2. januar 2012.14 god. comment_14009 Wisey , i Mata vrijedi 30 pa sta je danas pokazao ? Poenta je da je Torres nezaluzuje klupu , a opravdati milione ako neigra ? ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14011 Wisey , i Mata vrijedi 30 pa sta je danas pokazao ? Nadam se da nisi mislio ozbiljno. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14012 Neeeeeeeeeeeeeeee ! NESPORAZUM ! :D Mislio sam na danasnju utakmicu ! ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14016 Sve je to u dure, al za 50 milja mora puno, puno više. Znam, da treba. Ono glavno on nema, a to su golovi. Samo kažem, što se mene tiče , nek svaku tekmu ovako odigra, nikad mu nebih tražio gol. Ja želim da vidim borbu i volju kod igrača. A ne šetkanje po terenu pa onda gol (otprilike kao Lampard dans), radije ga onda nemoj ni davati, kad nisi ništa uradio do tog gola. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14025 Ja ne bih imao nista protiv da se Torres seta po terenu cijelu utakmicu, da ga ne vidim u posjedu lopte skoro nikako, a da zabija golove.. takav je bio Inzaghi i pogledajte sta je sve postigao u karijeri, jer na kraju krajeva to i jeste posao napadaca, zabijati golove.. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14029 Ja ne bih imao nista protiv da se Torres seta po terenu cijelu utakmicu, da ga ne vidim u posjedu lopte skoro nikako, a da zabija golove.. takav je bio Inzaghi i pogledajte sta je sve postigao u karijeri, jer na kraju krajeva to i jeste posao napadaca, zabijati golove.. Pa zamisli jarane katastrofe, da Torres nije trčao i trudio se ko budala. Nenormalno je doprinio tome, da brže osvojimo loptu, kada protivnice grade napad. Nije sve ni u zabijanju golova. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14033 Sad Torres ima vremena da pokaze i da zabija... Danas a i proslu utakmicu je pokazao da ima zelje i da je spreman da igra... A golovi ce doci ako cijela ekipa popravi igru a ne da on mora razigravati igrace i dijeliti lopte... Danas jedine dobre pasove koje sam vidio bile su njegove... I danas se vidjelo da on mora da izadje sa svoje pozicije, ili nazad ili po strani da bi se stvorila neka izglednija prilika, odnosno da on bude kreator golova svojim saigracima a u stvari bi to trebalo biti obrnuto... To sam vidio x puta ove sezone... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14058 Sigurno ce imat vise prostora,i vise igre, a ako bude ovako igrao golovi ce doci,,samo da hoce citava ekipa proigrat ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14065 Sigurno ce imat vise prostora,i vise igre, a ako bude ovako igrao golovi ce doci,,samo da hoce citava ekipa proigrat E to je neophodno, da bi Torres počeo zabijati. Dakle ostatak ekipe da se digne i automtski će i on biti bolji. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14098 Wisey , i Mata vrijedi 30 pa sta je danas pokazao ? Poenta je da je Torres nezaluzuje klupu , a opravdati milione ako neigra ? Prijatelju Mata je i danas (2.1.) čisto ok odigrao. Mata bi igrama do sad opravdao i transfer vrijedan 35 milijuna Torres kao veznjak ili napadač mora zabijati. Pa Terry zabija više od njega, Ramires također, da ne pričam o Lampardu. Tako da ne drži vodu ta priča o tome da on ne zabija jer previše radi u sredini. Ali opet ponavljam: ON MORA IĆI PRED GOOOL! Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14111 Mora on ici pred gol to stoji.. ali sta ce pred golom kad mu nema ko donijeti loptu do gola, osim Mate, a on ne moze sve sam.. da se ne vrati skoro do centra i uzme po neku loptu ne bi ga ni vidjeli na terenu.. trebaju nam pojacanja.. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14116 Ma neka nas torres samo ovako nastaviii i nadam se da ce vise boas forsirati 4-4-2 kao daanas nesto viidi se da torresu vise godii ,,,jer vidjelo se danas da je ramires bio dosta i u sredini i na toj desnoj straniii a mata i torres gore ,ja bi ovako isto ostavio i za sljedecu tekmu ,,samo bi dao joshu mcEachran-u priliku tamo od neke 60 minute nek se dokazuje... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14129 torres danas ako ne najbolji onda barem jedan on tih.. imao je par fini dodavanja, prilika za matu i lamparda.. trudio se kreirao napade vrsio pritisak na zadnju liniju, krao lopte. znam vi kazete gore njegovo je da daje golove, da to stoi al brate mili kako dati gol kad mu niko nemoze da doturi loptu, ako ovako nastavi i golovi ce doci u tom sam siguran kao i u to da ce biti nekih promjena u ekipi :D Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14141 Prijatelju Mata je i danas (2.1.) čisto ok odigrao. Mata bi igrama do sad opravdao i transfer vrijedan 35 milijuna Torres kao veznjak ili napadač mora zabijati. Pa Terry zabija više od njega, Ramires također, da ne pričam o Lampardu. Tako da ne drži vodu ta priča o tome da on ne zabija jer previše radi u sredini. Ali