Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mora , jednostavno mora poceti protiv Wolwes-a !

KOji *urac AVB govori da ce Torres biti vazna karika u Chelsea kad momak ni neigra !

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Mora , jednostavno mora poceti protiv Wolwes-a !

KOji *urac AVB govori da ce Torres biti vazna karika u Chelsea kad momak ni neigra !

Pa mora nešto reći ;) pa makar glupost hehe.

momak je pod prevelikim pritiskom (makar ga to neopravdava), tako da je bolje ne očekivati od njega previše.. mislim da je ovaj za prodaju i da na njemu treba nešta zaraditi dok ga neko još i želi, iako sam ga dok je bio u Liverpoolu ko igrača obožavo, ali u stanju u kavom je on zbog usranih medija malo ko se može dić i pokazati pravi fudbal. znam da se mnogo vas neće složit sa mnom al to je moje iskreno mišljenje.

Da stvari budu gore za "El Nina", na posljednjoj se prvenstvenoj utakmici Chelsea ozlijedio i čini se kako će izbivati s terena do svibnja. Bilo kako bilo, Chelsea za Torresa traži "samo" 26 milijuna eura, iako prema pisanju Daily Maila cijena nije fiksna.

jel ovo istina :huh:

Da stvari budu gore za "El Nina", na posljednjoj se prvenstvenoj utakmici Chelsea ozlijedio i čini se kako će izbivati s terena do svibnja. Bilo kako bilo, Chelsea za Torresa traži "samo" 26 milijuna eura, iako prema pisanju Daily Maila cijena nije fiksna.

jel ovo istina :huh:

pretpostavljam da si to vidio na index.hr, stoga definitivno to nije relevantan podatak, tj. novinarska izmišljotina <_<

Evo priča se i na međunarodnim forumima da je Torres ozljeđen i da neće igrati prije petog mjeseca ove godine. Ako je to zaista tako, onda mu je karijera barem što se tiče Chelseaja zapečaćena i vrlo moguće da ode već ove zime bez obzira na sve. I u svemu ovome ima neke pozitive. Možda napokon dovedemo rasnog strijelca koji je u formi.

A trebate uzeti u obzir činjenicu da možda klub ne želi tim lošim vijestima (ako su točne) uznemiravati navijačku javnost u ovom trenutku kada smo peti s tendencijom pada na šesto mjesto i s činjenicom da Drogba ide na Afričko prvenstvo za par dana.

Fernando Torres - 57 touches, 92% pass accuracy (highest!), 3 shots, 2 key passes, 3 dribbles, 3 interceptions, 4 through balls.

Više pucat po golu! Više se otkrivat i bolje postavljat u protivničkom šesnaestercu! Manje ići u vezni red!

Baš sam gledao jednu pro analizu sa BBC sportsa, točno se vidjelo u utakmici sa Fulhamom kako je bio i u vezi i na krilu a najmanje u napadu gdje mu je i mjesto.

Pa ne daješ 50 milki za napadača da ide u sredinu djelit lopte nego da te lopte čeka i posprema.

kad bi cekao da mu Meireles doda loptu nikad sutnuo na gol nebi...

Da ali mu zato Mata daje i kad treba i kad ne treba XD

Da ali mu zato Mata daje i kad treba i kad ne treba XD

Danas mu Mata loptu nije dao kako treba (osim jedne kad je Torres pogrijesio , to mu je bila jedina greska) , Danas je Torres razigravao i Matu i Ramiresa i sve ostale !

Tačno, danas je Torres bio naš jedini kreativac. Mata je imao jednu od lošijih partija, puno više sam od njega očekivao.

Neg vidjeste li trud Torresa, pa ona uklizavanja, oduzimanja lopte, presing?? Da su svi takvi nebi mi se mučili cijelo vrijeme. Zato ga ja i volim i nije mi nimalo krivo što ne zabija.

Tačno, danas je Torres bio naš jedini kreativac. Mata je imao jednu od lošijih partija, puno više sam od njega očekivao.

Neg vidjeste li trud Torresa, pa ona uklizavanja, oduzimanja lopte, presing?? Da su svi takvi nebi mi se mučili cijelo vrijeme. Zato ga ja i volim i nije mi nimalo krivo što ne zabija.

Sve je to u dure, al za 50 milja mora puno, puno više.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.