Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

@The Joker

A Uniteda nisi gledao ove sezone?

Napadači im izvukli sezonu. Bez Van Persija nema teoretske šanse da bi oni prismrdili naslovu. (Chicharito je također odličan bio)

Eto pa si razmisli malo što ti dobar napadač znači.

Demba je ok, ali za prvih 11 nije.

A što se tiče Torresa, ako njega netko još uvijek misli čekati nakon toliko vremena...Isto tako i na kraju prošle sezone odigrao solidno, ljudi zabrijali ova sezona je Torresova, vratio se stari Torres i te spike. Uprava doslovno molila Torresa da ostane, da će biti naš prvi napadač, nisu doveli nekog drugog napadača da se plavušica ne bi slučajno uvrijedila i pala u depru, dali su mu na pladnju savršenu priliku, a kako je on odigrao? Ko moj hendikepirani susjed.

I Dannyja uništiše, koji je uvijek kada je ušao u igru, u 10 minuta napravio više nego Torres u 80.

A najgori od svih su mi ovakvi ko ti. Znači došao si na forum, a SVAKI od 7 postova ostavio si ovdje braneći Torresa. To dovoljno govori o tome koga ti zapravo podržavaš.

• Autor

Svi ti napadaci igraju za druge timove. Koji napadac u Celziju je odigrao fantasticno u protekle 3-4 sezone. Evo stigao je Demba, ali on igra losije od Torresa u Celziju, a u Newcastleu je harao.

šta reče i osta živ

pogledaj ucinak Torresa i Dembe u prvoj polusezoni kad su dosli, pa onda mi pricaj, nisti jos vidio sta Demba zna, a miljama je kvalitetniji od Španske ublehe

A) ...da je on najvećim dijelom zasluzan za osvajanje Europa Lige .
B) Covjek je jedan od najboljih igraca zadnjih 10 godina i ostavio je veliki trag u Evropskom fudbalu, osvojio gotovo sve sto se moze osvojiti i imao nekoliko fantasticnih sezona.
C) Trenutno nije na tom nivou, ali nije ni Chelsea kao ekipa na tom nivou, ali mislim da bi sljedece sezone sa Mourinhom mogao pokazati kvalitet, sto je pokazao na trenutke i ove sezone.
D) Samo se nadam da  ce Torres sljedece sezone imat kontinuitet kvalitetnih partija, sto evo vec 3 sezone nema.

Sta si sve rekao ne mogu da vjerujem.

A) Da je on najzasluzniji za osvajanje Evropske lige ne bih rekao, ali da je zasluzan to stoji. Dao je ipak par vaznih golova ali on je napadac. To se od njega i ocekuje. Krajnje je i vrijeme bilo da u 2,5 godine nesto uradi, ali zalosno je sto je u 2,5 godine "najzasluzniji" (kao sto ti kazes) za samo jedan trofej. Gdje su ostala takmicenja? Tu ga vec dugo nema nigdje.

B) U Atl.Madridu i Liverpoolu je igrao odlicno ali kod nas ne igra i to je cinjenica. Ostvavio, je proslo vrijeme, osvojio je gotovo sve trofeje sa Spanijom gdje bi i ja kao napadac bio Evropski i Svjetski prvak, a klupske titule je poceo osvajati tek dolaskom u Chelsea. Opet, imao, je proslo vrijeme, tako da vise nema fanstasticnih sezona.

C) 2,5 sezone meni ne predstavljaju trenutno stanje, ne znam za tebe. I bolje bi bilo da ga sljedece sezone ne vidimo u Chelseau nego sto mislimo kako bi bi kod Mourinha bio bolji. Dosta sam se nadao od njega, vise se nemam cemu nadati.

D) Pitanje za tebe? Zar bi ti igraca koji nema kontinuitet i formu vec 3 godine ostavio da i 4.tu godinu bude prvi napadac?

