Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

od 80. do 90. minute pokidao, što jest jest :)

posebno kad mu je onaj facu razbio, izgleda treba ga dobro naljutiti pa da proigra :P

šteta za penal...

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Onaj prodor pored 3 protivnička igrača uz liniju je za "epic"

Jestel primjetili koliko je imao zračnih duela, svaka Čehova lopta je išla na njega, većinu njih je fino spuštao.

Burna noc za nasu ubojitu devetku. Imao je krvav nastup sinoc sto svjedoce i 2 promjenjena dresa. Mlohav ulazak u utakmicu, period nevidljivosti, pa onda GOL. Nevjerica! Onda mu ne dosudise penal, pa mu nos razbise, pa je dobio specijalni dres bez imeTa i broja, specijalno za Nanda. I njega je natopio krvlju. I onda taj penal kad se trebalo sve ovjeriti. Sreca pa nismo na kraju primili gol jer bi bio razapinjan na sve strane.

Sve u svemu, opet spasao situaciju. 

Hvala mu lijepo na tome. Neka spasi još koji put ako Bog da do kraja sezone, a onda neka bježi što dalje od Stamford Bridga da ga nikad više u životu tamo ne vidimo...  :-

Bio je i najbolji srijelac Evropskog prvenstva, pa ga sada nema u repki, KARMA JE QRAC.

Sta ima covek vise da igra za Spaniju,doneo im zlato na EP 2008. i to nakon jedno 45 godina posta  ;) .Da je za 10 karijera,pa je dosta.

Dao je on Spaniji mnogo i premnogo a kako se od stare slave u danasnjem ozbiljnom fudbalu tesko moze ziveti,Tores je objektivno zasluzeno van tima.

To i jeste poenta, dzaba njemu taj rekord kada je i dalje blago receno los, da sada zavrsi kao Malouda i to bi bilo isto tako zasluzeno.

Tores je objektivno zasluzeno van tima.

al se roman sinoć sastavi na ovu... zagrli dragog nam torketa, pa kaže: "ima drugih, ima boljih, to sam znao, a ja sam zbog tebe bos po staklu hodao..."

http://www.youtube.com/watch?v=L30-1zQ5NE4

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.