opet ponavljam: ON MORA IĆI PRED GOOOL! Opet ponavljam za Matu : Govorim samo za jucerasnju predstavu , bio je pa necu reci los nego prosjecan ( o tome sam pricao s nekim na Shoutbox-u) . Koliko je vise Lampard , Terry , Ramires odigrali od Torres-a ? Jesi ti ikad igrao fudbala i bio CF i davao golove ako ti nijedan saigrac nemoze dodati upotrebljiv pas ? A za Matu on ako nastavi ovako opravdat ce i 50 miliona ! ;) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14143 O cemu mi ovdje pricamo kako je jedan Yakubu zabio 12 golova a iza sebe ima vezni red 83 puta gori nego Chelsea, jucerasnji asistent Fletcher 8 golova itd, mislim ako ocete da branite Torresa nadjite potrebne argumente a ne spominjati nekakve driblinge ili poneki dobar pas, on je placen 50 mil i doveden je da zabija a ne da malo malo popravlja frizuricu i smjeska se za kamere Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14146 Kao prvo ne moze Torres odjednom sada poceti zabijati jer je covjek dosta bio na klupi u proteklom vremenu. Medjutim u zadnje 2 utakmice je pokazao ogromnu zelju i pozrtvovanost i to je ono sto zelimo svi vidjeti. Ne branim ga, ali moze se reci da je bio veoma dobaru zadnje 2 tekme. Sada kada Drogbe ide u Afriku, Torres ce imati priliku da ili ostane starter do kraja sezone ili da se sam stavi na transfer listu. Malo je Torres i zaboravio kretnje. Jer on bi trebao konstantno biti tu na ivici ofsajda, a Mata ili Lampard bi mu mogli davati lopte u prostor, Torres bi mogao koristiti taj svoj prvi korak i dribling i dolaziti u gol sanse... Dakle, treba biti na ivici ofsajda a ne da se toliko trosi vracajuci se do centra da oduzme loptu. Medjutim, donekle ga i shvatam jer je cijela ekipa u ocaju, zalaganje nula... Ali juce su svi pokazali vecu zelju za pobjedom od prethodnih meceva, pa se tako nadam da cemo vezati pobjede protiv ovih ispod prosjecnih ekipa i da ce Torres nastaviti biti na ivici ofsajda kao sto je bio kada je postigao golove protiv Genka u LS, protiv Swanseaja na onaj pas Mate... Tu je najopasniji. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14173 O cemu mi ovdje pricamo kako je jedan Yakubu zabio 12 golova a iza sebe ima vezni red 83 puta gori nego Chelsea, jucerasnji asistent Fletcher 8 golova itd, mislim ako ocete da branite Torresa nadjite potrebne argumente a ne spominjati nekakve driblinge ili poneki dobar pas, on je placen 50 mil i doveden je da zabija a ne da malo malo popravlja frizuricu i smjeska se za kamere elao jebes ovakav vezni red, kod koeg svako gleda da se samo rijesi lopte, da doda prvom do sebe, gdje terry i luiz imaju najvishe dodavanja, gdje napadac mora da kreira napade, e sad de ti meni reci zbog cega sve ovo se desava ?? mozda jer cech ne brani dobro ( Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14179 napadač koji ne zabija golove nije dobar napadač! Mudro zboris prijatelju. :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14183 napadač koji ne zabija golove nije dobar napadač! kulumbo svaka cast ! Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14188 Opet ponavljam za Matu : Govorim samo za jucerasnju predstavu , bio je pa necu reci los nego prosjecan ( o tome sam pricao s nekim na Shoutbox-u) . Koliko je vise Lampard , Terry , Ramires odigrali od Torres-a ? Jesi ti ikad igrao fudbala i bio CF i davao golove ako ti nijedan saigrac nemoze dodati upotrebljiv pas ? A za Matu on ako nastavi ovako opravdat ce i 50 miliona ! Ja se sjećam da je Torres fulo do sad jedno 8 šansi kojih bi bilo koji igrač zabio, počevši od dva promašaja Unitedu, onda onaj promašaj ne znam protiv koga kada mu je Cole dao poluvisoku loptu a on prebacio čitav gol a ima ih još... i onda kažu ljudi da ne dobiva lopte. Ja bi reko da je 35% kriv naš vezni red a 65% on sam. I ponavljaj ti kolko god hoćeš ali Mata je protiv Wolvesa bio ok po meni, pa na Goal.comu ima ocjenu 7.5 (i ta ocjena ima 408 lajkova i samo 27 dislajkova od posjetitelja stranice) Ovo stoji da su ovi koje si naveo odigrali više utakmica ali vjeruj da uopće nije bit u tome, Torres da je odigrao 5 utakmica više nego sada opet bi vjerojatno imao jednak broj golova. I pitanje je koliko je on čist u glavi poslije ovog svega... čini se da je ok ali ga sigurno izjeda to sve. Pa zna i on sam koliko je bio dobar, pa ja sam se naježio na svaki njegov dodir s loptom kada je u formi. A o golovima da ne pričam.. zabijao je i džonom, pa onaj gol protiv Njemačke u finalu kada je od Lahma budalu napravio... plače mi se kad se sjetim. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14190 najjače mi je bilo kad je juče oteo loptu na centru i odma iz okreta šutao Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14191 najjače mi je bilo kad je juče oteo loptu na centru i odma iz okreta šutao pa dobro neznam dali si primjetio gdje se nalazio golman wolves-a, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.