Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Voleo bih da ostane,ali da dodje jos jedan napadac tipa kvalitetni. :sal:

Meni je zaista tesko da pljujem bilo kog igraca Celsija,ne daj Boze da ga primitivno vredjam.

Ne krijem da sam uvek bio veliki postovalac dela Toresa,njega kao igraca a i kao pojave,jer odudara od Spanaca koji su mi ljige prve kategorije.

Ne znam,cinjenica je da je pokazao tek delic onoga sto (ja mislim,nadam se, da jos uvek) moze za ovaj nemali period kod nas,ali opet bih voleo da ostane,pa moze da me pljuje ko hoce,razumeo bih.

Kapiram da je vrhunski fudbal surov,da onaj koji je za veliki novac doveden,treba to da i opravda i da napravi razliku u velikom broju meceva.

Koji je za to zaduzen neka mu sudi,ja bih iz dna duse voleo da bude kao nekad ubica u drugim klubovima.

Nadao sam se do kraja za Sevcenka,nadacu se i za njega...

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

130 utakmica / 37 golova

Službena statistika:

Od dolaska u Chelsea do danas Fernando Torres je odigrao okruglo 130 utakmica u svim natjecanjima i pri tom postigao 37 golova. Statistika je suhoparna, ali sami procjenite da li je to malo ili ne...

Po meni je to mizerno. 130/37 :/

Siguran sam da bi i Lukaku postigao više.

Kod Mourinha imaju samo 3 opcije kad je neki igrač u pitanju: 1.) proradit će., 2.) propast će, 3.) bit će prodan. 
U njega nema ono između ko što gledamo kod Torresa otkad je u klubu.. Malo dobar pa onda loš i tako u krug... 

sad je kao proradio (zabio u finalu EL i oba gola evertona) ali što ja znam, bojim se da ako ostane opet od njega neče bit ništa a možda baš proradi posebno pod mourinhom... U svakom slučaju mislim da se nesmijemo oslonit samo na torresa te dovest jednog vrhunskog napadača a što će radot s torresom to prepuštam mourinho :)

• Autor

Kod Mourinha imaju samo 3 opcije kad je neki igrač u pitanju: 1.) proradit će., 2.) propast će, 3.) bit će prodan. 
U njega nema ono između ko što gledamo kod Torresa otkad je u klubu.. Malo dobar pa onda loš i tako u krug... 

neka on ostane, al krivo mi je sto ce smetati, imat cemo bar jos 1. pravog napadaca, Demba i Lukaku, i jos Smetalo Torres

Bolje igra na krilu nego kao napadač. Mogao bi on promeniti poziciju malo ionako se uvek zavlači kod korner zastave.:lol:<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Malo mi je previše detaljno pročitati 225 stranica o Fernandu Torresu, pa ću jednostavno pretpostaviti da je 90% sadržaja negativno nastrojeno prema El Ninu. :p Ali, dopustite da ja iznesem svoje viđenje:

Kratko i jasno, ja ne bih volio da ga se Chelsea riješi. Zašto? Početak je bio trnovit, bilo je čak i perioda kad sam ga ja omalovažavao (da ne kažem ismijavao). Ali sada mi izgleda da se već počinje raditi o igraču koji ima što dati Chelseau. Naravno, to je daleko od najkvalitetnije špice na svijetu (što je on nekada bio), ali da može biti koristan - može! Čak i ako zadrži trenutnu razinu forme, da ne govorimo da očekujem još bolje nastupe iduće sezone. Vidi se da je dobio na samopouzdanju, a kad je Torres samopouzdan i fizički spreman, opasan je ko sam vrag. Sigurno nije zaboravio igrati nogomet. 

Zaboravite na puste novce koji su iskrcani za njega. Što je tu je i ta sredstva su doviđenja, ne treba se više na to osvrtati. Ono što treba je pokušati izvući maksimum iz situacije. Sad ja pitam one koji se zalažu da Torres ode: kako vi zamišljate da bi se to rasplelo? Čovjek ima ugovor do 2016. godine i valjda je jasno da jednostrani raskid ugovora od strane kluba bi bio ekvivalent pucanju u nogu jer bi mu trebalo isplatiti sve do kraja. Isto je tako valjda jasno da nitko na ovom svijetu neće ponovno platiti 40 miljuna za Torresa, a MISLIM da ga klub neće pustiti za recimo 20 miljuna nakon šta su iskrcali bogatstvo na njega. Također izgleda da je jasno da Torres nema ama baš nikakvu želju za prijevremeni obostrani raskid ugovora, što me nimalo ne čudi. On se vraća u formu, u dvije sezone je pokupio pehar Lige Prvaka i Europa Lige s ozbiljom perspektivom da u nadolazećim godinama dotakne još "silverware"-a. Uz novce koje dobiva, trebao bi bit lud da ode barem dok ima prostora za njega.

