24. mart 2013.13 god. comment_113971 Vidit ces komedije kad dođe falcao pa bude gori od torresa i shevchenka zajedno... ko će onda bit kriv??? ne prdi Torres si je sam kriv što igra ko kurčina Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113973 ne prdi Torres si je sam kriv što igra ko kurčina O ovome se vec pisalo, i daleko od toga da je on jedini krivac. Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113977 O ovome se vec pisalo, i daleko od toga da je on jedini krivac. ako ciljaš na Liverpoolovu lječničku službu, to su samo mitovi čovjek ima problema u glavi, a nogometnu inteligenciju je izgubio još tamo negdje na putu za London Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113979 Nije se taj rodio da bude gori od ove vucibatine. EDIT: Oh, pogrešno sam ti skapirao post, mislio sam da si rekao da niko nije gori od Toresa. :D Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113996 EDIT: Oh, pogrešno sam ti skapirao post, mislio sam da si rekao da niko nije gori od Toresa. :D Parmak... Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114048 ne prdi Torres si je sam kriv što igra ko kurčina Bez uvrede brate ali ti nemas blage veze o ičemu ako tako pišeš....... Ti bi kupija ronalda, radamela i van persia i bija miran.. Zato smo i došli ovde di jesmo jer se rasipamo s novcima bez razloga... Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114052 Bez uvrede brate ali ti nemas blage veze o ičemu ako tako pišeš....... Ti bi kupija ronalda, radamela i van persia i bija miran.. Zato smo i došli ovde di jesmo jer se rasipamo s novcima bez razloga... hahah kakve sad to veze ima s bilo čim ti si rekao da bi Falcao propao ko Torres iz čega se indirektno može zaključiti da smatraš da je naša ekipa kriva za Torresove igre, a ne sam Torres Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114106 promašio djete, nije njegovo 100% pokupio od nekog prolaznika Prijavi
25. mart 2013.13 god. comment_114123 hahah kakve sad to veze ima s bilo čim ti si rekao da bi Falcao propao ko Torres iz čega se indirektno može zaključiti da smatraš da je naša ekipa kriva za Torresove igre, a ne sam Torres Nisam reka da bi propao nego sta ako propadne ka ova tri navedena?? ti si sigurno ako si i tada pratija chelsea isto bija oduševljen kupovinom pa je ispa ćorak... jeli tako?? Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114147 Nisam reka da bi propao nego sta ako propadne ka ova tri navedena?? ti si sigurno ako si i tada pratija chelsea isto bija oduševljen kupovinom pa je ispa ćorak... jeli tako?? ajmo tako razmišljati najbolje da ne kupujemo nijednog igrača iznad 15 milja jer bi mogao biti flop svako ulaganje nosi rizik, bilo u nogometu, bilo u bilo čemu drugom u životu a onaj ko ne ulaže će biti ko Arsenal = vječni luzer i gubitnik isto tako ni Hazarda nismo trebali kupiti jer je postojala šansa da bude ćorak najbolje da sve najbolje igrače prepustimo konkurenciji, pa ćemo na kraju plakati (ovime ne mislim konkretno da moramo sada kupiti Falcaa, nego se samo ne slažem s takvim načinom razmišljanja da ne kupujemo skupe igrače jer bi mogli biti ćorci) Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114150 haha de sjetite se svi 31.1.2011 i onog osjećaja i iščekivanja da Torres potpiše, pa ja se sjećam da mi se zavrti u glavi od same pomisli 'šta će Drogba i Torres raditi odbranama u PL' svi su mislili da će pokoriti sve pred sobom, ali bilo je 'to good to be true' :) šteta, propao je sada svi samo čekaju dan kad će okrenuti leđa Stamford Bridgeu... Mislim da će mu navijači dati ovacije ako nekad dođe na SB sa drugim timom, znaju svi da nije on kriv..dobar je čovjek, jbg žao mi ga je :) znam da nije on kriv.. Prijavi
26. mart 2013.13 god. comment_114172 (ovime ne mislim konkretno da moramo sada kupiti Falcaa, nego se samo ne slažem s takvim načinom razmišljanja da ne kupujemo skupe igrače jer bi mogli biti ćorci Na napadače barem nema svrhe bacati toliki novac. A i bolje da taj novac ulažu u razvoj mladih, ali ko nas pita... Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114333 Zanimljiv članak http://chelseafc360.com/2013/03/26/an-attack-with-a-weakness-the-truth-about-torres/ Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114355 Na napadače barem nema svrhe bacati toliki novac. A i bolje da taj novac ulažu u razvoj mladih, ali ko nas pita... upravo to nije loše kupit pravog igrača ali svaku sezonu 3,4 od 30 mil to je malo previše ali baš tako ko nas pita Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114360 Mozda da posaljemo malo Torresa na jednu godinu na pozajmicu u amt, mozda postane opet ubice ehehhehe :D Prijavi
28. mart 2013.13 god. comment_114384 http://sportinfo.co.rs/fudbal/ne-pomaze-ni-sud-pedi-pauer-nastavlja-da-se-ruga-toresu/ Prijavi
28. mart 2013.13 god. Autor comment_114392 jel on sad smedj il je plav? kad se osisao glava mu je bila narandzasta Prijavi
28. mart 2013.13 god. comment_114415 Sad kad mu ova maska da super moci, videce te vi ko je El Ninho :D Prijavi
29. mart 2013.13 god. Autor comment_114418 da, kad se do kraja raspuca , u klubu se odluce da ostane jos i onda iduce sezone po starom Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
29. mart 2013.13 god. comment_114443 Fernando Torres je postao najskuplji igrač u povijesti nogometa koji je izgubio status reprezentativca. Pod pojmom najskuplji misli se na visinu transfera koja je ostvarena prelaskom u klub u kojem je izgubio status reprezentativca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.