Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

E sad kad bi odigrao ovako par utakmica u kontinuitetu dalo bi se raspravljat o tome da li se stari Nando vraca . 

Ovo danas je bilo odlicno , jeo je malu djecu realno ! ! ! 

Vrlo dobra partija Torresa večeras. Ulazio u duele (i osvajao ih), driblao, asistirao, zabijao, konstantna prijetnja. 

Motivacije mu danas nije falilo, Mou ga je dobro ohrabrio izgleda. Svaka čast Fernando. Nastavi ovako.
Bit će i večeras onih koji će ga osporiti, nema veze, navikao sam se. :D 

Skidam kapu i naklon do poda. Svaka cast Torres,svaka cast,sada nastavi ovako,borbeno,sa zeljom,motivisano i trpaj. 

E sad kad bi odigrao ovako par utakmica u kontinuitetu dalo bi se raspravljat o tome da li se stari Nando vraca . 
Ovo danas je bilo odlicno , jeo je malu djecu realno ! ! !

Ovo je evo bila druga po redu sto je dobro odigro i golove zabio! nesjecam se da je ikad odigro dvije zaredom dobro, nadam se da ce u u utorak i protiv Arsenal a nastaviti

Bravo Torres,konacno si pokazao da si muško tako se igra a ne da se skrivaš iz stopera.

Ali stvarno danas me je oduševio jbt koja želja i borbenost.Fulao je čistu šansu ali to uopšte nije utijecalo na njega vec je samo nastavio još vecom snagom.

Do 90min mi je 100 puta kroz misli prošla ona šansa s početka meca i on prečka vec sam pomislio da smo izgubili 2 velika boda zbog tih promašaja a onda EL NINHO,jbt skako sam po sobi ko bijesan.

BRAVO TORREEEEEEEEEEEEEEES ^:)^

aj chiba sta glumis, vidis da sam stavio tu sliku na prosloj stranici,al me nerviraju ljudi koji i ne citaju forum nego samo stavljaju slike KOJE SU VEĆ STAVLJENE odlazim sa ovog foruma zbog chibabachia

Sto rece Wisey par stranica ranije, sad bar izgleda ko napadac (predator) s novim frizom a ne kao pokisnut kurac. Zasluzio danas gol. Presjeko me s promasajem al jebiga, to je Torres Fernando maldito nuestro nuevo entrevista nino !

I oni kraj sina Fernanda ovakvog dadoše argentinskom mudatoru Man Of The Match.. Al koga zaboli kurac haha, naš je sin ubio brašno danas. Najbolji.

Samo naprijed, samo krši.

Prvi put da i on dobije nagradu za sav silni trud i želju, dosad je obično poslije vrhunskih partija uvijek bilo nešto da usere.

Moram priznati da sam unaprijed došao nabrušen na ovu temu i tražio tko će ga popljuvati da tome kažem par stvari. :D

Psovao sam mu sve živo i mrtvo nakon onog promašaja, ali nije potonuo. Nastavio je kidati i dalje, probio Clichyja za gol i na kraju mu se još dodatno cijeli trud nagradio. Pratio je akciju do kraja, očekivao neočekivano i neočekivano se dogodilo. Bravo majstore, samo tako nastavi!

A za onaj šut što je drmnuo prečku... Za to je i Bogu žao što nije ušlo.

Njegov najbolji mec u  Celsiju ,al je ono promasio u stilu najvecih znalaca :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.