Eto, to je moje mišljenje. Naravno, svaka kritika ili oprečno mišljenje je dobrodošlo. ;)

Može ga se dobro prodati upravo iz razloga što je s klubom pokupio sve te pehare. Torres je veliki rizik, igra i zabija na mahove. Nije to loše, ali bojim se da nije ni dovoljno. Mislim da će njegov ostanak ili odlazak odavde ovisiti o tome hoće li Falcao otić iz Španjolske. Garantiram da bi Torres Atleticu došao odlično jer bi trebalo nadoknadit odlazak velikog imena iz kluba. Uz to, Atletico igra LP. Kolko bi ga platili, ne znam, ali sigurno će postojati interes. Meni je jedino žao jer ga nismo doveli puno, puno ranije.

Može ga se dobro prodati upravo iz razloga što je s klubom pokupio sve te pehare.

Pa neće nitko kupiti igrača radi količine trofeja koji je njegov klub osvojio. 

Po toj logici bi mogli i Rossa Turnbulla utopiti Barceloni za 30 miljuna.

Kažeš da ulazi u neku formu. E pa možda bi ga zbog tog razloga mogli prodati za prilično veće novce. Torres je veliki rizik. Prošle godine, na kraju sezone i na pripremama smo svi govorili da će Torres naredne sezone biti ubitačan. Ali da li je bio? Da li je opravdao očekivanja? Moja nije. Uz Matu i Hazarda koji imaju oko 60 asistencija zajedno on je dao samo 22 gola. Možda će neki reći dovoljan broj golova ali treba uzeti u obzir i koliko je utakmica odigrao i na kakvim utakmicama je zabio te golove. To nisu velike utakmice. Uglavnom je zabijao na nebitnim utakmicama i evo sad na kraju sezone se malo probudio, zabio dva važna gola i šta sada?! Da li trebamo zažmiriti na ostatak sezone, na ove dvije i po godine koliko je ovdje?! Njegove igre variraju i nisu konstantne. Ako ga malo staviš na klupu on izgubi samopouzdanje i onda ga mjesec-dva-tri nema nigdje, a tako je bilo ove sezone. Da je Torres bio u imalo boljoj formi, mi bi se borili za prvaka Engleske, ne bi ispali iz lige prvaka, ne bi izgubili svjetsko prvenstvo.. Napadač nam je falio iz koje god perspektive pogledaš.

Da li uopšte možemo računati na jednog NAPADAČA koji u 5 mjeseci zabije tek jedan gol? Torres mi je postao drag, iako sam ga mnogo puta psovao i svašta nešto ali mi je ipak drag i vjerujem da je mnogima ovdje na forumu. Ali da kažem da treba ostati nakon 2,5 godine u kojoj nije uradio skoro ništa, ne mogu.

Ipak, mišljenja sam da će Torres i njegov ostanak biti veliko pitanje za novog trenera i upravu i moguće je da će donesu odluku da ostane jer smatram da je Mourinho posljednja šansa da izvuče ono najbolje iz Torresa. Ne kažem sad da je novi trener tu zbog Torresa ali nije se lahko odreći tolikih miliona. Ipak tri su trenera pokušali izvući ono najbolje iz njega i niko nije uspio, valjda i to nešto govori ali eto, šta se može.

Moja želja je već odavno da Falcao zamijeni Torresa ali to je samo želja jednog forumaša... Smatram da Torres nije napadač kakvog trebamo ako želimo titulu Premiershipa.

Samo ga utrpati negdje. Ovo je idealan period da se proda, najbolji strijelac ekipe (evo krstim se dok to pisem) i kao poceo se vracati, sad ga uvaljati i cao.

Kažeš da ulazi u neku formu. E pa možda bi ga zbog tog razloga mogli prodati za prilično veće novce.

