je Drogba igrao i pogledajte otkako je otisao, kakvi smo po pitanju napada Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148362 Koliko je prokockao? Posto ja ne znam. Inace, zaboravi Drogbu. Pricamo valjda o sadasnjim napadacima? Hvala Bogu da bi svaki navijac zelio Drogbu iz najboljih godina u napadu ali "nemere". Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148373 zato sto je ovo bilo protiv Schalkea, ali gdje je kad treba izvuci ekipu iz govana? vidjecemo ga protiv Citya ako bude igrao, i jos jacih ekipa sad je zabio 2 gola nece sad zabiti jos u naredna 3 mjeseca Jebiga kakav takav,ipak je taj Schalke nam najaci protivnik u grupi i dobili smo ih u gostima a Torres je ucestvovao u sva tri gola. Ja to priznajem i jako sam zadovoljan snjim u ovoj tekmi. A sad kako ce se pokazati u narednim utakmicama, to cemo vidjeti . Necemo ga vec unaprijed pljuvati ;) Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148383 ja cekam vec 4 godine da on proigra kako treba, zasto je i doveden, ali uvjek isto, jednu utakmicu zabije gol-dva i svi pomisle da bi to trebalo biti to ma kakvi, svake sezone ista prica a i kakav je napadac govori njegova statistika u plavom dresu, koliko utakmica koliko golova je zabio e sad stvarno, i´m out Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148384 Kurac, picka, kad se bori, kad trci a ne daje golove onda ne valja sto nije davo golove. Kad daje golove a ne radi ostalo opet ne valja. Kad se bori, trci i daje golove - ne valja. Ma jebite se svi hejteri, sinoc je bio najbolji na terenu daleko i nas glavni igrac. Ako ste slijepi pored ociju ili imate kompleks, ili jednostavno mrzite toliko da ne znate biti realni, zaboli me kita. Samo tako nastavi Fernando sine. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148407 Problem je stvarno u tome sto smo mi toliko ogorceni i razocarani zbog njegovog ukupnog ucinka od kad je u Chelseau pa nevidimo il bolje reci nezelimo vidjeti kad jednu utakmicu odigra dobro. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148408 Dosadašnja statistika za Chelsea. Fernando Torres, odigrao 141 utakmicu i postiga 37 golova. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148428 Da hoce barem nastaviti, niko sretniji, ali to je vec u domenu sci-fi... Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148439 Ja ne smatram da sam bio posebno nepriličan ili neukusan kada sam rekao da se oni koji kažu da je Torres odigrao lošu utakmicu razumiju ko Marica u krivi k... Štoviše, još sam napisao nek se nitko ne uvrijedi. Također, ja taj izraz s gospođom Maricom (koji je jako popularan u HRV) smatram smiješnim i zabavnim, a ne uvredljivim. Ako ćemo sada glumiti uvrijeđene frajle oko razilaženja u mišljenjima, nećemo daleko doći. hm..........??????? ja nznm za taj izraz a klosar san ? Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148472 Ovako da igra i još da ponovo pusti kosu, onda je tek sve super ;) Inače ja sam njim zadovoljan ove sezone, bolji je nego prošle sasvim sigurno, puno bolji. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148480 Ovako da igra i još da ponovo pusti kosu, onda je tek sve super ;) Ni slučajno. Ovako izgleda ko pravi fudbaler, kratka frizurica, ubitačno se čini kad je na terenu. Još kad ima žara u njemu ko protiv Schalkea onda je pravi. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148489 ja cekam vec 4 godine da on proigra kako treba, zasto je i doveden, ali uvjek isto, jednu utakmicu zabije gol-dva i svi pomisle da bi to trebalo biti to ma kakvi, svake sezone ista prica a i kakav je napadac govori njegova statistika u plavom dresu, koliko utakmica koliko golova je zabio e sad stvarno, i´m out Četiri godine? Evo ti jedan podatak za razmišljanje. Prvih 100 startova za Chelsea-Drogba 41 gol, Torres 39 golova. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148505 Ovo mu je prvi gol u gostima, u Ligi Šampiona, još od Barcelone 2:2 Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148506 Četiri godine? Evo ti jedan podatak za razmišljanje. Prvih 100 startova za Chelsea-Drogba 41 gol, Torres 39 golova. Gospodine Posebni o čemu ti pričaš života ti tvoga. Vidiš li iznad šta sam postavio sa službenog site-a. Torres je odigrao 141 utakmicu i postigao 37 golova. Kako je onda u 100 utakmica mogao postići 39....Ccc. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148507 Gospodine Posebni o čemu ti pričaš života ti tvoga. Vidiš li iznad šta sam postavio sa službenog site-a. Torres je odigrao 141 utakmicu i postigao 37 golova. Kako je onda u 100 utakmica mogao postići 39....Ccc On gleda samo Drogbine golove kada je startovao,tj krenuo iz prve postave,tako i za Torresa. :D Ovaj Torres je cudan,rasprave kada daje golove,rasprave kada ne daje golove. Neki bi cak i frizuru da mu menjaju,ludilo :D Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148516 El Nino opasano nabija komplekse na ovom Forumu,gde god odem da citam vesti o njemu ljudi ga i dalje obozavaju....... Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148517 Lako sirotinji zabit. U velikim utakmicama slab. Kako može zahvaliti Mourinhu za povratak u formu, a brat bratu nije odigrao 2 vezane utakmice kako spada. Kakav jeftini Torresov medijski spin. Bolje reć nije odigrao više od 2 utakmice kako spada ove sezone. Ima sad priliku kontra Citya pokazati u kakvoj je formi, nek on manje priča. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148520 El Nino opasano nabija komplekse na ovom Forumu,gde god odem da citam vesti o njemu ljudi ga i dalje obozavaju....... A čuj definitivno da me i dalje obožavaju, nemaju me razloga mrzit, a zavolit će me i ovdje bez sumnje, hvala ti na podršci ;) Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148525 Evo jedan zanimljiv i naravno potpuno istinit komentar koji sam našao na fejsu. :D "Torres je bio klasa u Liverpoolu i svi su ga se bojali , a sad on daje golove na tu foru da protivnicki defanzivci padaju na travu od smjeha kad ga vide." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.