šta reče i osta živ

pogledaj ucinak Torresa i Dembe u prvoj polusezoni kad su dosli, pa onda mi pricaj, nisti jos vidio sta Demba zna, a miljama je kvalitetniji od Španske ublehe

Demba ba miljama kvalitetniji... Na kojim si ti drogama sine mili, to šta je torres u katastrofalnoj formi zadnje dvi godine ne računajući zadnjih 3,4 miseca to je stvar za sebe ali reć ovakvu glupost pa to je nemoguće.. Demba ba nije do kolina torresu po ni jednom segmentu igre osim možda skoku.... da miljama kvalitetniji heheheh

Slažem se da je dobar za rotaciju. Nema šanse da će kod Mourinha biti prvi pick. Pogotovo sada kad ovaj mora nešto osvojiti.

tako je

Samo mi interesira šta će te i o čemu pisat ako sleti neki mega igrač tipa falcao, cavani itd pa do polusezone da dva gola npr .... Ljudi cila momčad igra loše nismo u ciloj sezoni sve skupa 5 puta nadigrali protivnika ma koji on bija a mi se uvatili nekolicine igrača.....Igramo na mahove bez glave i repa bez obrane, bez veznog reda.........

Demba ba miljama kvalitetniji... Na kojim si ti drogama sine mili, to šta je torres u katastrofalnoj formi zadnje dvi godine ne računajući zadnjih 3,4 miseca to je stvar za sebe ali reć ovakvu glupost pa to je nemoguće.. Demba ba nije do kolina torresu po ni jednom segmentu igre osim možda skoku.... da miljama kvalitetniji heheheh

Sam si sebi kontradiktoran, bravo.

Sam si sebi kontradiktoran, bravo.

jeli ti znas razlucit dva pojma,,, kvalitetniji i trenutno u boljoj formi ili jednostavnije trenutno bolji.... kvaliteta je uvik kvaliteta ako znas citat izmedju redaka

Mislim da bi svi zajedno malo trebali "ohladiti" od ove teme jer je postalo malo napeto bez razloga.Treba realno sagledati situaciju:

1.činjenica je da Torres igra ispod nivoa vec nekoliko godina i nema tog argumenta koji ga može potpuno opravdati za njegove lose nastupe.

2.dok sa druge strane činjenica je da se nemoze reci da su Falcao,Cavani,Lewandowski itd nekoliko klasa ispred Torresa,mozda to trenutno tako izgleda ali dok su gore navedeni igraci igrali na livadama i bili totalne nepoznanice,Torres je u to vrijeme bio kapiten Atletico Madrida.

Tako da neopravdavam Torresovu losu formu ali nemogu reci da Torres nema kvalitet jer FORMA JE TRENUTNA A KLASA JE VIJECNA.

Šta god da Mourinho odluci o Torresu ja necu biti protiv jer Mourinho ima vise znanja i iskustva od svih nas zajedno..

jeli ti znas razlucit dva pojma,,, kvalitetniji i trenutno u boljoj formi ili jednostavnije trenutno bolji.... kvaliteta je uvik kvaliteta ako znas citat izmedju redaka

HAHAHAHA

Daj me nemoj nasmijavat, već dugo nisam veću glupost pročitao ovdi. Ovo što si napisao stvarno zvuči poput 13-ogodišnjeg Torresovca.

Slušaj stari, meni se iskreno jebe za sve što je Torres napravio prije Chelseaja. On u Chelseaju igra kao zadnji ološ i to je jedino što se računa.

Demba Ba je bolji igrač od Torresa već duže vrijeme, mada nije ni to teško biti.

HAHAHAHA

Daj me nemoj nasmijavat, već dugo nisam veću glupost pročitao ovdi. Ovo što si napisao stvarno zvuči poput 13-ogodišnjeg Torresovca.

Slušaj stari, meni se iskreno jebe za sve što je Torres napravio prije Chelseaja. On u Chelseaju igra kao zadnji ološ i to je jedino što se računa.

Demba Ba je bolji igrač od Torresa već duže vrijeme, mada nije ni to teško biti.

ispa si glup ali nebitno... pratim chelsea minimum 5 godina duže od tebe i stariji sam bar 5 godina od tebe pa se necu prepucavat s tobom jer ne kontas sta ti zelim reć.. a kad vec pitas čisto informativno neman neke simpatije prema torresu nikad mi nije bija drag samo pišem ono šta je...

Chelsea nije nikakva dominantna ekipa u posljednje 3 godine. Do trofeja smo dosli praveći bunker pred golom. 
Tim smo koji svakih par mjeseci otpusti trenera.
Svaki prijelazni rok kupimo par mladih igraca, vecinom van Premier Lige, kojima treba vremena da se adaptiraju.
Takva ekipa se stalno prilagodjava novim promjenama, a na celu imamo covjeka koji uz sve te tranzicije odmah zeli trofej.

