3. januar 2012.14 god. comment_14199 Kako ste mi samo smijesni. Cuj pa goal.com ima 7.5 mata, pa najgori site na netu bolan, messi uvijek igrac utakmice, iako ne da gol, sve zvijezde dobijaju velike ocjene, vijesti tacne izadju 2 mjesecno, i ti govoris kako je neko tu dobru ocjenu dobio, gledao si tekmu i nikako ne mozes reci da je dobro igrao. Igrao je dobro Cech, luiz, cole, ramires(zbog truda nekad) i torres naravno, koji je igrac utakmice sigurno. Ne mozes ba tako pricati, cuj treba da daje golove, lik ostavi loptu i protrci oni vrate nazad lopte umjesto da prebacuju na njega, ne budite smijesni, i pogledajte opet tekmu. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14204 Kako ste mi samo smijesni. Cuj pa goal.com ima 7.5 mata, pa najgori site na netu bolan, messi uvijek igrac utakmice, iako ne da gol, sve zvijezde dobijaju velike ocjene, vijesti tacne izadju 2 mjesecno, i ti govoris kako je neko tu dobru ocjenu dobio, gledao si tekmu i nikako ne mozes reci da je dobro igrao. Igrao je dobro Cech, luiz, cole, ramires(zbog truda nekad) i torres naravno, koji je igrac utakmice sigurno. Ne mozes ba tako pricati, cuj treba da daje golove, lik ostavi loptu i protrci oni vrate nazad lopte umjesto da prebacuju na njega, ne budite smijesni, i pogledajte opet tekmu. Tačno tako. To se najčešće dešava. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14207 Gledam jučer Torres ostavlja loptu Ramiresu na rubu šesnaesterca i ulazi u šesnaesterac očekujući dupli pas, ali Ramires s okrene i vrati loptu malo unazad umjesto da je pokušao odigrati taj dupli pas sa Torresom. Bilo je dosad još bezbroj takvih situacija a to me nevjerojatno živcira! Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14208 Ja se sjećam da je Torres fulo do sad jedno 8 šansi kojih bi bilo koji igrač zabio, počevši od dva promašaja Unitedu, onda onaj promašaj ne znam protiv koga kada mu je Cole dao poluvisoku loptu a on prebacio čitav gol a ima ih još... i onda kažu ljudi da ne dobiva lopte. Ja bi reko da je 35% kriv naš vezni red a 65% on sam. I ponavljaj ti kolko god hoćeš ali Mata je protiv Wolvesa bio ok po meni, pa na Goal.comu ima ocjenu 7.5 (i ta ocjena ima 408 lajkova i samo 27 dislajkova od posjetitelja stranice) Ovo stoji da su ovi koje si naveo odigrali više utakmica ali vjeruj da uopće nije bit u tome, Torres da je odigrao 5 utakmica više nego sada opet bi vjerojatno imao jednak broj golova. I pitanje je koliko je on čist u glavi poslije ovog svega... čini se da je ok ali ga sigurno izjeda to sve. Pa zna i on sam koliko je bio dobar, pa ja sam se naježio na svaki njegov dodir s loptom kada je u formi. A o golovima da ne pričam.. zabijao je i džonom, pa onaj gol protiv Njemačke u finalu kada je od Lahma budalu napravio... plače mi se kad se sjetim. X...slazem se sa svime sto si napisao istina je da se torres jucer zalagao vise od svih ostalih nasih igrača, to sve stoji, ali je isto tako istina da je taj torres profulao dosta dobrih sansi (ne jucer, nego opcenito u cijeloj sezoni), jednostavno čini mi se da je totalno izgubio golgeterske sposobnosti, i trebao bi ih pokušati vratiti ako je ikako moguće... dobro je on razigravao suigrače, malo je glumio veznjaka, ali kad se nađe u šansi, ili napuca golmana ili fula gol i to je ono što ne valja sjetite se samo onoga dok ga je mata proigrao, torres je slučajno svojom nogom poslao loptu u gol aut i onda se još ljutio na suca što nije dao korner, ko da sam sebi nije htio priznati da je loše reagirao sigurno je ovo jako teška situacija za njega sad, dobiva jako malo prilika, i kad dobije MORA iskoristiti te prilike zato što će u suprotnom biti poslan na otpad ogroman pritisak je na njemu, i to se točno vidi po lošim reakcijama kada se nađe u šansi, ali jebiga šta ćeš, sam se doveo u tu situaciju UŽASNO lošim igrama u prošloj sezoni Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14211 On kad ide sam na gol tu se gubi. Nzm sto jel to zbog samopouzdanja il sta. Kad igra sa timom zna poslat loptu, proci i igraca i sve. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14220 Da je nekim slucajem Torres bio na klupi jucer, mi tu utakmicu sigurno ne bi dobili... Uvjeren sam u to... I jucer sam vidio da Torres ako zeli da postigne pogodak on mora napraviti cudo i krenuti uraditi nesto sam, jer ako bude cekao loptu od Ramiresa (koji da nema brzinu bi bio karina od igraca) i Meirelesa nacekat ce se... A ni Lampard nema vise ubitacnih paseva... