Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ma isplaćen je on po pitanju dresova.. Dinancijski on i nije toliko loš za klub bio ali bome igrački još nije opravda ni pola uloženog...

Nisan to napisa nego si ti to okrenija kako ti odgovara... Reka sam da prodaja igraca koji nam može bit od koristi nije pametna jer si svejedno bacija cca 50 mil za transfer a 15 ili 20 za koliko ga možemo prodat neće pomoć ništa...

Znači tvoja logika je - bacili smo 50 milja eura, šta sad možemo, neka tonemo i dalje s Torresom.

Kažem, nije problem ako on ostane, samo neka ga se ne gura (što znači da će sjediti na klupi).

Ali ako želimo najbolje za naš tim, s tih potencijalnih 20 milja eura od njegove prodaje realno se može kupiti dosta igrača koji su bolji od njega. I tu sad ne pričamo o nijansama, nego o klasama.

ZA SVE ONE KOJI NISU GLEDALI UTAKMICU PROTIV CITYA, Naime vodili smo 3:0 u prvom poluvremenu u drugom je usao madjionicar Torres koji je jos jednom pokazao izvanredne madjionicarske trikove na koje bi mu i Copperfield pozavidio. Sta se desilo. Desilo se to da je Torres igrao a nije se vidio, izveo je takav madjionicarski trik, ([i]kasnije sam tek nasao na internetu da se zove "Invisible on the pitch" a cesto ga je koristio i tokom sezone[/i]) da ga jednostavno protivnicki igraci nisu mogli uhvatiti niti mu oteti loptu, jer ga uopste nisu ni vidjeli a Boga mi, nisu ga vidjeli ni nasih ostalih 10 igraca, a i mi smo ga na malim ekranima jedva primijetili. Zahvaljujuci danasnjoj tehnologiji, 3D naocale koje sam neki dan koristio u kinu sam iskoristio da pronadjem Torresa kako se skriva i izvodi taj tajanstveni madjionicarski trik. Torres je odigrao odlicnu partiju da ga se rijesimo i nadam se da ce i sljedecu odigrati ovako. Sto gore to bolje, da ga se sto prije rijesimo.

ZA SVE ONE KOJI NISU GLEDALI UTAKMICU PROTIV CITYA,
Naime vodili smo 3:0 u prvom poluvremenu u drugom je usao madjionicar Torres koji je jos jednom pokazao izvanredne madjionicarske trikove na koje bi mu i Copperfield pozavidio. Sta se desilo. Desilo se to da je Torres igrao a nije se vidio, izveo je takav madjionicarski trik, (kasnije sam tek nasao na internetu da se zove "Invisible on the pitch" a cesto ga je koristio i tokom sezone) da ga jednostavno protivnicki igraci nisu mogli uhvatiti niti mu oteti loptu, jer ga uopste nisu ni vidjeli a Boga mi, nisu ga vidjeli ni nasih ostalih 10 igraca, a i mi smo ga na malim ekranima jedva primijetili. Zahvaljujuci danasnjoj tehnologiji, 3D naocale koje sam neki dan koristio u kinu sam iskoristio da pronadjem Torresa kako se skriva i izvodi taj tajanstveni madjionicarski trik.

Torres je odigrao odlicnu partiju da ga se rijesimo i nadam se da ce i sljedecu odigrati ovako. Sto gore to bolje, da ga se sto prije rijesimo.

ajd ne seri, gledao sam cijeli meč i torres nije bio na nekom nivou ali nije bio gotovo niko u 2. poluvremenu.
U odbrani smo igrali kao djeca od 12 god, a za golmana nemam komentara. 
Zabili smo sa 3 komada i vise nismo imali nikakve zelje za igrom.
Ne mogu da vjerujem da ces i za ovaj rezultat okriviti Torresa, a najmanje 5-6 igraca je odigralo katastrofalno, narocito u odbrani.

ajd ne seri, gledao sam cijeli meč i torres nije bio na nekom nivou ali nije bio gotovo niko u 2. poluvremenu.
Ne mogu da vjerujem da ces i za ovaj rezultat okriviti Torresa, a najmanje 5-6 igraca je odigralo katastrofalno, narocito u odbrani.

Sta je blackman kriv bolan bolan :O

David Beckham: "Za mene Fernando Torres je jedan od najboljih igrača. Problem je u tome što ljudi gledaju samo na njegove promašaje, ali on je sjajan igrač."

David Beckham: "Za mene Fernando Torres je jedan od najboljih igrača. Problem je u tome što ljudi gledaju samo na njegove promašaje, ali on je sjajan igrač."

i on prolupo od kad je u penziji

Kad čitam rasprave o Torresu na ovom forumu, to mi sve više i više sliči na lov na vještice. Klasični stav "neka visi Pedro". Mislim da se ipak pretjeruje u tome.  [-X  Frajer je ko pod 1000x povećalom, svaka njegova blijeda partija se ističe do besvijesti i ismijava, iako u svakoj utakmici možeš naći najmanje 4-5 igrača koji su bili u najmanju ruku jednako beskorisni. Sukladno tome, preko većine toga što dobro napravi se prolazi ko pored turskog groblja.