Torres se posteno zeznuo kada je odlucio da prijedje u Chelsea, a mogao je vrlo lako igrati u Citiju, Unitedu, ili Barceloni,
jer nije postojao tim koji ga nije htio.

Ovdje jedan dobar dio forumasa blamira sebe ne poznavanjem fudbala, tako sto kao glavnog krivca uzima Torresa i od njega prave problem u Celziju, a zapravo postoji nekoliko mnogo većih problema.

1. Problem menadzera, jos od odlaska Ancelotija.
2. Problem loseg sistema igre, gdje je centralni napadac potpuno izolovan iz igre (to je bio zadnje 3 godine Drogba, sada Torres, a moglo se vidjeti u vecini utakmica i Demba). Sad ce mnogi poceti govoriti kako je Drogba bio bog, kako je Torres 0, kako Demba nije dobio dovoljno minuta.
A najbolji primjer vam je Staridz (svi ste govorili sebican, komplikuje) a u Liverpoolu sada  igra predobro.
Ali ko god je prato Celzi, mogao je primjetit da u zadnje 3-4 godine pozicijaa napdaca ne funkcionise, priznali to vi ili ne. Tu se ne radi o igracu, radi se o poziciji.
3. Problem Mikel i Ramires, koji po meni nisu dorasli najvecem nivou fudbala i oni nikad nisu bili svjetska klasa, a najvjerovatnije nece ni biti. Takodjer desni bek Azpilicueta igra katastrofalno i pod hitno treba traziti nekog kvalitetnog desnog beka, jer Azpi za sada nije za prvi tim, a igra tu skoro cijelu sezonu. Problem je pozicija lijevog beka jer nisam siguran da ce Cole moci jos dugo, a najavljivao je odlazak. Bojim se da cemo tesko moci naci zamjenu za njega, jer je on najbolji lijevi bek protekle dekade.
4. Moses i Oscar cesto igraju u prvih 11, ali oni jos uvijek ne igraju na viskom nivou,  jako su mladi i u narednim sezonama ce pokazati maksimum, ali citavu proslu sezonu su se prilagodjavali na igru,

Nadam se da ce Mourinho uspjeti rijesiti problem u napadu, jer moze doci i Falcao i Cavani ali sam 100% siguran da ne bi mogli nista napravit, ukoliko Chelsea ne promjeni formaciju i stil igre i pocne igrati mnogo brze, ofenzivnije i kreativnije. Takodjer se nadam da ce rijesiti problem Ramires, Mikel i Azpilicueta jer tu nam definitivno trebaju mnogo kvalitetniji igraci.

Ako se ovi problemi rijese Chelsea ce biti na vrhu tabele, sa ili bez Torresa, nije bitno.

A Torres kao igrac spada u sami vrh fudbala i bez obzira sto u Celziju nije opravdao ocekivanja, ipak je imao mnogo dobrih utakmica. 
A on je svoje ime izgradio prije dolaska u Chelsea, tako da  svi koji ga omalovazavaju kao igraca, nemaju pojma o fudbalu.

2. Drogba kazes bio izolovan, pa zasto je postizao golove? Demba Ba, i sam znas da jednu pocne tekmu i onda odmara 2, jer ljubica torres mora igrati. Sturridge da znas o cemu pricas ne bi napisao ovo sto si napisao! Sturridge kada god je usao, je bio jedno 5 puta bolji od torresa, i ne pretjerujem.

3. Ti o fudbalu pojma nemas da se razumijemo. Mikel je da si ziv i zdrav jedan od najboljih zadnjih veznih, ukucaj sad defensive midfielder u google i pogledaj koje su najvaznije stavke sto treba da ima takav igrac. O Ramiresu nemam sta pricati, ima covjek los pas i primanje, ali kakav posao radi za tim, to niko nema.
I da Azpi, Azpi je bolji od Ivanovica, igrac koji je predobro igrao, ali zbog igranja toliko tekmi vise nije mogao igrati na world class nivou, to nije on kriv, to je kriv manager, koji ne zna rotirati kako treba.

4. Oscar nije igrao na svojoj poziciji, ili da su ga barem prekomandovali na poziciju centralnog veznog, prejak bi bio.

5. Pisanje dugog posta te ne cini pametnim!

P.S. Torresa i ta sranja sto si pisao dole necu da komentarisem, jer smatram da cu ispasti veci glupan, spustajuci se po 100ti put na taj nivo.