Opet ponavljam: mislim da nitko nije lud da iskrca više desetaka miljuna. Ulazi u neku formu, ali ipak ne TAKVU formu. A board ga neće prodati za upola manje nego što su ga platili. Moje je mišljenje da će ga ostavit, držat fige i nadat se najboljem. A to ću radit i ja isto :D

Jedina šansa da on svojevoljno ode je da u Chelsea slete Falcao, Cavani i/ili još neko treći pa da se Fernando rasplače i spakira torbe. Ali ja mislim da neće bit ništa od toga, u najbolju ruku će dovesti jednu ultra-klasu u napadu, što znači da bi se Torres morao potući s Lukaku-om za svoj dio rotacije. 

I da, skoro zaboravih. Nazovite me ludim, ali ja i dalje držim da je Torres bolji napadač od Dembe Ba.

P.S. Vjerujte da bi i ja volio više od ičega da El Tigre sleti na Bridge. Ali ako je vjerovati svim medijima, to se neće dogoditi. Ako lik potpiše za Monaco, onda je stvarno ordinarna, neambiciozna budala. Njima će trebati bar 5 godina da postanu sila, čak i uz ogromna ulaganja. Ali to je već diskusija za neku drugu temu. 

Kažeš da ulazi u neku formu. E pa možda bi ga zbog tog razloga mogli prodati za prilično veće novce. Torres je veliki rizik. Prošle godine, na kraju sezone i na pripremama smo svi govorili da će Torres naredne sezone biti ubitačan. Ali da li je bio? Da li je opravdao očekivanja? Moja nije. Uz Matu i Hazarda koji imaju oko 60 asistencija zajedno on je dao samo 22 gola. Možda će neki reći dovoljan broj golova ali treba uzeti u obzir i koliko je utakmica odigrao i na kakvim utakmicama je zabio te golove. To nisu velike utakmice. Uglavnom je zabijao na nebitnim utakmicama i evo sad na kraju sezone se malo probudio, zabio dva važna gola i šta sada?! Da li trebamo zažmiriti na ostatak sezone, na ove dvije i po godine koliko je ovdje?! Njegove igre variraju i nisu konstantne. Ako ga malo staviš na klupu on izgubi samopouzdanje i onda ga mjesec-dva-tri nema nigdje, a tako je bilo ove sezone. Da je Torres bio u imalo boljoj formi, mi bi se borili za prvaka Engleske, ne bi ispali iz lige prvaka, ne bi izgubili svjetsko prvenstvo.. Napadač nam je falio iz koje god perspektive pogledaš.

Da li uopšte možemo računati na jednog NAPADAČA koji u 5 mjeseci zabije tek jedan gol? Torres mi je postao drag, iako sam ga mnogo puta psovao i svašta nešto ali mi je ipak drag i vjerujem da je mnogima ovdje na forumu. Ali da kažem da treba ostati nakon 2,5 godine u kojoj nije uradio skoro ništa, ne mogu.

Ipak, mišljenja sam da će Torres i njegov ostanak biti veliko pitanje za novog trenera i upravu i moguće je da će donesu odluku da ostane jer smatram da je Mourinho posljednja šansa da izvuče ono najbolje iz Torresa. Ne kažem sad da je novi trener tu zbog Torresa ali nije se lahko odreći tolikih miliona. Ipak tri su trenera pokušali izvući ono najbolje iz njega i niko nije uspio, valjda i to nešto govori ali eto, šta se može.

Moja želja je već odavno da Falcao zamijeni Torresa ali to je samo želja jednog forumaša... Smatram da Torres nije napadač kakvog trebamo ako želimo titulu Premiershipa.

Nebitne golove??? neke da naravno ka i svi igrači chelsea ali mislin da je da 5,6 kljucnih golova u ovoj i na kraju prošle sezone.......

Opet ponavljam: mislim da nitko nije lud da iskrca više desetaka miljuna. Ulazi u neku formu, ali ipak ne TAKVU formu. A board ga neće prodati za upola manje nego što su ga platili. Moje je mišljenje da će ga ostavit, držat fige i nadat se najboljem. A to ću radit i ja isto :D

Jedina šansa da on svojevoljno ode je da u Chelsea slete Falcao, Cavani i/ili još neko treći pa da se Fernando rasplače i spakira torbe. Ali ja mislim da neće bit ništa od toga, u najbolju ruku će dovesti jednu ultra-klasu u napadu, što znači da bi se Torres morao potući s Lukaku-om za svoj dio rotacije. 

I da, skoro zaboravih. Nazovite me ludim, ali ja i dalje držim da je Torres bolji napadač od Dembe Ba.