Ja ga niti branim niti osuđujem previše. Torres nije opravdao očekivanja, to je sigurno, ali kako se većina foruma nabacuje govnima na njega nije normalno. Takav stav nije mnogo različit od "fanboya" (ko oni na gornjem facebook screenshotu) koji ga drže ko svetu kravu ili curica koje su zaljubljene u njega. Približno je jednako ekstreman i neopravdan.

Hajmo loptu na zemlju i realno - naravno da je preplaćen, naravno da ne vrijedi 50 miljuna i naravno da nije reinkarnacija Gerda Mullera. Ali, brate, nije ni tolika taraba.

Torres nije na nivou vec 2,5 godine svidjalo se to tebi ili ne. On je trebao i morao da preuzme odgovornost tima na sebe i da bude vodja u trenutku kada je skori cijeli sastav izmijenjen. Tebi se mozda svidja sto se on ponasa kao kakva pickica i sto ne moze da odigra ni prijateljsku utakmicu kako treba. ako si gledao utakmicu vidio si Oscara koji je bio odlican. Zasto? Zato sto je momak preuzeo odgovornost na sredini terena pa i usudit cu se reci cijelog tima. Ja sam bio pozitivno iznenadjen njegovim pristupom igri. Tako mlad a odlucan, a Torres, sprdio tolike godine u fudbalu da se ne moze ponasati kao vodja na terenu. Mozda i ja pretjerujem jer neki igraci jednostavno nisu rodjene vodje. U Chelseau je vodja uvijek bio Terry ali i Drogba se postovao skoro kao i on. Drogba je rodjeni vodja na terenu. Torres to nije. Torres je PI*KA koje se trebamo rijesiti.

Sto se tice te utakmice, nisam imao vremena da komentiram nakon tekme igru ali sam komentario Torresa koji nije u stanu da se pokaze ni u prijateljskoj utakmici. Imao bih svasta reci i protiv Marina npr, Benayouna ali sam siguran da jedan od njih dvojice odlazi a mozda i oba tako da sam ih izostavio, a Torres je jos uvijek i nisam siguran da li ce da ode, mada bih zaista to zelio.

Torres nije na nivou vec 2,5 godine svidjalo se to tebi ili ne. On je trebao i morao da preuzme odgovornost tima na sebe i da bude vodja u trenutku kada je skori cijeli sastav izmijenjen. Tebi se mozda svidja sto se on ponasa kao kakva pickica i sto ne moze da odigra ni prijateljsku utakmicu kako treba. ako si gledao utakmicu vidio si Oscara koji je bio odlican. Zasto? Zato sto je momak preuzeo odgovornost na sredini terena pa i usudit cu se reci cijelog tima. Ja sam bio pozitivno iznenadjen njegovim pristupom igri. Tako mlad a odlucan, a Torres, sprdio tolike godine u fudbalu da se ne moze ponasati kao vodja na terenu. Mozda i ja pretjerujem jer neki igraci jednostavno nisu rodjene vodje. U Chelseau je vodja uvijek bio Terry ali i Drogba se postovao skoro kao i on. Drogba je rodjeni vodja na terenu. Torres to nije. Torres je PI*KA koje se trebamo rijesiti.

Sto se tice te utakmice, nisam imao vremena da komentiram nakon tekme igru ali sam komentario Torresa koji nije u stanu da se pokaze ni u prijateljskoj utakmici. Imao bih svasta reci i protiv Marina npr, Benayouna ali sam siguran da jedan od njih dvojice odlazi a mozda i oba tako da sam ih izostavio, a Torres je jos uvijek i nisam siguran da li ce da ode, mada bih zaista to zelio.

Ovo sto si rekao za Torresa mozda važi za njegovu karijeru u Celziju (ali 23 gola i 12 asistencija nije ni lose za ovu sezonu), a da ne spominjem cinjenicu
da je on najvećim dijelom zasluzan za osvajanje Europa Lige .
Ali gledajuci citavu karijeru Torres je bio vodja Atletico Madrida (kapiten sa 19 god),
za Liverpool ne moram ni spominjat gdje je bio pola ekipe i u Spanskoj repki jedan od glavnih igraca.
Covjek je jedan od najboljih igraca zadnjih 10 godina i ostavio je veliki trag u Evropskom fudbalu, osvojio gotovo sve sto se moze osvojiti i imao nekoliko fantasticnih sezona.
Trenutno nije na tom nivou, ali nije ni Chelsea kao ekipa na tom nivou, ali mislim da bi sljedece sezone sa Mourinhom mogao pokazati kvalitet, sto je pokazao na trenutke i ove sezone.
Samo se nadam da  ce Torres sljedece sezone imat kontinuitet kvalitetnih partija, sto evo vec 3 sezone nema.

