1. januar 2012.14 god. comment_13639 Mora , jednostavno mora poceti protiv Wolwes-a ! KOji *urac AVB govori da ce Torres biti vazna karika u Chelsea kad momak ni neigra ! Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13676 Mora , jednostavno mora poceti protiv Wolwes-a ! KOji *urac AVB govori da ce Torres biti vazna karika u Chelsea kad momak ni neigra ! Pa mora nešto reći pa makar glupost hehe. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13720 momak je pod prevelikim pritiskom (makar ga to neopravdava), tako da je bolje ne očekivati od njega previše.. mislim da je ovaj za prodaju i da na njemu treba nešta zaraditi dok ga neko još i želi, iako sam ga dok je bio u Liverpoolu ko igrača obožavo, ali u stanju u kavom je on zbog usranih medija malo ko se može dić i pokazati pravi fudbal. znam da se mnogo vas neće složit sa mnom al to je moje iskreno mišljenje. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13730 Da stvari budu gore za "El Nina", na posljednjoj se prvenstvenoj utakmici Chelsea ozlijedio i čini se kako će izbivati s terena do svibnja. Bilo kako bilo, Chelsea za Torresa traži "samo" 26 milijuna eura, iako prema pisanju Daily Maila cijena nije fiksna. jel ovo istina :huh: Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13732 Da stvari budu gore za "El Nina", na posljednjoj se prvenstvenoj utakmici Chelsea ozlijedio i čini se kako će izbivati s terena do svibnja. Bilo kako bilo, Chelsea za Torresa traži "samo" 26 milijuna eura, iako prema pisanju Daily Maila cijena nije fiksna. jel ovo istina pretpostavljam da si to vidio na index.hr, stoga definitivno to nije relevantan podatak, tj. novinarska izmišljotina <_< Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13855 Evo priča se i na međunarodnim forumima da je Torres ozljeđen i da neće igrati prije petog mjeseca ove godine. Ako je to zaista tako, onda mu je karijera barem što se tiče Chelseaja zapečaćena i vrlo moguće da ode već ove zime bez obzira na sve. I u svemu ovome ima neke pozitive. Možda napokon dovedemo rasnog strijelca koji je u formi. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13858 Ja ne bi volio da je povrijedjen,jer tesko je nac' kupca kad je zdrav a kamoli povrijedjen i to oko 5 mjeseci. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13859 Valjda bi bilo rečeno da je povrijeđen. Oficijalno ništa do sad. Nadam se da je laž. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13860 Da je tako ozbiljno do sad bi bilo vec potvrdjeno od strane AVB . Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13862 A trebate uzeti u obzir činjenicu da možda klub ne želi tim lošim vijestima (ako su točne) uznemiravati navijačku javnost u ovom trenutku kada smo peti s tendencijom pada na šesto mjesto i s činjenicom da Drogba ide na Afričko prvenstvo za par dana. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13880 Nista od povrede, pocinje od prve Kažem ja, ne treba svakome vjerovat. Idemo Fernandoooooo Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13889 Danas ga daje. Zapamtite ove rijeci! xD Mozda ce ga dat svojoj zeni/curi,a sto se tice utakmice dabogda . Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13890 Ima da mu pi** polupam na 5-6 mijesta uzastopno ako ga danas ne uvali... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13974 Fernando Torres - 57 touches, 92% pass accuracy (highest!), 3 shots, 2 key passes, 3 dribbles, 3 interceptions, 4 through balls. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13980 Fernando Torres - 57 touches, 92% pass accuracy (highest!), 3 shots, 2 key passes, 3 dribbles, 3 interceptions, 4 through balls. Više pucat po golu! Više se otkrivat i bolje postavljat u protivničkom šesnaestercu! Manje ići u vezni red! Baš sam gledao jednu pro analizu sa BBC sportsa, točno se vidjelo u utakmici sa Fulhamom kako je bio i u vezi i na krilu a najmanje u napadu gdje mu je i mjesto. Pa ne daješ 50 milki za napadača da ide u sredinu djelit lopte nego da te lopte čeka i posprema. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13982 kad bi cekao da mu Meireles doda loptu nikad sutnuo na gol nebi... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13986 kad bi cekao da mu Meireles doda loptu nikad sutnuo na gol nebi... Da ali mu zato Mata daje i kad treba i kad ne treba XD Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13989 Zna on da je sad ono što se kaže 'make it or break it'. Trudi se, pokušava, bori se... Golovi će doći. Samo ovako nastaviti. ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13993 Da ali mu zato Mata daje i kad treba i kad ne treba XD Danas mu Mata loptu nije dao kako treba (osim jedne kad je Torres pogrijesio , to mu je bila jedina greska) , Danas je Torres razigravao i Matu i Ramiresa i sve ostale ! Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14004 Tačno, danas je Torres bio naš jedini kreativac. Mata je imao jednu od lošijih partija, puno više sam od njega očekivao. Neg vidjeste li trud Torresa, pa ona uklizavanja, oduzimanja lopte, presing?? Da su svi takvi nebi mi se mučili cijelo vrijeme. Zato ga ja i volim i nije mi nimalo krivo što ne zabija. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14007 Tačno, danas je Torres bio naš jedini kreativac. Mata je imao jednu od lošijih partija, puno više sam od njega očekivao. Neg vidjeste li trud Torresa, pa ona uklizavanja, oduzimanja lopte, presing?? Da su svi takvi nebi mi se mučili cijelo vrijeme. Zato ga ja i volim i nije mi nimalo krivo što ne zabija. Sve je to u dure, al za 50 milja mora puno, puno više. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.