Pa nije ni Muller neka extra igracina, al Bayern ga nebi nikad mijenjao. Isto tako nebi ni ja svog Ramiresa. Radilica na terenu, pa cak presudi nekad svojim ludim zavrsnicama.

Samo ne znam sta gledate pa kazete Azpi los. Koliko puta je u defanzivi lagano uzeo loptu, pa cak i igracinama nekima.. Pa vidjelo se i protiv Tottenhama . Bale se nije vidio, iako ga nije samo azpi cuvao. Ofanizvno ima bolje ubacaje od Ivanovica.

Mourinho ne dolazi da rijesi "problem" tazkovazni "Ramires, Azpi". On dolazi da rijesi problem zvani "FERNANDO TORRES". ;)

Mikela ne spominjem jer je preselio odavno na klupu.

Torresa će pojesti neki ozbiljniji napadač pod pravim trenerom i to je to. Pa one double sezone ga je Drogba pojeo, Drogba s 34 godine na leđima.

Povećat će mu se konkurencija (ako on uopće ostane u klubu, jel) pa ćemo ga vidjet. Lako mu je ovako bilo, sa Sturridgeom, Dembom, nisu oni nešto posebno bili, pogotovo kad još imaš Beniteza na klupi koji te gura i hvali, razvikuje tvoje poteze sa treninga na sve strane. Jedva čekam :D

Kad čitam rasprave o Torresu na ovom forumu, to mi sve više i više sliči na lov na vještice. Klasični stav "neka visi Pedro". Mislim da se ipak pretjeruje u tome.  [-X  Frajer je ko pod 1000x povećalom, svaka njegova blijeda partija se ističe do besvijesti i ismijava, iako u svakoj utakmici možeš naći najmanje 4-5 igrača koji su bili u najmanju ruku jednako beskorisni. Sukladno tome, preko većine toga što dobro napravi se prolazi ko pored turskog groblja.

Ja ga niti branim niti osuđujem previše. Torres nije opravdao očekivanja, to je sigurno, ali kako se većina foruma nabacuje govnima na njega nije normalno. Takav stav nije mnogo različit od "fanboya" (ko oni na gornjem facebook screenshotu) koji ga drže ko svetu kravu ili curica koje su zaljubljene u njega. Približno je jednako ekstreman i neopravdan.

Hajmo loptu na zemlju i realno - naravno da je preplaćen, naravno da ne vrijedi 50 miljuna i naravno da nije reinkarnacija Gerda Mullera. Ali, brate, nije ni tolika taraba.

I još bi dodao na ovo: dajte prestanite s besmislenim prepucavanjima i vrijeđanjem. ;)

To je poslednja volja Beniteza, kao trenera Chelsea-ja :D

Strašno šta se radi od ovog kluba. 

I onda kad mi počnu srati kako ne podržavamo Torresa, pa evo ovo je najbolji dokaz koliku je podršku dobio, što od kluba i Uprave, što od navijača.

2. Drogba kazes bio izolovan, pa zasto je postizao golove? Demba Ba, i sam znas da jednu pocne tekmu i onda odmara 2, jer ljubica torres mora igrati. Sturridge da znas o cemu pricas ne bi napisao ovo sto si napisao! Sturridge kada god je usao, je bio jedno 5 puta bolji od torresa, i ne pretjerujem.

3. Ti o fudbalu pojma nemas da se razumijemo. Mikel je da si ziv i zdrav jedan od najboljih zadnjih veznih, ukucaj sad defensive midfielder u google i pogledaj koje su najvaznije stavke sto treba da ima takav igrac. O Ramiresu nemam sta pricati, ima covjek los pas i primanje, ali kakav posao radi za tim, to niko nema.
I da Azpi, Azpi je bolji od Ivanovica, igrac koji je predobro igrao, ali zbog igranja toliko tekmi vise nije mogao igrati na world class nivou, to nije on kriv, to je kriv manager, koji ne zna rotirati kako treba.

4. Oscar nije igrao na svojoj poziciji, ili da su ga barem prekomandovali na poziciju centralnog veznog, prejak bi bio.

5. Pisanje dugog posta te ne cini pametnim!

P.S. Torresa i ta sranja sto si pisao dole necu da komentarisem, jer smatram da cu ispasti veci glupan, spustajuci se po 100ti put na taj nivo.

Jesi ozbiljan za mikela i azpilicuetu ili se sprdas cisto da znam jesi zdrav ili nisi???

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.