I volio bi da Chelsea dovede nekog napadaca po vasoj zelji, ili da Demba igra nekih 15 utakmica, a Torres ulazi sa klupe, pa ako taj neko uspije ispuniti sva ta ocekivanja koja su na Torresovim ledjima, kapa dole, Torres moze ici negdje drugo traziti svoj dom.

Ovo sto si rekao za Torresa mozda važi za njegovu karijeru u Celziju (ali 23 gola i 12 asistencija nije ni lose za ovu sezonu), a da ne spominjem cinjenicu
da je on najvećim dijelom zasluzan za osvajanje Europa Lige .
Ali gledajuci citavu karijeru Torres je bio vodja Atletico Madrida (kapiten sa 19 god),
za Liverpool ne moram ni spominjat gdje je bio pola ekipe i u Spanskoj repki jedan od glavnih igraca.
Covjek je jedan od najboljih igraca zadnjih 10 godina i ostavio je veliki trag u Evropskom fudbalu, osvojio gotovo sve sto se moze osvojiti i imao nekoliko fantasticnih sezona.
Trenutno nije na tom nivou, ali nije ni Chelsea kao ekipa na tom nivou, ali mislim da bi sljedece sezone sa Mourinhom mogao pokazati kvalitet, sto je pokazao na trenutke i ove sezone.
Samo se nadam da  ce Torres sljedece sezone imat kontinuitet kvalitetnih partija, sto evo vec 3 sezone nema.

I volio bi da Chelsea dovede nekog napadaca po vasoj zelji, ili da Demba igra nekih 15 utakmica, a Torres ulazi sa klupe, pa ako taj neko uspije ispuniti sva ta ocekivanja koja su na Torresovim ledjima, kapa dole, Torres moze ici negdje drugo traziti svoj dom.

on već sada može tražiti svoj novi dom. Tako su i govorili kad dođe Benitez da će proigrat, bla bla bla. Ja nznm kako vi više njega možete izvlačiti i tješiti se da će proigrati. Pogledajte molim vas ostale napadače i usporedite sa njim. Neću više ni ulaziti na ovu temu sam mi se sere

on već sada može tražiti svoj novi dom. Tako su i govorili kad dođe Benitez da će proigrat, bla bla bla. Ja nznm kako vi više njega možete izvlačiti i tješiti se da će proigrati. Pogledajte molim vas ostale napadače i usporedite sa njim. Neću više ni ulaziti na ovu temu sam mi se sere

Svi ti napadaci igraju za druge timove. Koji napadac u Celziju je odigrao fantasticno u protekle 3-4 sezone. Evo stigao je Demba, ali on igra losije od Torresa u Celziju, a u Newcastleu je harao.
Kada ce Chelsea kao tim imati igru da izadje pred Bayern, Barcelonu, Real kao ravnopravan protivnik, koji ce drzati ove timove pod pritiskom, a ne cekati neku kontru?

Zadnji put je to bio Celzi iz 2009., ali to nije isti Chelsea danas. Da je Torres igrao u Celziju 2009., gledali bi Torresa boljeg nego uLiverpoolu.

Celzi jednostavno nije jaka ekipa, kao sto je bio 2008-2009, kada smo bili strah i trepet svima. 

Ja se nadam uz par pojacanja i Mourinhom da mozemo to biti sljedece sezone. Ako budemo izgledali tako moćno na terenu i Torres ce biti odlican.

Ali ocekivati sa ovakvom igrom Celzija (toplo-hladno) od njega da zabije 40 golova u sezoni je nerealno.

Svi ti napadaci igraju za druge timove. Koji napadac u Celziju je odigrao fantasticno u protekle 3-4 sezone. Evo stigao je Demba, ali on igra losije od Torresa u Celziju, a u Newcastleu je harao.
Kada ce Chelsea kao tim imati igru da izadje pred Bayern, Barcelonu, Real kao ravnopravan protivnik, koji ce drzati ove timove pod pritiskom, a ne cekati neku kontru?

Zadnji put je to bio Celzi iz 2009., ali to nije isti Chelsea danas. Da je Torres igrao u Celziju 2009., gledali bi Torresa boljeg nego uLiverpoolu.

Celzi jednostavno nije jaka ekipa, kao sto je bio 2008-2009, kada smo bili strah i trepet svima. 

Ja se nadam uz par pojacanja i Mourinhom da mozemo to biti sljedece sezone. Ako budemo izgledali tako moćno na terenu i Torres ce biti odlican.

Ali ocekivati sa ovakvom igrom Celzija (toplo-hladno) od njega da zabije 40 golova u sezoni je nerealno.

http://www.premierleague.com/en-gb/players/ea-sports-player-performance-index.html?paramSeason=2012-2013&paramPosition=FORWARD

http://www.statbunker.com/football/btb/index.php?PL=competition&CompID=415&statType=top_scorers

Po tvome to znači da ovi ostali napadači imaju bolje ekipe od Chelsija. Molim te pogledaj. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.