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14231 Kako ste mi samo smijesni. Cuj pa goal.com ima 7.5 mata, pa najgori site na netu bolan, messi uvijek igrac utakmice, iako ne da gol, sve zvijezde dobijaju velike ocjene, vijesti tacne izadju 2 mjesecno, i ti govoris kako je neko tu dobru ocjenu dobio, gledao si tekmu i nikako ne mozes reci da je dobro igrao. Igrao je dobro Cech, luiz, cole, ramires(zbog truda nekad) i torres naravno, koji je igrac utakmice sigurno. Ne mozes ba tako pricati, cuj treba da daje golove, lik ostavi loptu i protrci oni vrate nazad lopte umjesto da prebacuju na njega, ne budite smijesni, i pogledajte opet tekmu. Majstore 7.5 je velika ocjena, da su mu dali i ocjenu previše opet je to 6.5 koja je i dalje dobra ocjena. I znam da goal.com nije neki pokazatelj ali brate mili 408 lajkova i samo 27 dislajkova od strane čitatelja ti sve govori koliko su u pravu. Vratimo se mi na Torresita, offtopic smo... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14241 Ali opet ponavljam: ON MORA IĆI PRED GOOOL! Prijatelju biti ce onda u offside-u svaki napad... Meni je dovoljno da vidim i kada je Drogba igrao mi opet nismo pobjedjvali.. A ovdje vecina kritikuje Torresa.. Torres je mucio nasu odbranu kada je igrao u Liverpulu, igraci su za njega radili, pravili mu prostor i stvarali mu sanse ovdje to rade vrlo malo... Bas citam jednu kolumnu na jednom forumu u kome autor kaze: "Sta ce nam kreativac i vezista kada imamo napadaca koji to radi, koja ironija"... Ali eto, Torres ima sansu da nastavi ovo zalaganje i trud koji je ocigledan, jer par sljedecih utakmica ce igrati od prve minute.. Ocekujem da se igra timski, s dosta paseva i razigravanja i da Torres konacno postigne go... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14246 Prijatelju biti ce onda u offside-u svaki napad... Meni je dovoljno da vidim i kada je Drogba igrao mi opet nismo pobjedjvali.. A ovdje vecina kritikuje Torresa.. Torres je mucio nasu odbranu kada je igrao u Liverpulu, igraci su za njega radili, pravili mu prostor i stvarali mu sanse ovdje to rade vrlo malo... Bas citam jednu kolumnu na jednom forumu u kome autor kaze: "Sta ce nam kreativac i vezista kada imamo napadaca koji to radi, koja ironija"... Ali eto, Torres ima sansu da nastavi ovo zalaganje i trud koji je ocigledan, jer par sljedecih utakmica ce igrati od prve minute.. Ocekujem da se igra timski, s dosta paseva i razigravanja i da Torres konacno postigne go... Oh oh... nisam doslovno mislio pred gol.. nego u gol prilike. Ne uvlači sad Drogbu u ovo, to je drugi par čarapa. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14317 Pa nece sigurno dislikoveati navijac svog' igraca, sto se mene tice da su stavili ja bih likeovao to, ali moramo biti iskreni i reci da tu ocjenu ovako ne zasluzuje, ko li je igrac tekme, sigurno nije torres :S Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14354 hahahaha, otkada to ne smijem uporedjivati... Pa ono, Drogba je star i ne može više ni pružati onakve dobre partije tako da nije ni čudo da on nije puno pomogao našoj igri. Zato ti to kažem da ga ne želim uspoređivat sa Torresom.. Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14377 uglavnom dobro je torres odigrao ali može on to puno bolje (u smislu realizacije prilika za gol). Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14380 sacemo ga vidjeti na djelu otisao je Drogba(na kup nacija),ako se sad ne dokaze nece nikad... Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14553 Hahahahahahaha [img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/403802_335974356421861_245574535461844_1342257_514985057_n.jpg[/img] Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14911 Evo sta je sve Torres uradio protiv Wolvesa , pa vi opet recite da se netrudi i da nema zelje http://vimeo.com/34647595 Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14915 Da se vrati na ovu frizuru mozda bi poceo i zabijati [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/864/fernandotorres20.jpg/][IMG]http://img864.imageshack.us/img864/1091/fernandotorres20.jpg[/IMG][/URL] Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14924 sad će igrat vjerojatno svaku tekmu od 1., bit će prilika i ima da ih on iskoristi ako ne, na ljeto ga prodamo anžiju ili psgu Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14932 [quote name='Elao' timestamp='1325856432' post='14915']Da se vrati na ovu frizuru mozda bi poceo i zabijati [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/864/fernandotorres20.jpg/][IMG]http://img864.imageshack.us/img864/1091/fernandotorres20.jpg[/IMG][/URL][/quote]Ima istine, ovako s kosom mi tacno malo ide na nesto xD Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15000 Izgleda kao transseksualac (s trenutnom frizurom) i ne shvatam po čemu je tako "seksipilan" k'o što pričaju. Možda se gay populacija na njega loži. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15030 Pa on je vec promijenio frizuru , valjda je i sam shvatio da ga s onom neide ! Ako nebude streama , jedva cekam da vidim ako nista sliku te nove zurke ! Ja i dalje vjerujem u Torres-a Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.