Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ne mogu da vjerujem da je bio kapiten Chelseaja sinoć. Šokiran sam.  @-)

Sramota. Benitezu nije to trebalo, mogao se bar ko čovjek oprostit...

A Torres kao igrac spada u sami vrh fudbala i bez obzira sto u Celziju nije opravdao ocekivanja, ipak je imao mnogo dobrih utakmica. 
A on je svoje ime izgradio prije dolaska u Chelsea, tako da  svi koji ga omalovazavaju kao igraca, nemaju pojma o fudbalu.

Stari napisao si dosta gluposti, a ovo boldano je vrhunac.

Vidim da imaš problema sa percipiranjem sadašnjosti i prošlosti. Torres je bio vrh PRIJE Chelseaja, ali u Chelseaju je DNO.

I naravno da ću ga omalovažavati. Sveukupno gledano njegove partije u plavom dresu nisu ništa bolje ni zaslužile.

A o fudbalu nema pojma onaj koji misli da je Torres i dalje vrh, poput tebe.

Sve mogu probavit, ali dajte nemojmo govorit i procjenjivat o igračkim sposobnostima (Mikel) na temelju jučerašnje (prijateljske!!!) utakmice. 

Rekao bih ti da se ne brukas, ali ti si to vec uradio.

P.S bolje i o Mikelu, nego iz supljeg u prazno :D

Rekao bih ti da se ne brukas, ali ti si to vec uradio.

Čime sam se ja obrukao u ovom postu? EDIT: Odnosno, da preformuliram, čime se ja brukam u ovom postu dolje?

Sve mogu probavit, ali dajte nemojmo govorit i procjenjivat o igračkim sposobnostima (Mikel) na temelju jučerašnje (prijateljske!!!) utakmice. 

Držiš da se može procjenjivati o tome na temelju prijateljske utakmice?

Čime sam se ja obrukao u ovom postu?

Držiš da se može procjenjivati o tome na temelju prijateljske utakmice?

Drzim se da se uopste mora diskutovati o sposobnostima igraca koga ste svi ljubili u dupe posle Minhenskog finala.  

Drzim se da se uopste mora diskutovati o sposobnostima igraca koga ste svi ljubili u dupe posle Minhenskog finala.  

Na Mikela misliš?  Ja nisam nigdje diskutirao o njegovim sposobnostima (još) niti rekao išta pozitivno ili negativno. Rekao sam samo da je uzimanje prijateljske utakmice kao mjerilo prosuđivanja poprilično površno i naivno. Što i je.

Nego, nisi mi odgovorio na pitanje. Ne provociram, čisto da znam zašto neko smatra da sam se obrukao. ;)

ja kad počmem pisat o mikelu stvarno izgubim volju da nekim ljudima predočim da on nije za chelsi i da ima milijun boljih igrača od njega za tu poziciju. I ovo je tema o trolesu

Vidim ovdje mnogi pričaju o Torresu "kakva je to igračina bila prije dolaska u Chelsea" itd itd. Pa je bio je, zaista je bio. Ali koga od navijača Chelseaja zapravo i treba zanimati kako je on igrao prije Chelseaja ili poslije Chelseaja? Zanima nas kako igra u plavom dresu i to je to.

Torres je po svojoj formi u kategoriji napadača tipa smješni Higuain.

A Mourinho nije glup. Voli Mourinho svoju guzicu više nego išta, pa neće dopustiti da mu se desi što se desilo Ancelottiju, Di Matteu, Villas-Boasu, Benitezu. Ako vidi da od Torresa nema fajde u NAJBOLJEM slučaju za Španjolca Torres ide na klupu do zime, a onda seli iz kluba, a u najnormalnijem i najlogičnijem raspletu Torres ide već ovog ljeta iz kluba i to je to.

A ovo što je sinoć dobio kapetansku vrpcu, pa makar i u jednoj utakmici kao što je prijateljska protiv Shittyja STID ME! Eto toliko :/

Cae nije to što Mou voli svoju guzicu, nego što jednostavno nije glup, nitko normalan ne želi da mu neka budala zajebe posao pa tako ni on, rafa ga je mogao gurat jer je taj dobio otkaz prije neg je došao i mogao je radit kako mu se kurac digne, i na koju stranu. Toresa čemo vidjet sad pod Mou-om makar je taj davno trebao bit van Londona pa i engleske. O mikelu da se ne troše rječi, bio je član ekipe kod svakog stručnjaka koji je došao na SB (a bilo ih je..)  biti će i kod Mou-a, Mou ga je doveo, Mou je od njega napravio igračinu, Mou ga i cjeni a vi pes/fifa stručnjaci eto drkajte na fellainija i živite u sjetu u kojem je mikrofon najbolji zadnji vezni kojeg je nogomet vidio.

Ti si dokazao time sto "poznajes" pozicije na kojim igraci igraju.

Ja nznm kako tebi netko do sada nije dao posao nogometnog stručnjaka. Informiraj se malo o zadacima koje imaju pojedine pozicije igrača. 

torres-funny.jpg

X_X

I sad na osnovu ove slike ispada da ga Celzijevi navijaci nisu postovali? Cinjenica je da su ga navijaci Celzija postovali, kao i svi ostali jer je Torres uvijek vazio za igraca koji nije arogantan, kao npr. C Ronaldo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.