P.S. Vjerujte da bi i ja volio više od ičega da El Tigre sleti na Bridge. Ali ako je vjerovati svim medijima, to se neće dogoditi. Ako lik potpiše za Monaco, onda je stvarno ordinarna, neambiciozna budala. Njima će trebati bar 5 godina da postanu sila, čak i uz ogromna ulaganja. Ali to je već diskusija za neku drugu temu. 

Slažen se u potpunosti podržavam sve igrače chelsea ma kakvi bili dok nose naš dres a prodaja torresa ( prije isteka ugovora ) bi bila još jedna u nizu gluposti uprave zadnjih par godina... Mislin da nam može puno dat iduće sezone u nekakvoj rotaciji i nisam za neka milijunska pojačanja više za duplavanje tankih pozicija i rješavanje marina, banayouna, maloude i takvih a vraćanje lukakua, de bruynea i mladih snaga.. Mislin da je lukaku uz torresa i dembu dobar roster za iduću sezonu pod paskom josea....

Najbolji moguci scenarij.

Dodje Cavani, koji bude ubica u napadu. Svrsavamo na njega kako zabija.

Dok Torres pobudalio, vratio se u formu Lpoola/Atletica. Bili bi na konju.

Lijepo sanjati.

Nebitne golove??? neke da naravno ka i svi igrači chelsea ali mislin da je da 5,6 kljucnih golova u ovoj i na kraju prošle sezone.......

Slažen se u potpunosti podržavam sve igrače chelsea ma kakvi bili dok nose naš dres a prodaja torresa ( prije isteka ugovora ) bi bila još jedna u nizu gluposti uprave zadnjih par godina... Mislin da nam može puno dat iduće sezone u nekakvoj rotaciji i nisam za neka milijunska pojačanja više za duplavanje tankih pozicija i rješavanje marina, banayouna, maloude i takvih a vraćanje lukakua, de bruynea i mladih snaga.. Mislin da je lukaku uz torresa i dembu dobar roster za iduću sezonu pod paskom josea....

zašto moramo podržavati igrače dok nose naš dres. svako dobro ja njim želim al isto ako mi je netko drag tako netko i nije. PRODAJA TORRESA nebi bila greška uprave, kupovina torresa, kako se ispostavilo, je greška i prodaja je najrealnija opcija. dok vrijedi neke pare zašto bar malo od transfera nebi uspjeli vratiti. molim te pogledaj rooster napadača, MANU i usporedi sa našim pa vidi je li dobar. 

Ja bih najradije da ode, ali ako ostane, imam samo JEDNU želju, a to je da ga se ne forsira kao do sada.

Ako će se pošteno birati igrači, uvjeren sam da će biti na klupi. A klupa i je to što bi za njega trebalo biti VRH VRHOVA. Barem u klubu na ovoj razini.

A ovo s Torresom i njegovom cijenom je smiješno.

Ko da kupiš jedan auto za 50 milja eura i drugi za recimo 10.

Maksimalna brzina ovog od 50 milja je 250, a ovog jeftinijeg 200 (tako bar piše u knjižicama).

Ali već pri prvoj vožnji s ovim od 50 milja skužiš da je sjeban i da ga moš natjerat max do 45km/h (eventualno do 55).

I sad ti idiot nastaviš vozit tog za 50 milja samo zato što si ga tolko platio, makar nema šanse da pobijediš s takvim autom na utrci. A u boxu te čeka auto od 10 milja, ali koji ide 200.

Pametan bi se čovjek riješio tog pokvarenog i neizlječivo bolesnog auta i vozio autom koji je sposoban pobijediti. Ali ne Chelsea, to ovdje ne funkcionira tako.

Vidjet ćemo, bit će interesantno u svakom slučaju... Možemo otvorit internu kladaru, ja stavljam stotku na to da ostaje. ;)

zašto moramo podržavati igrače dok nose naš dres. svako dobro ja njim želim al isto ako mi je netko drag tako netko i nije. PRODAJA TORRESA nebi bila greška uprave, kupovina torresa, kako se ispostavilo, je greška i prodaja je najrealnija opcija. dok vrijedi neke pare zašto bar malo od transfera nebi uspjeli vratiti. molim te pogledaj rooster napadača, MANU i usporedi sa našim pa vidi je li dobar. 

zato sta se tako istinski živi i voli klub ali očito ne misliš tako pa je glupo raspravljat o tome... I bila bi greška prodat torresa za cca 20 mil

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.