Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Jedna stvar mi nikako ne ide u glavu što se tiče Nanda El Ninha.Nije mi jasno kako kod ovoga čovjeka ne proradi, ne razumijem kako se lik ne naljuti, lupi šakom od stol i kaže " dosta više !" i da se napokon malo aktivira, pokaže nešto od svog nogometnog umijeća i da vrati svoje mjesto u prvih 11. Njemu svakako ne ide na čast da Drogba, koji polako privodi svoju karijeru, ima prednost ispred njega, koji je doveden za 50 miliona funti :S.

Ukoliko nastavi ovako nas ljeto nas sigurno napušta, kud koji mili moji. :)

Vjerujem da ce njegovi dani doci i to ubrzo ;)

Nemoj se bas previse nadati... Covjek ni ne igra...

Ja sam odavno prestao govoriti to "ubrzo"...

Samo cu jos reci da ni Drogba ne pruza bolje partije, zato bih ja dao sansu 27godisnjaku ispred 33godisnjaka...

Torres bi mozda bio u formi da nije dobio crveni protiv QPR-a, jer je onda dao ta 3 gola, a sad je totalno ispao od konkurencije, makar kako je odigrao onih 15min protiv Wolwesa, treba mu dat šansu malo vise.

Torres bi mozda bio u formi da nije dobio crveni protiv QPR-a, jer je onda dao ta 3 gola, a sad je totalno ispao od konkurencije, makar kako je odigrao onih 15min protiv Wolwesa, treba mu dat šansu malo vise.

drogba je dobia crveni protiv qpr-a a torres protiv swansea

Nema mene na forumu, nema golova od Torresa, zabit ce ga 31. :D

Večeras je rekao u čemu je problem zašto ne zabija i tako to. Najveći problem je što još nije dobio jastuk s perjem od koke što nosi zlatna jaja. Kad to Abramovič riješi proradit će.

Momak igra za 10, samo sto nema ni podrske od saigraca,nit mu pokusavaju namjestit koji gol, a bome nema ni minutaze, danas smo vidjeli,kad je imao loptu u nogama, uradio bi nesto s njom,bilo bi opasno po protivnicki go. Eto kad je igrao na pocetku sezone malo vise,davao je golove, a sad sta ce uradit u pola sata bez ijedne lopte u nogama,nista.

Ma kad vidim kako se trudi, da bih mu da igra svaku utakmicu, makar ne zabio nikad više za Chelsea. Ono volim, kad se trči, kad grizu na terenu. To on radi i zato zaslužuje igrati.

I šteta za onu prečku, dokaz da nema ni sreće. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.