Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

evo ja sam spreman da se kladim sa svima vama da ce da ostane kod murinja i da ce ponovo da poludi,da bude ubica.ubedjen sam u to kao nikada do sada...

otvorio sezonu pogotkom i zatvorio sezonu pogotkom.Dali ce ostati u klubu ili ne odlucit ce novi trener a zadnjih nekoliko utakmica igra za pohvalu i danas je bio najbolji.

Nesto sam skeptican oko njegovog odlaska iz kluba . Roman je "zaljubljen" u njega i pokusat ce ga svim silama zadrzati u klubu .  

Na kraju sezone ipak dao par vaznih golova . 

Heh, tako i prošlu sezonu april-maj odlično odradio i kupio sebi još vremena, pa opet sredina sezone muke teške i onda sad malo na kraju živnuo u 2-3 utakmice, gledaćemo mi njega i sledeću sezonu :P Torres ispraća trećeg i dočekuje četvrtog menadžera... :)

Covjek zabio 23 gola i 12 asistencija i donio Celziju Europa Ligu (u svim fazama takmicenja zabio vazne golove) i eto na kraju osigurao 3. mjesto,

jer bi Arsenal bio 3. da je ostalo 1-1 , ili ne?

Uglavnom, sljedece sezone ce biti jos bolji, nadam se bez golgeterskog posta u Premiershipu kao ove sezone.

Ovdje se priča o njegovom odlasku kao da je samo pitanje dana, a to nije tako, prije par dana je i sam izjavio da želi ostati, evo sad ima još više razloga. Mislim da će otići u slučaju da dovedemo TOP napdača tipa Falcao ili Lewa.

BKpkD5ICUAA209J.jpg

Ja mislim da će on u Atleticu završit karijeru. Što ne znači da će otić ovo ljeto. Španjolci su homesick igrači i kad tad se zažele domaćeg terena.

Covjek zabio 23 gola i 12 asistencija i donio Celziju Europa Ligu (u svim fazama takmicenja zabio vazne golove) i eto na kraju osigurao 3. mjesto,

jer bi Arsenal bio 3. da je ostalo 1-1 , ili ne?

Uglavnom, sljedece sezone ce biti jos bolji, nadam se bez golgeterskog posta u Premiershipu kao ove sezone.

Lukaku je Bog za torresa

U zadnje vrijeme nije los...al tesko je rec da je dobar i da bi htio da ostane poslje svega sto je usro u chelseaju..ta mrlja od prije stoji...tako da torres out Lukaku in

kako je on krenuo u sezonu mislio sam da ce biti jos gora mu, na kraju svega kad pogledam i podvucem  crtu bio je dobar, nije onaj cisti top napadaca ali je dao svoj veliki doprinos, zabio je dosta vaznih golova!

Nece vise lukaku nazad,a uopce ne zalim zbog toga nekak ga daju dalje,nama ce ionako doc napadac tipa Rooney od kojeg Jose tvrdi da moze napravit Drogbu,tu se spominje fantasticni Cavani,Lewandowski,,alu gotovo sigurno je kako lukaku nece zaigratu za cfc jos:D
BTW izgleda da je lukaku zbilja super odigrao danasnju tekmu posto je zabio 3 gola UTDu.Ovo ce biti zbilja uzbudljiva transfer zona

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Nece vise lukaku nazad,a uopce ne zalim zbog toga nekak ga daju dalje,nama ce ionako doc napadac tipa Rooney od kojeg Jose tvrdi da moze napravit Drogbu,tu se spominje fantasticni Cavani,Lewandowski,,alu gotovo sigurno je kako lukaku nece zaigratu za cfc jos:D
BTW izgleda da je lukaku zbilja super odigrao danasnju tekmu posto je zabio 3 gola UTDu.Ovo ce biti zbilja uzbudljiva transfer zona

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Ja ipak nekako mislim da bi Torres mogao odlepršat a Lukaku dobit priliku... 

Ne vjerujem da je Torres po Mourinhovom guštu i vjerujem da će ga probati utopiti za neke dobre novce. Njemu treba baš igrač odluke, odan, odlučan i pouzdan napadač. Lewandowski mislim da ne bi bio upgrade na Torresa, sumnjam u istočne europljane, dobri za Bundesligu, ali ne znam baš za otok. Cavani bi bio upgrade, pravi centarfor i napaljen uvijek za igru, bolji finišer od Torresa. Ali bi i koštao jako puno. Falcaa recimo ne bih volio vidit ovdje umjesto Torresa jer je preslab igrač u duelu i treba hrpu prostora, ali je dobar dribler i finišer.

Ja sam navikao na ovog Torresa, ne mogu ni zamislit sljedecu godinu bez njega! :))

Navikao sam na zivciranja, uslo mi u krv.

Bit ce cudno ako ode, iako nebih zalio.

Ja sam navikao na ovog Torresa, ne mogu ni zamislit sljedecu godinu bez njega! :))

Navikao sam na zivciranja, uslo mi u krv.

Bit ce cudno ako ode, iako nebih zalio.

Ja mislim da kada bi otisao,svi bi posle nekog kiksa isli u folder "bivsi igraci i treneri" ili u "legende" :P hehe  i tamo mu nastavili sve po spisku :D 

Salu na stranu,meni je njega zao, on hoce,ali ne moze,nije on takav igrac da ga boli za Chelsea,oce on trudi se,ali nece i nece i nece,mozes lupati glavom o zid, nece i kraj price. Nije on ni los covek,nije on prljav i bezobrazan, jednostavno izgubio je sebe posle Liverpula i tu mislim da je Chelsea najmanje kriv,Liverpul i lekari,forsiranje su ga ucinili takvim, to se vidi po njegovom trcanju,nacinu vodjenja lopte, po njegovom kretanju itd... Nije ni on kriv za sve to. Promenio bi on to da moze,ali izgleda da ne moze,ili bi se mozda vratio da promeni sredinu ko ce znati....

Mozda najbolje resenje da se Lukaku vrati,a on da ode na pozajmicu :D 

Moram reci kako se osisao izgleda ko musko, drazi mi je ocima pogledat nego onu picku onakvu cupavu. :D

Mislim nemoj da se uvrijedi neko ko nosi malo duzu kosu il bas dugu, ovo govorim za torresa. Pogledajte samo razlike.

Inace i meni ga je malo zao. Ali sta ces, takav je zivot. Da sam bogdu na njegovom mjestu da guzim onu crnku, kupujem sta mi je volja, ne brinem za sutra. :D

Ja mislim da ce njemu Mou dati sansu. Nebi me cudilo da bas tad i proradi kad smo mi kontali da ce ga Mou poslati u 3 lijepe. :D

Posudbe nece bit, vjerujem. Nije njemu 20 godina da po pousdbama ide :D.

Il ostaje il prodaje se.

Najvaznije je da mi Lukakua gradimo za buducnost.!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.